Ben öyle olduğunu düşünüyorum cunku kasık ağrısı yaşıyorum akıntım yeşilimsi bence öyleBenim de idrar enfeksiyonum var bir haftadir ve bugund e bagirsaklarimda var galiba ishal mide krampi bulanti yasiyorum ve adetim 1 gun gecikti dun test yaptim negatif. Acaba bu enfeksiyonlar mi geciktiriyor?
Bende şimdi test yaptım negatif yarın sabah bir daha yapacağım ilk idrarla daha belli olur diye düşünüyorum enfeksiyon cidden erteliyor adeti ben bu aralar su içmeyi unutuyorum antibiyotikte kullanmadim kilom var ve pcos var doktor zayıflamazsan adet olamazsin demişti belkide ondandır ama ben hep kiloluydum ve her ay elbet olurdum en fazla 10 gün geçerdi bakalım hakkimizda hayırlısı inşallah senin testin pozitif çıkarInsallah oyledir bugun yine test yaptim ama cizgi falan cikmadi
Merhaba bende bir şey sormak istiyorum benim de dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bekarım sarı akınto vardı dün enfeksiyondan mı gecikme sizceBende şimdi test yaptım negatif yarın sabah bir daha yapacağım ilk idrarla daha belli olur diye düşünüyorum enfeksiyon cidden erteliyor adeti ben bu aralar su içmeyi unutuyorum antibiyotikte kullanmadim kilom var ve pcos var doktor zayıflamazsan adet olamazsin demişti belkide ondandır ama ben hep kiloluydum ve her ay elbet olurdum en fazla 10 gün geçerdi bakalım hakkimizda hayırlısı inşallah senin testin pozitif çıkar
Bir cinsel beraberliğiniz olmadıysa enfeksiyondandir bekarken bende de çok olurdu sarı akınti doktora gidip antibiyotik yazdırabilirsinizMerhaba bende bir şey sormak istiyorum benim de dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bekarım sarı akınto vardı dün enfeksiyondan mı gecikme sizce
Veya kist falan oluştuysa o da engel oluyor adete bi muayene olmanızı tavsiye ederim kokuluysa bide hemen gidinMerhaba bende bir şey sormak istiyorum benim de dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bekarım sarı akınto vardı dün enfeksiyondan mı gecikme sizce
İki tarafında giyinik olduğu ( içBir cinsel beraberliğiniz olmadıysa enfeksiyondandir bekarken bende de çok olurdu sarı akınti doktora gidip antibiyotik yazdırabilirsiniz
Enfeksiyon bulaşmış olabilir iç çamaşırından bile bulaşabiliyor ama pek onla alakalı olduğunu sanmıyorumİki tarafında giyinik olduğu ( iç
Çamaşırı ) olduğu bi ilişkim oldu ama sorun yaratır mı bu
Enfeksiyon alakası mı gebelik miEnfeksiyon bulaşmış olabilir iç çamaşırından bile bulaşabiliyor ama pek onla alakalı olduğunu sanmıyorum
Enfeksiyon alakası mı gebelik mi
Idrar enfeksiyonu kaset testleri yaniltir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?