Aynı benimkide böyle çıkmıştı adet günümde lekelenmem başladı bu ay çok çok az lekelenme yaşadım yeni bitti hala koyu çıkıyor testler gebelik testi yapacağım yarın sizde yapın istersenizEki Görüntüle 3661234 kızlar adete 3 gün kala pike yakın olması normal mi buraya atınca biraz kalite düştü ama iki gündür böyle çıkıyo
Benimki kadar mı koyuluk var sizde daha fazla mı pekiAynı benimkide böyle çıkmıştı adet günümde lekelenmem başladı bu ay çok çok az lekelenme yaşadım yeni bitti hala koyu çıkıyor testler gebelik testi yapacağım yarın sizde yapın isterseniz
Evet aynı atayım size bakınBenimki kadar mı koyuluk var sizde daha fazla mı peki
14 ekim bat tarihi lekelenmem başladıEvet aynı atayım size bakın
Evet aynı hatta benim attığım fotoda kalitesi düşmüş şuan tam sizin attığınız gibi kaç gündür testler erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba14 ekim bat tarihi lekelenmem başladı
Bence bi yapın 3 gün kalmışsa çıkar büyük ihtimalleEvet aynı hatta benim attığım fotoda kalitesi düşmüş şuan tam sizin attığınız gibi kaç gündür testler erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba
Ay artık yüreğim kaldırmıyor bu kadar stresi Vala yapmaya korkuyorum içime yok diye doluyor zaten hislerimde hiç yanılmam da hayırlısı artık inşallah senin poztifitir bari birimizin pozitif olsunBence bi yapın 3 gün kalmışsa çıkar büyük ihtimalle
Stres olma canım hayırlısıyla nasip etsin allah hepimize elbet vardır zamanı yaAy artık yüreğim kaldırmıyor bu kadar stresi Vala yapmaya korkuyorum içime yok diye doluyor zaten hislerimde hiç yanılmam da hayırlısı artık inşallah senin poztifitir bari birimizin pozitif olsun
Benimkiler de böyle hep pike yakınEvet aynı atayım size bakın
Bat ne zaman gebelik testi yapın olmadıBenimkiler de böyle hep pike yakın
5 gün var ama testlerimi 25 gündür yapıyorum pik olmadı tam anlamadımBat ne zaman gebelik testi yapın olmadı
Sıvı alımına saatine dikkat ediyorsanız devam edin birde döngünüz kaç gün sürüyor5 gün var ama testlerimi 25 gündür yapıyorum pik olmadı tam anlamadım
Sıvı alımını testten 2 saat öncesinde kesiyorum hep döngüm de 28 ila 31 gün arasında oluyor geneldeSıvı alımına saatine dikkat ediyorsanız devam edin birde döngünüz kaç gün sürüyor
Bana atar mısınız testlerin hepsini sırayla bi bakim belki pik olmuştur daha önceSıvı alımını testten 2 saat öncesinde kesiyorum hep döngüm de 28 ila 31 gün arasında oluyor genelde
Merhaba naptınız test yaptınız mı merak ettimStres olma canım hayırlısıyla nasip etsin allah hepimize elbet vardır zamanı ya
Canım ben test yapıyorum ama birçok test silik çıkarıyor kanda negatif çıkıyor ovulasyona devam ediyorum şuan kanda vermedim pikten önceki gün gibi çıkıyor hepsi koyu yaniMerhaba naptınız test yaptınız mı merak ettim
Acaba bende test yapsam mıCanım ben test yapıyorum ama birçok test silik çıkarıyor kanda negatif çıkıyor ovulasyona devam ediyorum şuan kanda vermedim pikten önceki gün gibi çıkıyor hepsi koyu yani
Belki çok erkendir geç döllenmedir ondan dolayı da kanda çıkmamış olabilir adetin kaç gün geciktiCanım ben test yapıyorum ama birçok test silik çıkarıyor kanda negatif çıkıyor ovulasyona devam ediyorum şuan kanda vermedim pikten önceki gün gibi çıkıyor hepsi koyu yani
Kaç gün kaldı bata canım 12 gün geçtiyse yumurtlamının üstünden yap istersen sabah ilk idrarlaAcaba bende test yapsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?