Ama biraz rahat olmaya çalış sendeki bu sitrese haliyle migrenide tetiklerAslında bunu yapabilirim ama migren tutugunda ilaç almam gerekiyor işte o noktada ya varsa zarar verirse diyorum orda kopuyor iştebirde oooo görümcem annem benden iyi biliyor adet gunumu.hergun ariyolar oldunmu adet falan.kaynanam desen sürekli rüyasında görüyor erkek çocuk battaniye dokudum falan dedik ve ister istemez takip ediyorsun
Ama belki yumurtlaman geç olmuştur öyle oluyor ya haliyle döngüde uzayabiliyorYok kız ilk gittiğimde çok hevesli gittim tamam mı adetten sonraki 5. Gün negatif geldi ya çok üzüldüm hevesim kırıldı
Kız cumayı bekleyelim hep beraber ama birşey söylüyüm mü hafif hafif kaşık a
O ağrılar bendede vardı adete 3.4 gün kala ama sonradan azaldı hatta ara ara hiç ağrım yok kalmadı.bazendr kasiklarim ağrıyor hah diyorum kırmızı kart cikicakKız cumayı bekleyelim hep beraber ama birşey söylüyüm mü hafif hafif kaşık ağrılarım var
Ya işte nedir bu heyecan sanki onlar doğuracak ta doğum stresine girdilerAma biraz rahat olmaya çalış sendeki bu sitrese haliyle migrenide tetiklerkaynanam ve gorumcene gelince o konuda uzuldm şimdi sana yaw çok saçma bişey biliyomsn böyle sorup etmeleri hayır bişey olsa zaten haberleri olur böyle didiklemenin anlamı neki sanki sen istemiyosunda
Döngüm batsınAma belki yumurtlaman geç olmuştur öyle oluyor ya haliyle döngüde uzayabiliyor
Evet lütfen kervana veda eden haber versin bak merakta bırakmayın bizi dilerim hamile kervanına katılırızO ağrılar bendede vardı adete 3.4 gün kala ama sonradan azaldı hatta ara ara hiç ağrım yok kalmadı.bazendr kasiklarim ağrıyor hah diyorum kırmızı kart cikicakama adet olan söylesin lütfen.
Walla benimde hala ara ara yokluyor ağrılar bazan wcye gidiip kontrol ediyorm ama henüz bişey yok ama içimdeki his yarın kesin olurum diyorO ağrılar bendede vardı adete 3.4 gün kala ama sonradan azaldı hatta ara ara hiç ağrım yok kalmadı.bazendr kasiklarim ağrıyor hah diyorum kırmızı kart cikicakama adet olan söylesin lütfen.
Aynen ya varsa var yoksa yok.yok 10 dakika sonra geçersiz yok silik çıktı yok kanda yok idrarda var.valla beynim error verdi artık.olacaksam olayım yani bileyim bu ayda olmadı.valla daral geldiDöngüm batsınkız artık sinirlerim harap oldu birşey ya vardır ya yoktur muallak beni sinir ediyor
Aynı his banada yarın olacaksın diyorWalla benimde hala ara ara yokluyor ağrılar bazan wcye gidiip kontrol ediyorm ama henüz bişey yok ama içimdeki his yarın kesin olurum diyor
Aynı his banada yarın olacaksın diyorya tmm kabul çocuk yoksa versin benim kirmizimi
Allah seniAynen ya varsa var yoksa yok.yok 10 dakika sonra geçersiz yok silik çıktı yok kanda yok idrarda var.valla beynim error verdi artık.olacaksam olayım yani bileyim bu ayda olmadı.valla daral geldine stresli iş.baskalari eşinin yanından geçse hamile kalıyor.ben duvara tirmaniyom yok anam yok
Benim akinti çok hafifte başka sıkıntım var karnm gürül gürül gaz sancm oluyorAllah senivalla sabrı öğreniyorum resmen şuan bunları yazarken bile kasıklarım ağrıyo akıntısı olan var mı
Benim akıntım var yaBenim akinti çok hafifte başka sıkıntım var karnm gürül gürül gaz sancm oluyor
Ya bak ne dicem benim eşimin ailesinde kız kardeşi dahil 6 ikiz varKız ins tüp bebekte ucuzlerin olur biarada çıkarırsın ortadan,
Ben sarı,beyaz şeffaf her rengi gördüm bu ay ama iki gün geciktim şuan şeffaf geliyorAllah senivalla sabrı öğreniyorum resmen şuan bunları yazarken bile kasıklarım ağrıyo akıntısı olan var mı
Yok bn galiba kırmızıları yiycem çünkü dehşet karnım ağrıyorBen sarı,beyaz şeffaf her rengi gördüm bu ay ama iki gün geciktim şuan şeffaf geliyor
Günaydın galiba bendeYok bn galiba kırmızıları yiycem çünkü dehşet karnım ağrıyor
Benim geçti ağrılarım rüyamda bi kız çocuğu gördüm annemin kucağında kulağı küpeliGünaydın galiba bendeacayip ayak usumesi ve karın ağrım var sanki kımıl kımıl geliyorum diyo
Anam yerim ben onun kupeleriniBenim geçti ağrılarım rüyamda bi kız çocuğu gördüm annemin kucağında kulağı küpeli
Nolur dua edin sağlıklı ahlaklı Saliha güzel bi kızım olsun her iki meyveninde tadına bakıvereyimAnam yerim ben onun kupelerinihaydi inşallah olsun sağlıklı tombiş bı kız.bende ağrı devam ediyor malum bölgede değişik bı hareketlilik var gelicem diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?