- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 789
- 123
- 34
sağlık olsun dert etme, olacak önümüzdeki aylarda inşallah.
55 çıktı bthcg
Bebeğimi 6 haftalıkken yitirdim. Bugün yaptığım test sonucuna göre artış olmamış. İlk yaptırdığımda 71di. 4 gün sonra 297 oldu geçen çarşamba yani. Bugün tekrar baktırdım 301 olmuş.
Bilmiyorum ki canım. Yarın Dr randevum var. Orada öğreneceğiz her şeyi. Ama adet olacağım sanırım. Kanla karışık kahverengi akıntı var. O yüzden umudumu yitirdim sanırımCanım hiç mi umut yok? Değer düzelir belki olmaz mı?
Kuzum yitirdim deyince ben hemen oyle dedim kusura bakma.. Allahtan umit kesilmez tabii ki yarin belki her sey degisir. Allah hayirlisini versin.Bilmiyorum ki canım. Yarın Dr randevum var. Orada öğreneceğiz her şeyi. Ama adet olacağım sanırım. Kanla karışık kahverengi akıntı var. O yüzden umudumu yitirdim sanırım
Kuzum kusura bakacak bir şey yok. Adet olacakmış gibi sancılarım var. Kanla karışık koyu kahverengi akıntı var. Böyle şeyler yaşayıp da yine de bebeği tutunan var mı acabaKuzum yitirdim deyince ben hemen oyle dedim kusura bakma.. Allahtan umit kesilmez tabii ki yarin belki her sey degisir. Allah hayirlisini versin.
Kuzum kusura bakacak bir şey yok. Adet olacakmış gibi sancılarım var. Kanla karışık koyu kahverengi akıntı var. Böyle şeyler yaşayıp da yine de bebeği tutunan var mı acaba
Canım Allahtan ümit kesilmez benim görümcem in düşük tehlikesi var onunda kan gelmişti doktora gitti hastane de yattı bebeği tutundu şimdi 6 aylık hamile ümidini yitirmeKuzum kusura bakacak bir şey yok. Adet olacakmış gibi sancılarım var. Kanla karışık koyu kahverengi akıntı var. Böyle şeyler yaşayıp da yine de bebeği tutunan var mı acaba
Canım Allahtan ümit kesilmez benim görümcem in düşük tehlikesi var onunda kan gelmişti doktora gitti hastane de yattı bebeği tutundu şimdi 6 aylık hamile ümidini yitirme
Öyle canım Allahtan ümit kesilmez ama benim beta hcg değerim katlanarak artmadı. Geçen çarş 297ydi. Bugün 302 çıktı. O yüzden umutsuzumCanım Allahtan ümit kesilmez benim görümcem in düşük tehlikesi var onunda kan gelmişti doktora gitti hastane de yattı bebeği tutundu şimdi 6 aylık hamile ümidini yitirme
Şu an için parçalar vs. Yok çok şükür. Ama beta hcg değeri iki katına çıkmamışBence vardır canım ALLAHtan umut kesilmez adetle birlikte parçalar gelmesi lazım eğer düşük yaşıyorsan
Çıkmıs sonuç eşim almaya gıdıyo
Cnm kanında pıhtılaşma varsa bebek kandan beslenemiyor yeterince ve gelişemiyor gelişimi duruyor düşük oluyor. Limon tüket kan curaltıcı etkisi var .Şu an için parçalar vs. Yok çok şükür. Ama beta hcg değeri iki katına çıkmamış
Pıhtılaşma var mı yokk mu henüz bilmiyorum. Ama demir eksikliği anemisi çıktı testte. Etkisi var mı bilmem.Cnm kanında pıhtılaşma varsa bebek kandan beslenemiyor yeterince ve gelişemiyor gelişimi duruyor düşük oluyor. Limon tüket kan curaltıcı etkisi var .
Sodanın içine yarım limon sıkıp içebilirsin günde bir tane. Zararı olmaz. Artık gebelik başlangıcında aspirin veriyorlar pıhtılaşmaya karşı.Pıhtılaşma var mı yokk mu henüz bilmiyorum. Ama demir eksikliği anemisi çıktı testte. Etkisi var mı bilmem.
Canım bazı sorunlar çıktı giremedim araya bir de kuran falan girdi ama takip etmeyi bırakmadım sadece msj atamadimCanım sen nerelerdesin? Sesin soluğun çıkmıyor
Canım üzme kendini vardır bunda da bi hayır hiç bir zamn ümidini kaybetmeÖyle canım Allahtan ümit kesilmez ama benim beta hcg değerim katlanarak artmadı. Geçen çarş 297ydi. Bugün 302 çıktı. O yüzden umutsuzum
55 cnmDeğer kaç çıktı cnm inşallah güzel degerlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?