- 28 Haziran 2025
- 2.130
- 578
- 38
- 31
Değilmiş canım yalancı çıkarıyor diyorlarKızlar sizce artimed erken gebelik testi güvenilir mi
Tam pik olsa değerlendiricem bende ama pik de olmuyo ki günlerdir hep koyu kırmızı ama tam pike dönmüyo işte yarın adet günüm bideBen ovulasyon testlerime geç başlamıştım. Adet olmama son 10 gün kala falan denemek için. Adet olmam gereken gün pik gördüm o günü ne olur ne olmaz diye değerlendirdim ve akabinde adet olmadım hamile kaldım. Doktor geç yumurtlamışsın geç döllenme olmuş demişti. Pik gördünmü değerlendir bence ne zararı olacak.
En iyisi hangisi sence bebetime erken gebelik değil demiDeğilmiş canım yalancı çıkarıyor diyorlar
İnşallahGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Kan verdim demiştin çıktı mı sonuçEvet canım yıpratıyor benimde aynı koyulukta çıkıyor kan verdim bugun seninki gibi pik olacak yarın diyorum olmuyor istersen bir gebelik testi yap bakalım elinde varsa
Bende merak ettim inşallah güzel bi sonuç alırsınKan verdim demiştin çıktı mı sonuç
Evet pik degerlendirinEki Görüntüle 3662190 kızlar adetime 1 gün kala sanırım piki yakaladım bu pik mi nolur evet diyin ya elbisemi yırtacam en son sksjsjsj
Tamam teşekkür ederim sende sanırım adet gününde piki görmüştün demiEvet pik degerlendirin
Bebetime da bende silik çıkardı ama hamile değildim awox diyorlar ama en garantisi laboquick awoxEn iyisi hangisi sence bebetime erken gebelik değil demi
Evet pik canımEki Görüntüle 3662190 kızlar adetime 1 gün kala sanırım piki yakaladım bu pik mi nolur evet diyin ya elbisemi yırtacam en son sksjsjsj
Verdim canım yarın çıkacak sonuçKan verdim demiştin çıktı mı sonuç
Evet bende âdet günümde pik görüp degerlendirip hamile kalmıştımTamam teşekkür ederim sende sanırım adet gününde piki görmüştün demi
Ne çektik beEki Görüntüle 3662190 kızlar adetime 1 gün kala sanırım piki yakaladım bu pik mi nolur evet diyin ya elbisemi yırtacam en son sksjsjsj
Seninki dün pik sanırım silikleştiğinde de çatlamış oluyo sanırım bugun ki de silik duruyo değerlendirdin miBana da bi bakar mısınız bugün de yaptım da en koyu hali dün gibi duruyor
Hayır dün sabah değerlendirdik ama testi 4 te yapmıştım dün bugğn de 4 te yaptımSeninki dün pik sanırım silikleştiğinde de çatlamış oluyo sanırım bugun ki de silik duruyo değerlendirdin mi
Bence bugunu de değerlendir her ihtimale karşıHayır dün sabah değerlendirdik ama testi 4 te yapmıştım dün bugğn de 4 te yaptım
TamamBence bugunu de değerlendir her ihtimale karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?