Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo Aleykum salam canım. Necesen? :)
yahşıyam çok şükür bu gün qulaq üçün gedirəm Cümə axşamı günü körpə üçün gedirəm
Berat kandilimiz mübarek ola , Allah bizi affedilenlerden eyleye, dua etmeyi unutmayalım, Allah sağlık şifa afiyet nasip eylesin amin.

Hayırlı kandiller tatlım. İnşaALLAH tutar. Ekstradan bişey yaptın mı? :)
Canm prolaktin yuksekyi biraz. Aslan pencesi ictim normale dondu. Bi de yumurta takibi yaptrdm bu ay. Esimin ve benm butun tahliller normal cok sukur. Yumurtlama da oldu sag taraftan. Ve bu ay ilk kez diger aylardan farkli hissediyorum. Gercekten cok umutlandm. Eger olmazsa cok uzulurum. Yasadgm karin agrisi bile gecen aylardan cok daha farkli. Bi 3 4 gun sag kasikta dolgunluk hissim oldu mesela arada agriya donusen. Su anda da hafiften var mesela. Su 4 5 gun gecseydi bi an once..

Yarabbi bu güzel insanı nefsine esir olmaktan doğru yoldan sasmaktan garipten ah almaktan kul hakkıyla ölmekten düşmanın şerrinden evlat kahrından affı olmayan gunahtan kabirdeki azaptan cehennemde yanmaktan senden başkasına muhtaç olmaktan koru yarabbim dualarımız kabul beraat kandiliniz mübarek olsun inşallah
Batlar yaklaşıyor rabbim herkese hayırlı evlat haberleri aşmayı nasip etsn

Amin canım sen baya konuşuyosun :) qulaq üçün getdin? Ne dedi hekim?

Canım yaa inşaALLAH olur. Başka ne belirtilerin var canım?

Amin canım güzel duaların için ALLAH razı olsun

Canım yumurtan kaçıncı günde çatladı?

Kızlar napıcaz nasıl hamile kalıcaz biz, 4 aydır istiyoruz ama elde var sıfır, nereye gideyim ne yapayım ben şaşırdım valla. Kistim yok, 23 mm miyomum var, bunun bi etkisi yok dedi dr. 34 yaşındayım geç kalmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…