BennnnMerhaba arkadaşlar hayırlı geceler :) kızlar adete 5 6 gün kala ovulasyonla gebelik öğrenen oldumu ?
Yani hiç bunu takip edip pozitif sonuç alan varmi
Aa kaç gün vardı peki adete :)Bennnn
Umarım görür konuyu ve dönüş yaparBir kaç arkadas vardı sanırım denk gelmisti ama adet gunleri gecmismiydi yoksa gecmemismiydi onu hatirlayamadim
3 gün vardıAa kaç gün vardı peki adete :)
Ay ne güzel ya suan hamilemisiniz3 gün vardıO 3 günde yapıyordum ovulasyon testi hep pozitif veriyordu
Maşallah Allah bağışlasınKızım 16 aylık oldu
Merhaba. 3 gün oncesinde de yapmismiydiniz peki onlarda da koyuluk varmiydi3 gün vardıO 3 günde yapıyordum ovulasyon testi hep pozitif veriyordu
Canim yapmamıştım adete 3 gün kala yapmaya başlamıştım ondan öncesini bilmiyorumMerhaba. 3 gün oncesinde de yapmismiydiniz peki onlarda da koyuluk varmiydi
Benimde şuan üç gün var ve dün bugün kopkuyu çıkıyor ama belirti hiic yok vucudumda3 gün vardıO 3 günde yapıyordum ovulasyon testi hep pozitif veriyordu
Siz denediniz mi sizde durum neMerhaba arkadaşlar hayırlı geceler :) kızlar adete 5 6 gün kala ovulasyonla gebelik öğrenen oldumu ?
Yani hiç bunu takip edip pozitif sonuç alan varmi
Benimde hiç belirti yoktu ki hatta doğurana kadar belirtim hiç olmadı yaniBenimde şuan üç gün var ve dün bugün kopkuyu çıkıyor ama belirti hiic yok vucudumda
Ya gerçekten bende ihtimal veremiyorum boyle belirtisiz olunca. Yani hala umut var benim ciinBenimde hiç belirti yoktu ki hatta doğurana kadar belirtim hiç olmadı yani
Canım gebe olabilirsinYa gerçekten bende ihtimal veremiyorum boyle belirtisiz olunca. Yani hala umut var benim ciinben geçen aylar da ovulasyon denedm hiç böyle koyu olmadı şimdi kafam karışık
Yarın yapacam bende dua edinCanım gebe olabilirsintest yap benim adetim gecikmemişti gebelik testi yapmıştım çıkmıştı
Baksana canım benimde böyle dün ve bugünHayırlısıyla inşallah hamilesindir
Böyle çıkıyordu benim lh testlerim gebeydim adetim geçmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?