Kızlar napıcaz nasıl hamile kalıcaz biz, 4 aydır istiyoruz ama elde var sıfır, nereye gideyim ne yapayım ben şaşırdım valla. Kistim yok, 23 mm miyomum var, bunun bi etkisi yok dedi dr. 34 yaşındayım geç kalmak istemiyorum.
Baska belirtim yok canmCanım yaa inşaALLAH olur. Başka ne belirtilerin var canım?
Canm 14 15 o civarda catladiCanım yumurtan kaçıncı günde çatladı?
Kızlar napıcaz nasıl hamile kalıcaz biz, 4 aydır istiyoruz ama elde var sıfır, nereye gideyim ne yapayım ben şaşırdım valla. Kistim yok, 23 mm miyomum var, bunun bi etkisi yok dedi dr. 34 yaşındayım geç kalmak istemiyorum.
Canım eşinde durum ne?
Eşime de diyorum sperm analizi yaptıralım diye ama erken daha diyor. Ovulasyon testiyle de deneyince olmazsa zorlicam artık yaptırsın.Miyom nedir? Ben bazı terimleri bilmiyorum da sizde
Eşime de diyorum sperm analizi yaptıralım diye ama erken daha diyor. Ovulasyon testiyle de deneyince olmazsa zorlicam artık yaptırsın.
Miyom rahimdeki iyi huylu tümörler canım.
Eşime de diyorum sperm analizi yaptıralım diye ama erken daha diyor. Ovulasyon testiyle de deneyince olmazsa zorlicam artık yaptırsın.
Miyom rahimdeki iyi huylu tümörler canım.
Biz ikimiz de sigara kullanıyoruzBenim eşim bugüm gitti mesela. Doktor sigarayı bırakmasını söyledi. Ciddi birşeyi yokmuş sigara engel oluyormuş spermlerin haraketlerine. Bi kaç ilaç yazdı onları kullanırsa inşaALLAH olucak diyor.
Canım sana bişey sorcam. Yumurtalar yetişip çatlıyorlar ya içinden sıvı çıkıyor yumurtanın. Onun türkçe adı ne? Googleda türkçe arama yapmak istiyorum ama onun türkçe adını bilmiyorum. Bizde folekul.
Biz ikimiz de sigara kullanıyoruzCanım benim hiç haberim yok öyle bir sıvıdan, düşündüm ama hiç bilmiyorum bizim yumurtalarımızdan ne çıkıyor ki.
Benim çok geç çatladı ya heaaba göre adetime 1 hafta kala çatladı.şimdi bilemedim ne zaman adet olucam diyeCanm 14 15 o civarda catladi
benim bu ayda tutmadı dün regli oldum ama regliden bir gün öncesi dikkatimi çekti küçük çişimi yaptığımda görünce şok oldum siyah siyah kum dökmüşüm gibi wc yi batırmışım
Catladiktan 14 gun sonra adet tarihi canmBenim çok geç çatladı ya heaaba göre adetime 1 hafta kala çatladı.şimdi bilemedim ne zaman adet olucam diye
Olsun hiç üzülme canım kimyasal olacağına olmaması daha iyi inan bana. Çok üzücü oldu aylarca etkisinden çıkamadım. İnşallah çok az kaldı senin bebişin gelecek inan banaRabbim inşaALLAH kucağımızı boş bırakmasın. Bende 9 aydır deniyorum canım kimyasalım bilr yok
Bişey anlamadım
selam kizlar damarda pihti varmis kan sulandirici dedi sonra karar veremedi gebelikten dolayi carsamba gel hocayla degerlendirelim dediAmin canım sen baya konuşuyosun :) qulaq üçün getdin? Ne dedi hekim?
İzledim şimdi canım ama inan hiç bilmiyordum, o sıvının ne gibi bir önemi varmış ki acaba.Benim eşim fazla kullanıyordu son zamanlar güne 1-2 paket sigara içiyor. Ondan doktor spermin ileri haraketinin zayıfladığını söyledi. Eşini bilmem ama canım senin bırakman lazım. Her yerde yazıyor hamile almak istiyorsan sigarayı ve alkolü bırakman lazım diye.
Yumurtanın içinde sıvı oluyor bizim dilde ona sarı sıvı diyolar. Banu çiftçinin yumurtlamayla ilgili animasyonu var canım onu izle göreceksin. Yumurta çatladığında içinden sarı sıvı çıkıyor. Sperm onun içinde oluyor. Yumurta çatladığında sanki kabuğundan ayrılıyor gibi o sarı sıvı. Spermi içine alan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?