Daha çok erken stres yapmayın birkaç güne olursunuz benceYok hayir malesef ama henuz 1 veya iki gunum gecti( bazi aylar 26 bazense 27 gunde bir oluyorum)
Sancilarla bilemezsiniz ki hamilelik belirtileriyle aynı olabiliyor maalesef ama insallah adet olursunuz bana olacakmissiniz gibi geliyor hayırlısı olsunAra kanama da geciktirebilir ,bekleyecegim mecburen artik ama dune kadar 1 hafta regl sancilarim oldu
Negatif çıkmış evet kusura bakmayın görmedimBugun yaptim, bence negatif, ne dersin?
Cok gecmis olsun predictor early ile yaptim 6 gun oncesinde yapilandan ama stres beni bogacak engel olamiyorum. Kan verebilirim bugun yoksa stresten daha bir seye odaklanamiyorumBende hastaneye gittim mantar varmış akıntin çok dedi fitil verdi ve içerisi kalınlaşmış dedi hap vericem haptan sonra baya yoğun kanaman olacak dedi birde doğum kontrol hapı ile korun dedi adetinde duzene girsin dedi
Kan verin rahatlarsiniz bence hamile değilsiniz evet mantar olacağını tahmin ediyordum akıntım kesilmiş süt gibiydi peynir gibiydi ağrılarım da vardı zaten biliyordum yaniCok gecmis olsun predictor early ile yaptim 6 gun oncesinde yapilandan ama stres beni bogacak engel olamiyorum. Kan verebilirim bugun yoksa stresten daha bir seye odaklanamiyorumsiz mantar olabileceginizi dusunmus muydunuz?
Benimse Idrar enfeksiyonum var gibi ,zaten vardi tekli antibiyotik ictim ama tam tamina da gecmedi gibi. Esim surekli test yapmakla olmaz kan verelim kesin olsun dedi oyle yapicam bakalimKan verin rahatlarsiniz bence hamile değilsiniz evet mantar olacağını tahmin ediyordum akıntım kesilmiş süt gibiydi peynir gibiydi ağrılarım da vardı zaten biliyordum yani
Hamileyim beta HCG 59 çıkmış çok yeni galiba şimdi doktora sonuç göstericem iki kere üst üste kan vermiştim negatifti şuan pozitif geç döllenme olmuş sanırımBenimse Idrar enfeksiyonum var gibi ,zaten vardi tekli antibiyotik ictim ama tam tamina da gecmedi gibi. Esim surekli test yapmakla olmaz kan verelim kesin olsun dedi oyle yapicam bakalim
Kimyasal olabilir mi acabaHamileyim beta HCG 59 çıkmış çok yeni galiba şimdi doktora sonuç göstericem iki kere üst üste kan vermiştim negatifti şuan pozitif geç döllenme olmuş sanırım
Bilmiyorum iki haftalık falan galiba 48 saat sonra bidaha kan vericem sağlıklı gebelik mi diye değer yükseliyor mu diye geç döllenme olmuş olabilir çünkü geçen hafta kan vermiştim negatif çıkmıştıKimyasal olabilir mi acaba
Gonlunuzdeki ne ise o olsun umarim haber edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?