Kız pardon ayın ikisi diyecektimAnlamadım 12 Aralık'ta ovu olduysan nasıl 14 gün adetin oluyor
Kız dün yaptığım test silik çizgiydi yaNe zaman ciktiki bu silik çizgi yenimikız beni heyecanlandirma
Cnm eğer 2 su yumurtlama gününde senin daha gecikmen olmamış oluyor hani 14 gün sonra adet kanamasi basliyoryaKız pardon ayın ikisi diyecektimwalla kafa filan kalmadı artik
Oooo ozaman sen hamilesin cnm.daha ne istiyon hem adet gecikti hem silik çizgi bence kesin kan tahlilinde çıkar artık.bi koşu versenKız dün yaptığım test silik çizgiydi ya
E bende öyle diyorum benm öyle olsa hergun test yapardım silik çizgiden sonraOooo ozaman sen hamilesin cnm.daha ne istiyon hem adet gecikti hem silik çizgi bence kesin kan tahlilinde çıkar artık.bi koşu versen
İnat ettim cumayı bekleyecemOooo ozaman sen hamilesin cnm.daha ne istiyon hem adet gecikti hem silik çizgi bence kesin kan tahlilinde çıkar artık.bi koşu versen
Bence de bende öyle yapardım.valla migrenim tuttu ilaç almamak için direniyorum.akil diyo çok işten git eczaneye al testi yap dairedeE bende öyle diyorum benm öyle olsa hergun test yapardım silik çizgiden sonraillaki çıkar çünkü bende silik bile çıkmadı,
Bayadır bekliyosun sen. bence kendine yaptığın eziyet yeterİnat ettim cumayı bekleyecem
Yap kizben erinmedim bak gittim aldm yaptım tabi sonuç fos ckti o ayrıBence de bende öyle yapardım.valla migrenim tuttu ilaç almamak için direniyorum.akil diyo çok işten git eczaneye al testi yap dairede
İnat ettim Ayşe gibi sabah yapcamYap kizben erinmedim bak gittim aldm yaptım tabi sonuç fos ckti o ayrı
Acaba yan tarafında sağlık ocağı var direk kanmi versemİnat ettim Ayşe gibi sabah yapcam
Kız doktora gidip negatif demesindense belki umut bekliyim diyorumBayadır bekliyosun sen. bence kendine yaptığın eziyet yeter
Sen bilirsin cnm ama yoks azaten her türlü o negatifi duyacaksın.suan umutlusun seviniyorsun sonu negatif gelirse daha çok uzulceksinKız doktora gidip negatif demesindense belki umut bekliyim diyorum
Kız Allah olmayana versin benim evde bi tane bebeğim var zaten o yüzden biraz akışına bıraktım hem gidip 2 güne bi kan tahlili verip kendimi o sıkıntıya sokmak istemiyorum o yüzdenSen bilirsin cnm ama yoks azaten her türlü o negatifi duyacaksın.suan umutlusun seviniyorsun sonu negatif gelirse daha çok uzulceksin
Boşuna dememişler umut fakirin ekmeğiSen bilirsin cnm ama yoks azaten her türlü o negatifi duyacaksın.suan umutlusun seviniyorsun sonu negatif gelirse daha çok uzulceksin
He anladım cnm.bende şimdi eczaci bı arkadasima yazdım durum boyleyken böyleKız Allah olmayana versin benim evde bi tane bebeğim var zaten o yüzden biraz akışına bıraktım hem gidip 2 güne bi kan tahlili verip kendimi o sıkıntıya sokmak istemiyorum o yüzden
Sorma sormaBoşuna dememişler umut fakirin ekmeği
Yapmamız sende bi test bende olsa valla yaparım inandığımdan değil ama yaparımHe anladım cnm.bende şimdi eczaci bı arkadasima yazdım durum boyleyken böylekadın dediki bazı gebelikler idrar testine yansimiyor.ben adetin üstünden 10 gün geçmiş sabah testiyle pozitif gören kadın biliyorum.kan ver diyo anlamadım Allah'ım sen aklımı muhafaza
Kız sen sendeki mevcut olanı yaptirmiyosun benim yerimdemi olsan yaptircanYapmamız sende bi test bende olsa valla yaparım inandığımdan değil ama yaparım
Kız elimde test yok valla olsa yapacamKız sen sendeki mevcut olanı yaptirmiyosun benim yerimdemi olsan yaptircan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?