Adetim gecikti ama test negatif

Aldım aldım bu sabah aldım. Negatif çıktı çok çok üzüldüm yine bu ay çok umutlanmistim nasip değilmiş demek ki
Öyle zamanı var biz ne yaparsak yapalım olsun canım icin rahatladı sonucta düsünüp duracaktın rabbim hakkımızda hayirlisini versin bizlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah en kisa zamanda

Idrar testimi yaptn onlar pek fazla guven olmuyor . kan testi yaptr 12 gn geckmesi normal degl doktora gtmelsn
Bn kan vermekten cok korkuyorum kan gorunce bayilirim hem bn kimsenin duymasini istemiyorum ilki dustugunde cok uzuldu herkez o yuzden gitmedim tekrar aldim yarinsabah denicem

Öyle zamanı var biz ne yaparsak yapalım olsun canım icin rahatladı sonucta düsünüp duracaktın rabbim hakkımızda hayirlisini versin bizlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah en kisa zamanda

Amin inşallah. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin bize.

Bayanlar ben her türlü testi yaptım sonuç negatif ilginç olan dün adet olmam gerekiyordu olmadim. bugün de birşey yok kasık ve göğüs agrisi var.daha önceki aylarda önce lekelenme olurdu sonraki bir ikigun çözülürdü ama hiç belerti yok kafam karıştı valla

İnşallah hamilesindir ama gene de umutlanma çok malum hayal kırıklığı daha beter oluyor...
Kasık ve göğüslerde ağrı/hassasiyet adet belirtisi de olabiliyor.

Merhaba kızlar.Bende şuan merak içindeyim sizlerle paylaşmak istedim.Adet günüm geçti benimde geçen ay 27 sinde olmuştum.bugün kahverengi akintim var adet olacakmisim gibi kasiklarim da ağrı var.Kan tahlili yaptırmak istedim aslında ama sonuç olumsuz çıkar endişesiyle Vazgeçtim.Benle aynı durumu yaşayıp
sonuç alan varmı acaba

İnşallah hamilesindir ama gene de umutlanma çok malum hayal kırıklığı daha beter oluyor...
Kasık ve göğüslerde ağrı/hassasiyet adet belirtisi de olabiliyor.
Zaten adet ve hamilelik belirtileri bir birine benzediği için deli oluyorum nasıl anlayacağım ki adrarda yok kanda yok ama gelen birşey de yok umutlanmak istemiyorum

canim Dun adet olmam ferekgerekirdi olmadım fakat senin gibi akıntım olmadı muhtemelen adet olacaksin bence yinede bir test yap derim. hakkında hayirlisi canim

Aynen öyle umutlanmakta istemiyorum olabilir de olmayabilir de ama işte insan merak ediyo bide 10 yıllık evli oluncabakalım hayırlısı cvp verdiginz için tesekkur ederim.

Aynen öyle umutlanmakta istemiyorum olabilir de olmayabilir de ama işte insan merak ediyo bide 10 yıllık evli oluncabakalım hayırlısı cvp verdiginz için tesekkur ederim.
Canim git bir test yap allah büyüktür gönlünü ferah tut oda olur insallah

Canim git bir test yap allah büyüktür gönlünü ferah tut oda olur insallah
Cnm yaa ben biraz önce regl oldum çok üzgünüm sen hakliymissin beklemem gerekirdi ama günüm bu kadar uzun geçince elimde değil olur belki dedim ama nasip değilmiş.zaten tüp bebek tedavisine basliycaktik genetik tahlil yaptırdık onun sonucunu bekliyosun.kendiliğinden olma ihtimali yokmuş demekki

Senin adetinden kaç gün geçti benim 2 gün geçti hala birşey yok test negatif galiba senin yaşadıklarını yasiyorum

Senin adetinden kaç gün geçti benim 2 gün geçti hala birşey yok test negatif galiba senin yaşadıklarını yasiyorum
Cnm bence acele etme 10 gün geçmesini bekle.benim 7 gün geçmişti zaten kan tahlili en kesin sonucu veriyo 10 günun sonunda gebelik için kan tahlili yaptirirsin benim agrilarim coktu sonunda oldu zaten inşallah gönlünce olur ama bence beklemeksizin.

25 inde hem kan hem idrar tahlili yaptım test negatofti sence olsaydı kanda görünmez miydi

25 inde hem kan hem idrar tahlili yaptım test negatofti sence olsaydı kanda görünmez miydi
Adetinin baslangicindan itibaren saydinmi yanı toplamda 40 gun oluyo sanırım o zmn netlesiyo gebe olup olmadığın sen 2 gün geçti dedin ama yani çıkmaması normal bence gerçi tam olarak kaç günde bir adet oluyosun bilmiyorum ama

28 günde bir görüyorum bugun 31 inci gun

Gecen ay 28 ve 29 kahve leke gibi geldi sonraki gün çözüldü ocak 31gün çekti bugün 28 hala adetim gelmedi kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…