Adetim 20 gün gecikti

Ya benim silik cizgiden predictor ile yine yaptim ince iki silik cozgi gozukuyor yani test hatali mi? Az once de hafif kanama basladi silinirken umarim adettir
Yani kontrol cizgisi disinda digeri tek cikmasi gerekirken iki tane silik, toplamda uc cizgi var. Bazilari boyle cikinca hatali demis bu markadan beklemezdim

Sizde hala kanama vs yok dimi ?
Hayir yok ama kasik ağrılarım var yerleşme ağrısı sanırım bide halsizlik var sürekli uyku hali var doktor fitil yazmıştı mantar için bugün onu koyacağım iki gün sonra kan verdiğimde belli olacak sağlıklı gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi bakalım yinede sağlıklı gebelik olmasını isterim

Valla bende psikoloji falan kalmadi,istemedigim icin yani artik yasim 39 , 2 tane cocugum var calisiyorum ufak olan 2.5 yasinda. Az once predictor tekrar yaptim negatif gozukuyo esimle iyice baktik, silik bisey olsa gidip kan testi verecektim bu saatte, simdilik ped doldurmayacak kadar bir miktar acik renk kanamam var. Sizin adiniza sevindim, umarim saglikli huzurlu gonlunuzce devami gelir. Sanirim siz istiyordunuz? Tabi insanin aklina hersey geliyor kimyasal mi dis mi, benim bile aklimdan gecti cunku yerlesme kanamasi adet tarihinden bir kac gun once olurmus az miktarda, bat tan sonra degil.

Hayır ben de istemiyordum ama Allah'tan gelene de birşey demem 11 aylık kızım var bu da olursa ikisini birlikte buyuturum aradan çıkar diye düşünüyorum yaşım 20 çok kucuğum sizin yaşınız büyükmüş evet tecrübelisiniz de baya ama bence yinede siz bi kan verin kanamaniz devam etmezse çünkü benimde testlerde hep negatif çıktı iki tane kan verdim ikisinde de negatif çikti en son bugün pozitif çıktı inşallah sizde normal adet olup kurtulursunuz bu stresten ama stres yapmak yerine hastaneye gitmeniz daha iyi gozlemleyin bakalım kanamanizi

Aman dur korkutmayin zaten yeni yeni kendimi toparliyorum kanamayla ilgili bir anormallik olusursa gidebilirim tabi ki. Ben subat ortasi gibiydi ertesi gun hapi ictim,o benim hormonlarimla oynadi sanirim , cogunda duzensizlik yaparmis ilk 3 ay veya 4 ay veya hafiften erken menopoz baslangici veya yas itibariyle dongude degisiklikler yasiyo olabilirim. Zaten 10 gun evvel idrar enfeksiyonu da yasadim, ki o da cok problemli bir durum, tam atlatmis degilim.

Siz cok kucukmussunuz tabi avantajli bir durum olabilir sizin icin bu. Baslarda zor ama ileriki yaslarda kolaylasir

Enfeksiyon da adeti baya erteliyor zaten dediğiniz gibi doğum kontrol hapları düzeni değiştiriyor normal o zaman böyle olması hamile değilsiniz bence en başta da dediğim gibi hiç stres yapmayın takmayın kafanıza rahat rahat olursunuz inşallah

Bakalım göreceğiz neler yaşayacağız Rabbim hakkımızda hayırlısını güzelini eylesin inşallah
Insallah herkes arzu ettigi seyi guze bir sekilde yasasin. Su an icin normal adetimin ilk gunune gore az kan var ,bakalim ne olacak yarin veya diger gun ama artik zihnimin karmasasi gitsin ve tamamenrahatlamak istiyorum.

Zaten saglik anksiyetesi de olunca insan kisir donguye giriyo zihni ,ruhu. Bende de oldukca var. Bir de ister istemez telefonu alinca elime gozum bu siteye kayiyo okudugum her mesajda kendime pay cikariyorum bazen rahatliyorum bazen endise kapliyo icimi,halbuki herkesin bunyesi -sartlari farkli, cok okumak iyi olmuyo.

Bugun normal adet kani gibi kanamam var, rengi miktari vs. Yoksa doktora gidecektim. Ama yine de adetimden sonra genel bi muayene olmayi dusunuyorum canim. Sen de gelismeleri haber edersin.

Adet oluyorsunuzdur o zaman artık çok şükür diyelim bencede genel bı muayene olmanız iyi olur haber ederim tabiki sizde haber edin gözünüz aydın

Hamileliğim netleşti beta hcg 59 ken iki gunde 149 olmuş 2 hazirana randevu aldım biraz bekleyeyim keseyi görmeye gideyim dedim bakalım şimdilik böyle siz ne durumdasınız ?
Sizin adınıza çok sevindim,bebiş geliyor desenize :) ben normale döndüm regl olarak şu an her şey iyi, inşallah bundan sonra düzenli olmaya devam ederim :) Bebiş sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…