Kaç gün var şuan beklenen adete canmBaksana canım benimde böyle dün ve bugün
Amin amin daha günün var hiç belli olmazAy ne guzel masallah insallah gebesindir canm :) ben 7 gün vardı yaptım ama pozitif değildi yani şuan 4 gün var bgun sanki sol kasıkta batma gbi biseyler var ama bilemiyorum regl sancmda var sanki ne bilim anlamadım ya umarım hayırlısıyla pozitif sonuç görürüm
Cumartesi günüm yani insalalah olmam ovulasyon testleri kafamı karıştırdı ama bu ne akdar doğru bilmiyorum yarın test yapacamKaç gün var şuan beklenen adete canm
Mutlaka haber ver çok heyecanli yaCumartesi günüm yani insalalah olmam ovulasyon testleri kafamı karıştırdı ama bu ne akdar doğru bilmiyorum yarın test yapacam
Amin hepimiz içinMutlaka haber ver çok heyecanli yahakknda hayırlısı olsun inşallah canm umarım pozitif sonuç olur
Gebeliktir canım test yap bıgün gebelik testiAmin hepimiz için
Hafi inşaallah ya belirti falan yok korkuyorum da avcaba kist falan mıGebeliktir canım test yap bıgün gebelik testi
Bende de hiç yoktu ki canım bi yap test hadi sonucunu at testinHafi inşaallah ya belirti falan yok korkuyorum da avcaba kist falan mı
Olabilir canım bi gebelik testi yap derim
Ay insallah gün içinde gebelik testi yapicm mutlakaOlabilir canım bi gebelik testi yap derim
Erken gebelikte yani alttakinde yok ama üstteki çok çok silik görüyorum
Biraz daha bekle bakalım adet gününde tekrar yaparsın test daha koyu çıkar varsaKaser testte daha belirgin şuan aslında erken teste göre ❤ tabi yine de hafif silik yani odaay inşallah ya bakalm
Aynen canm insallah öyle olur hayırlısıyla ❤Biraz daha bekle bakalım adet gününde tekrar yaparsın test daha koyu çıkar varsa
PozitifBende de hiç yoktu ki canım bi yap test hadi sonucunu at testin
Benimde pozitif
Yaaaaaa inanmıyorumBenimde pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?