- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 33
Canım kaç haftaliksin kalp atışı duydunmuselam kizlar damarda pihti varmis kan sulandirici dedi sonra karar veremedi gebelikten dolayi carsamba gel hocayla degerlendirelim dedi
canim benim kbb idi randevum norolojiye sevketti kadin dogum icin persembe gidecegim.Canım kaç haftaliksin kalp atışı duydunmu
Ben bugün gittim 5+5 olmuş dedi kese iyi kalp atışı için 15 Mayıs'ta gel dediCanım kaç haftaliksin kalp atışı duydunmu
gozun aydin canim darisi basima insallahBen bugün gittim 5+5 olmuş dedi kese iyi kalp atışı için 15 Mayıs'ta gel dedi
senin sat kacti bu aradaBen bugün gittim 5+5 olmuş dedi kese iyi kalp atışı için 15 Mayıs'ta gel dedi
Olsun hiç üzülme canım kimyasal olacağına olmaması daha iyi inan bana. Çok üzücü oldu aylarca etkisinden çıkamadım. İnşallah çok az kaldı senin bebişin gelecek inan bana
Bende bişi anlamadım . Küçük çişimi yaptığımda gördüğüm şey siyah renkte çiş yapmış olduğum kumlu gbi bulanık bişeydi , o şey benden nasıl çıktı geldi görünce hayret ettim ve ne olduğunu da çözemedim
selam kizlar damarda pihti varmis kan sulandirici dedi sonra karar veremedi gebelikten dolayi carsamba gel hocayla degerlendirelim dedi
Ben bugün gittim 5+5 olmuş dedi kese iyi kalp atışı için 15 Mayıs'ta gel dedi
İzledim şimdi canım ama inan hiç bilmiyordum, o sıvının ne gibi bir önemi varmış ki acaba.
20 mart canimsenin sat kacti bu arada
Amin canım darısı başınıza insallllaaahhhGözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın. İnşaALLAH sağlıkla kucağına alırsın
Büyük çiş de mi varBende bişi anlamadım . Küçük çişimi yaptığımda gördüğüm şey siyah renkte çiş yapmış olduğum kumlu gbi bulanık bişeydi , o şey benden nasıl çıktı geldi görünce hayret ettim ve ne olduğunu da çözemedim
benim de 21 mart20 mart canim
Allah muhafaza canim dermansiz dert vermesin .Hamilelikte garip garip olaylar oluyo ya. Benim baldız hamileyken geçici körlük geçirdi mesela
Allah muhafaza canim dermansiz dert vermesin .
Büyük çiş de mi varBöbrekte kum olabilir bulantı halsizlik ateş ve idrar yaparken ağrı sızı yanma varmı?
4 mayıs varmıı :)
Olabilir :))Yok mu arttıraaan gibisinden mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?