Adete yakın ovulasyon testleriyle gebelik öğrenen varmı

Ay aynıyız bende ovulasyonu görünce dayanamadım yaptım belirti yok hala inanamıyorum benimde iki gün var
Yaaaa insallah sag sağlim guzel bir kan sonucuda senden gelir benm sabah bkac kere kasığımda batma oldu ve regl sancısı var bende ama regl sancisi normal dyolar

Yaaaa insallah sag sağlim guzel bir kan sonucuda senden gelir benm sabah bkac kere kasığımda batma oldu ve regl sancısı var bende ama regl sancisi normal dyolar
Valla bende hicbirsey yok bide test baya koyu çıktı belki değer bir tık yüksek çıkar

Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler :) kızlar adete 5 6 gün kala ovulasyonla gebelik öğrenen oldumu ?
Yani hiç bunu takip edip pozitif sonuç alan varmi
Ben Takip ediyodum normalde boşa gitmesin testler diye yumurtlama olduğundan şüphelendiğimde test yaparım yanıltmaz . Sanki adetle yumurtlama arası bişey Yaşar gibi oldum adete yakın testler koyulaşıyordu ama çok aşırı değil kararsız kalmıştım acabamı derken adet geçti 2 gün ovülasyon pik oldu gebelik testi yaptım ikinci çizgi belirdi kan verdim beta 18 di o değerde bile belli oluyor yani tecrübe edinmiş oldum resmi de bırakayım yardımcı olur belki ilk test ovülasyon testi normalde bu kadar koyu çıkmazdı mümkün değildi yani ikinci gebelik testi sonucu

Eklentiler

• E003ADBF-46E3-4C88-8641-0E7BB334D426.webp
    9 KB · Görüntüleme: 225
  • 659C7B81-BB77-4E9C-8A9D-F805CD8DB8FE.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 208
3 gün kala yapmaya başlamıştım ben ovulasyon testi pozitif veriyordu
Benim aştı gün var ama diğer günlere göre koyulaşmaya başladı ya resim ekliyorum bir bakar mısınız ben 7-11 Mart regl oldum hemen iki gün sonra yumurtlama görmüştüm düne kadar hep çok silikti dün bugün daha koyu çıktı regl tarihime 6 gün var

Eklentiler

• 6AD3C661-0329-4282-93F3-76F8FC9BFBDF.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 195
  • 489D6A20-9F98-4663-A984-9124973BC398.webp
    53 KB · Görüntüleme: 154
  • A9E731E6-65AC-442C-8053-F2EA96212D15.webp
    50 KB · Görüntüleme: 170
Aa evet koyulaşma var canım ama 6 gün var adetine 3 gün kala tekrar yap şimdi gebelik testi yapsan çıkmayabilir

Aa evet koyulaşma var canım ama 6 gün var adetine 3 gün kala tekrar yap şimdi gebelik testi yapsan çıkmayabilir
Çıkmadı zaten gebelik testinde bekleyim üç gün daha inşallah seninle aynı sonucu alırım tatlım teşekkür ederim

Çıkmadı zaten gebelik testinde bekleyim üç gün daha inşallah seninle aynı sonucu alırım tatlım teşekkür ederim
Aynen çıkmaz canım ben adetime 3 gün kala ovulasyon teri yaptım sürekli pozitifti adet olacağım gün gebelik testi yaptım silik çıkmıştı inşallah sende de bebiş vardır hatta 2 sene önce bugün öğrenmiştim kızımı

Merhabaa kızlaaar ben ve eşim çocuk istiyoruz değerlendirmemiz gereken günleri değerlendiriyoruz mesela yumurtlama haftasını değerlendirdik ama sınrasında adet oldum niye böyle oldu ? 2 aydır deniyoruz ama yok yani ortada bişe

Ve ovülasyın takibi yaptık 1 hafta boyunca sürekli positifti aynı koyulukta oldu iki çizgi veya T c’den koyu idi 2 kere diğerleri hep aynı renkteydi

Bende geçen sene bu zamanlar dış gebelik geçirdim iç kanama geçirdim bilemeyince doktorlar şimdi 7 aydır tekrar bebek için uğraşıyoruz tatlım bu sene de bana nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…