Onlara baktırıyprım sadece pcosum var ama adetlerim hep düzenidir ilk defa bu ay böyle oldu işte soğan suyu içmiştim bu ay acaba ondan mıMutlaka çektir canım belki tıkanıklık vardır şuan baya yaygın bende çektircektim ama erken dedim henüz diğer tahlillere baktırdın mı
Ondan büyük ihtimalle benimde öyle oldu 3 gün içtim bu ay leke oldum ağrım çok şiddetli oldu ovulasyon hep koyu çıktı falan dengem bozuldu kimine yaramıyor benceOnlara baktırıyprım sadece pcosum var ama adetlerim hep düzenidir ilk defa bu ay böyle oldu işte soğan suyu içmiştim bu ay acaba ondan mı
Sende mi bu ay içtin soğan suyuOndan büyük ihtimalle benimde öyle oldu 3 gün içtim bu ay leke oldum ağrım çok şiddetli oldu ovulasyon hep koyu çıktı falan dengem bozuldu kimine yaramıyor bence
Evet canım pcos görüntüsü gördü bende içeyim dedim faydasını okudum burda ama işe yaradımı dokundu mu bilmiyorumSende mi bu ay içtin soğan suyu
Demektir ikimizde aynı durumdayız ben yarın sabah ilk idrarla test yapıcam bakalım çıkmaz ama yine de yapıcamEvet canım pcos görüntüsü gördü bende içeyim dedim faydasını okudum burda ama işe yaradımı dokundu mu bilmiyorum
Çatlamadan sonra kaçıncı gün canımDemektir ikimizde aynı durumdayız ben yarın sabah ilk idrarla test yapıcam bakalım çıkmaz ama yine de yapıcam
Ben 15 gün önce falan yumurtlama yı falan yaşadım 23 ekim adet günümdü ama ovulasyonda tekrar piki yakaladım bi hafta hep koyu çıktı ovulasyon testlerim adet günüm 2 gündür geçiyorÇatlamadan sonra kaçıncı gün canım
Gebelik testinde çıkar o zaman amaBen 15 gün önce falan yumurtlama yı falan yaşadım 23 ekim adet günümdü ama ovulasyonda tekrar piki yakaladım bi hafta hep koyu çıktı ovulasyon testlerim adet günüm 2 gündür geçiyor
Yaptım ama negatif belki gerçekten geç yumurtlamadırGebelik testinde çıkar o zaman ama
Olabilir canım belli olmazYaptım ama negatif belki gerçekten geç yumurtlamadır
Senin durumun ne oldu peki gelişme varmıOlabilir canım belli olmaz
Bende ovulasyon yapıyorum canım iki gündür pik bekliyorum çatlamayıSenin durumun ne oldu peki gelişme varmı
Bakalım pcos hangimizi salıcak bu ay olmazsa artık klomen çatlatma iğnesi falan giricem bu yollaraBende ovulasyon yapıyorum canım iki gündür pik bekliyorum çatlamayı
İnşallah olur canım dualarım seninleBakalım pcos hangimizi salıcak bu ay olmazsa artık klomen çatlatma iğnesi falan giricem bu yollara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?