Gebeliğe Hazırlık Adetim iki gün geçti test negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oooo ozaman sen hamilesin cnm.daha ne istiyon hem adet gecikti hem silik çizgi bence kesin kan tahlilinde çıkar artık.bi koşu versen
E bende öyle diyorum benm öyle olsa hergun test yapardım silik çizgiden sonra illaki çıkar çünkü bende silik bile çıkmadı,

E bende öyle diyorum benm öyle olsa hergun test yapardım silik çizgiden sonra illaki çıkar çünkü bende silik bile çıkmadı,
Bence de bende öyle yapardım.valla migrenim tuttu ilaç almamak için direniyorum.akil diyo çok işten git eczaneye al testi yap dairede

Sen bilirsin cnm ama yoks azaten her türlü o negatifi duyacaksın.suan umutlusun seviniyorsun sonu negatif gelirse daha çok uzulceksin
Kız Allah olmayana versin benim evde bi tane bebeğim var zaten o yüzden biraz akışına bıraktım hem gidip 2 güne bi kan tahlili verip kendimi o sıkıntıya sokmak istemiyorum o yüzden

Kız Allah olmayana versin benim evde bi tane bebeğim var zaten o yüzden biraz akışına bıraktım hem gidip 2 güne bi kan tahlili verip kendimi o sıkıntıya sokmak istemiyorum o yüzden
He anladım cnm.bende şimdi eczaci bı arkadasima yazdım durum boyleyken böyle kadın dediki bazı gebelikler idrar testine yansimiyor.ben adetin üstünden 10 gün geçmiş sabah testiyle pozitif gören kadın biliyorum.kan ver diyo anlamadım Allah'ım sen aklımı muhafaza

Yapmamız sende bi test bende olsa valla yaparım inandığımdan değil ama yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…