Cnm regline var daha erken gebelik daha saglikli olur bide uygulamadaki yumurtlama herkes icin gecerli degil ne yazikki o yuzden ovulasyon testiyle takip oneririm erken gebelik testi yapip paylasirsan bakalimKızlar bu ay telefondaki uygulamaya göre yumurtlama dönemini değerlendirdim adetime 5 gün kaldı test yaptım ama negatif kaset test yaptım daha erken ama heyecanlandım daha önceki gebeligimde 3 gün kala silik çıkmıştı adetlerimde düzenli oluyor genelde..kasikda hafif ağrı var şişlik hissi var bazen adet olavak gibi his var ama gelen giden yok
İki gün daha bekleyip tekrar test yapayım diyorum evde test var ama erken gebelik testinden yok maalesefCnm regline var daha erken gebelik daha saglikli olur bide uygulamadaki yumurtlama herkes icin gecerli degil ne yazikki o yuzden ovulasyon testiyle takip oneririm erken gebelik testi yapip paylasirsan bakalim
Evet bu ay eğer olmassa gebelik ovulasyon testi alacağım bide soğan suyu yapacağım ben onla hamile kalmıştımCnm regline var daha erken gebelik daha saglikli olur bide uygulamadaki yumurtlama herkes icin gecerli degil ne yazikki o yuzden ovulasyon testiyle takip oneririm erken gebelik testi yapip paylasirsan bakalim
Hadi ya sogan suyu onceden icmistim ben soktursun fln diye de artik bakalim ne olcak hayirlisi olsun insallaaaahEvet bu ay eğer olmassa gebelik ovulasyon testi alacağım bide soğan suyu yapacağım ben onla hamile kalmıştım
Evet ben soğan suyu ile o ay hamile kalmıştım ikinci cocukdada soğan suyu ile o 2 ayında hamile kaldım siz gebelik düşünüyorsaniz eğer soğan suyu bide arkadaşım hayıt tohumu önermişti onua içmiştim bunları öneririmHadi ya sogan suyu onceden icmistim ben soktursun fln diye de artik bakalim ne olcak hayirlisi olsun insallaaaah
Bakalim 6 gun sonra hamile olmazsam deneyim bakalimEvet ben soğan suyu ile o ay hamile kalmıştım ikinci cocukdada soğan suyu ile o 2 ayında hamile kaldım siz gebelik düşünüyorsaniz eğer soğan suyu bide arkadaşım hayıt tohumu önermişti onua içmiştim bunları öneririm
Deneyin tabi rabbim inşallah sağlıklı evlat hayırlı evlat nasip etsinBakalim 6 gun sonra hamile olmazsam deneyim bakalim
Cnm regline var daha erken gebelik daha saglikli olur bide uygulamadaki yumurtlama herkes icin gecerli degil ne yazikki o yuzden ovulasyon testiyle takip oneririm erken gebelik testi yapip paylasirsan bakalim
Markalari ne canim yardimci olayim snaCnm merhaba birşey danışmak istiyorum benim kaset pozitif erken gebelik negatif hangisi dogru acaba
Markalari ne canim yardimci olayim sna
Canimm cok üzülerek söylüyorum ki artimed yalanci pozitiflik cikartiyor benimde basima geldi hamile olmayabilirsinAiyy çok teşekkür ederim
Albi vardı artımed vardı bi tane daha kaset silikti
Ama erke gebelik predictor onda hiç cıkmadı
Merhaba nasil yapiliyor soğan suyu? ve hangi günler içiliyorEvet bu ay eğer olmassa gebelik ovulasyon testi alacağım bide soğan suyu yapacağım ben onla hamile kalmıştım
Canimm cok üzülerek söylüyorum ki artimed yalanci pozitiflik cikartiyor benimde basima geldi hamile olmayabilirsin
Baska bi testle tekrarlayabilirsin gecmesini bekleme ama predector negatifse iki gin sonra tekrarlaEvet bende okumuştum olsun hayırlısı diyelim reglim geçince tekrarlarm artk inşallah
Canım soğan suyu kahverengi soğan ince kabuğunu soy 4 e bölüp bir buçuk bardak hazır suya atıp 5 dk kaymatiyorsunuz sonra ılık içiyorsunuz sabah akşam taze olarak yapıp için adet bitiminden 3 gün sonra başlayıp 15 gün için yazıyor internette ben etkisini gördüm hemen hamile kaldım..hayıt tohumunu da sabah akşam içiyorsunuz sıcak suya 7,8 tohum atın demlensin için buda etkili ben ikisini yapmıştım ve hamile kalmistimMerhaba nasil yapiliyor soğan suyu? ve hangi günler içiliyor
Teşekkür ederim Allah razı olsunCanım soğan suyu kahverengi soğan ince kabuğunu soy 4 e bölüp bir buçuk bardak hazır suya atıp 5 dk kaymatiyorsunuz sonra ılık içiyorsunuz sabah akşam taze olarak yapıp için adet bitiminden 3 gün sonra başlayıp 15 gün için yazıyor internette ben etkisini gördüm hemen hamile kaldım..hayıt tohumunu da sabah akşam içiyorsunuz sıcak suya 7,8 tohum atın demlensin için buda etkili ben ikisini yapmıştım ve hamile kalmistim
Rabbim hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah cnmTeşekkür ederim Allah razı olsun
Amin inşallah isteyen herkese aratmadan nasip etsin AllahımRabbim hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah cnm
Amin inşallah cnmAmin inşallah isteyen herkese aratmadan nasip etsin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?