• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 5 gün var kaset test yaptim

Evet ben soğan suyu ile o ay hamile kalmıştım ikinci cocukdada soğan suyu ile o 2 ayında hamile kaldım siz gebelik düşünüyorsaniz eğer soğan suyu bide arkadaşım hayıt tohumu önermişti onua içmiştim bunları öneririm
Merhaba nasıl soğan suyuyla kaldınız duymuştım ama pek bilgim yok anlatırmısınız nasıl ne kadar süre olduğunu bende deniyeyim inşallah bu ayda olmazsa🥲

Merhaba nasıl soğan suyuyla kaldınız duymuştım ama pek bilgim yok anlatırmısınız nasıl ne kadar süre olduğunu bende deniyeyim inşallah bu ayda olmazsa🥲
Canım İbrahim Saraçoğlu soğan kürü googledaki tarife göre uygulamistim sabah akşam taze yaparak içmiştim bide hayıt tohumu da içiyordum o zamanlar sıcak suya atarak ztn o ay hamile kaldığımi öğrendim...2 .de sadece soğan suyu yine içmiştim onda da ikinci ay hamile kaldım internette İbrahim Saraçoğlu soğan kürü yaz ztn ayrıntılı anlatıyor ona göre uyguladım bende bana iyi geldi şimdi bu ay da baslacam adetim bitsin bakalım yine etki edecekmi

Back
X