Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım hiç mi umut yok? Değer düzelir belki olmaz mı?

Bilmiyorum ki canım. Yarın Dr randevum var. Orada öğreneceğiz her şeyi. Ama adet olacağım sanırım. Kanla karışık kahverengi akıntı var. O yüzden umudumu yitirdim sanırım
Kuzum yitirdim deyince ben hemen oyle dedim kusura bakma.. Allahtan umit kesilmez tabii ki yarin belki her sey degisir. Allah hayirlisini versin.

Kuzum yitirdim deyince ben hemen oyle dedim kusura bakma.. Allahtan umit kesilmez tabii ki yarin belki her sey degisir. Allah hayirlisini versin.
Kuzum kusura bakacak bir şey yok. Adet olacakmış gibi sancılarım var. Kanla karışık koyu kahverengi akıntı var. Böyle şeyler yaşayıp da yine de bebeği tutunan var mı acaba

Kuzum kusura bakacak bir şey yok. Adet olacakmış gibi sancılarım var. Kanla karışık koyu kahverengi akıntı var. Böyle şeyler yaşayıp da yine de bebeği tutunan var mı acaba

Bence vardır canım ALLAHtan umut kesilmez adetle birlikte parçalar gelmesi lazım eğer düşük yaşıyorsan

Canım Allahtan ümit kesilmez benim görümcem in düşük tehlikesi var onunda kan gelmişti doktora gitti hastane de yattı bebeği tutundu şimdi 6 aylık hamile ümidini yitirme

Canım Allahtan ümit kesilmez benim görümcem in düşük tehlikesi var onunda kan gelmişti doktora gitti hastane de yattı bebeği tutundu şimdi 6 aylık hamile ümidini yitirme

Canım sen nerelerdesin? Sesin soluğun çıkmıyor

Öyle canım Allahtan ümit kesilmez ama benim beta hcg değerim katlanarak artmadı. Geçen çarş 297ydi. Bugün 302 çıktı. O yüzden umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…