Adetim gecikti ama test negatif

Gecen ay 28 ve 29 kahve leke gibi geldi sonraki gün çözüldü ocak 31gün çekti bugün 28 hala adetim gelmedi kafam allak bullak
Martin 6 sında 10 günün doluyo ama sen o kadar sabredemiyceksin sanırım merak ediyosun normalde adetlerin sancılı mi oluyo şuanda agrin varmi

Martin 6 sında 10 günün doluyo ama sen o kadar sabredemiyceksin sanırım merak ediyosun normalde adetlerin sancılı mi oluyo şuanda agrin varmi
Mart 6 mi ? Yumurtlama dönemi 13 subatti. 27 sinde adet olmam gerekiyordu dünde bugün de yok çok feci kasik ağrım var görüşte de aynı aci

Kasiklarima bucak batirir gibi bir acı var sende öyle birşey yasadinmi adet agrisinsdan daha fazla
Benim normalde de çok sancılı oluyo zaten 1 hafta önceden başlıyor agrilarim o yüzden agrim vardı gerçi ilk hamileligimdede agrim olmuştu hatta o yüzden hiç umudum yoktu kesin hastalancam demiştim.

Benim normalde de çok sancılı oluyo zaten 1 hafta önceden başlıyor agrilarim o yüzden agrim vardı gerçi ilk hamileligimdede agrim olmuştu hatta o yüzden hiç umudum yoktu kesin hastalancam demiştim.
24 inde kan ve diğer testi yapmıştım sonuç negatifti beta 1.20 di yine yapsam mi acaba bugün de gelen birşey yok

Kızlar size birşey soracagum benim bebeğinin kalbi durmuştu iki buçuk.haftalıkken bundan bey ay önce oldu kürtaj ile alındı ve ben o uç ayı hiç beklemedik.hep.demedim.ama.hala.olmadı bebegim doktora gittim.herşey normal.dedi

Ve bu olaydan sonra benim.yuzmun derileri soyulma oldu böyle kasuyinca falan dökülüyor neden olabilir ki yardımcı olur musunuz bana

24 inde kan ve diğer testi yapmıştım sonuç negatifti beta 1.20 di yine yapsam mi acaba bugün de gelen birşey yok
Sen çok sabirsizlaniyosun farkındayım için rahat edicekse yaptır çünkü icinde sürekli bi şüphe var hanı ben en azından kan tahlilini bi kere yaptır diye bekle dedim 2 gün sonra 5 gün sonra bi daha bidaha yaptirma na gerek yokki tam 10 gün olmazsan yaptirirsin hemde emin olursun

Cok yogun is temposu olan bir yerde çalışıyorum bazen kosustururken kasiklarima sanki bicak batirir gibi birşey saplaniyor korkuyorum net birşey bilsem işi bırakacağım bu meret nuh diyor peygamber demiyor sır kutusu gibiyim

Ne diyim cnm inşallah gönlünce olur olumlu olursa yazarsin banada hakkında hayırlısı neyse o olsun

Adetim 4 gün gecikti evde test yaptim negatif çıktı. Şimdi 7 gün oldu . Hamile olma ihtimalim var mı ?
Bu tarz olupta hamile olduğunu ogrenenler var mı ?
Benimde adetim 3 gun gecikti diye yaptim negatifti , dr umu aradim kan testi yaptir o daha iyi sonuc verir dedi. Sonuc 15 hcgb cikti. Cift cizgiyi gorebilmek icin adetten 10 gun gecince yakalayabiliyorsun:) insallah hamilesindit..

Benim 10 gün gecikti bu ay adetim sadece adet sancısı oluyor arada wcye gidip bakıyorum'sürekli. akıntım war ama herhangi bir belirtim Yok iki tane test yaptım ve negatif çıktı idrar testi ne zaman yanıt verir ki . belirtilerin olmaması normal mi

Ben de hemen hemen aynı sorunu yaşıyorum 6 gündür gecikti adetim kanda çıkmıyor diğer gebelik testlerinde yok kasık ve gogus ağrım var adetim erken gelir ama gecikmezdi gebelik varmı yok mu bilmiyorum allaha emanet gidiyoruz

Merhaba kızlar. Forumu sürekli takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Adetim 9 gün gecikti ve ben 3 kez test yaptım ancak negatif çıktı. Bir de her ay adet dönemimde göğüslerim patlıcak gibi olurdu, yürürken bile acırdı. Şimdi o yok, adet sancılarım bir kaç gündür ara ara oluyor ve sonrasında hiç olmamış gibi kesiliyor. Sarı - beyaz gibi kremsi bir akıntım başladı az az. Belim de sırtıma doğru aşırı ağrı oluyor yine ara ara.

Canım bazen idrar testi yanlış cikio yada çıkmaya bilio kan testi yaptır ki için rahatlasin en azından varmı bebek yok mu ınsalah hamilesin dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…