hamınıza salamlar kızlar :*
Günaydın kuzum.men yaxşıyam.sen necesen?
Günaydın kızlar nasılsınız
Gunaydin. Bata sayili gunler kala nasil olalm heyecanli, umutlu...insallah bu sefer tutmustur:) hayirli kandiller herkeseGünaydın güzeller.
Nasılsınız bakalım?
Çok şükür iyiyiz ama bulantılar beni ölduruyorGinaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl?
Gunaydin. Bata sayili gunler kala nasil olalm heyecanli, umutlu...insallah bu sefer tutmustur:) hayirli kandiller herkese
yahşıyam çok şükürOoo Aleykum salam canım. Necesen? :)
Canm prolaktin yuksekyi biraz. Aslan pencesi ictim normale dondu. Bi de yumurta takibi yaptrdm bu ay. Esimin ve benm butun tahliller normal cok sukur. Yumurtlama da oldu sag taraftan. Ve bu ay ilk kez diger aylardan farkli hissediyorum. Gercekten cok umutlandm. Eger olmazsa cok uzulurum. Yasadgm karin agrisi bile gecen aylardan cok daha farkli. Bi 3 4 gun sag kasikta dolgunluk hissim oldu mesela arada agriya donusen. Su anda da hafiften var mesela. Su 4 5 gun gecseydi bi an once..Hayırlı kandiller tatlım. İnşaALLAH tutar. Ekstradan bişey yaptın mı? :)
Çok şükür iyiyiz ama bulantılar beni ölduruyor
yahşıyam çok şükürbu gün qulaq üçün gedirəm Cümə axşamı günü körpə üçün gedirəm
Berat kandilimiz mübarek ola , Allah bizi affedilenlerden eyleye, dua etmeyi unutmayalım, Allah sağlık şifa afiyet nasip eylesin amin.
Canm prolaktin yuksekyi biraz. Aslan pencesi ictim normale dondu. Bi de yumurta takibi yaptrdm bu ay. Esimin ve benm butun tahliller normal cok sukur. Yumurtlama da oldu sag taraftan. Ve bu ay ilk kez diger aylardan farkli hissediyorum. Gercekten cok umutlandm. Eger olmazsa cok uzulurum. Yasadgm karin agrisi bile gecen aylardan cok daha farkli. Bi 3 4 gun sag kasikta dolgunluk hissim oldu mesela arada agriya donusen. Su anda da hafiften var mesela. Su 4 5 gun gecseydi bi an once..
Yarabbi bu güzel insanı nefsine esir olmaktan doğru yoldan sasmaktan garipten ah almaktan kul hakkıyla ölmekten düşmanın şerrinden evlat kahrından affı olmayan gunahtan kabirdeki azaptan cehennemde yanmaktan senden başkasına muhtaç olmaktan koru yarabbim dualarımız kabul beraat kandiliniz mübarek olsun inşallah
Batlar yaklaşıyor rabbim herkese hayırlı evlat haberleri aşmayı nasip etsn
İyiyiz canım sen nasılsınGünaydın güzeller.
Nasılsınız bakalım?
İyiyiz canım sen nasılsın
Evet canım oldum 28 inde oldumİyi canım şükür. Adet oldun mu sen canın?
Kaş mende yata bilsem ))))Şükür can. Yuxuluyam yatmamışdan qabaq didim bir girim baxım bura sora yatım :)
Canım yumurtan kaçıncı günde çatladı?Canm prolaktin yuksekyi biraz. Aslan pencesi ictim normale dondu. Bi de yumurta takibi yaptrdm bu ay. Esimin ve benm butun tahliller normal cok sukur. Yumurtlama da oldu sag taraftan. Ve bu ay ilk kez diger aylardan farkli hissediyorum. Gercekten cok umutlandm. Eger olmazsa cok uzulurum. Yasadgm karin agrisi bile gecen aylardan cok daha farkli. Bi 3 4 gun sag kasikta dolgunluk hissim oldu mesela arada agriya donusen. Su anda da hafiften var mesela. Su 4 5 gun gecseydi bi an once..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?