Adetimin gecikmesini biontech e bağladım meğer hamileymisim😔

Ay şuan hiç heycanli değilim ama inşallah ultrasonda falan görünce duzelirim. Bu devirde çocuk bakmak çok zor ben detayciyim sanırım buyuzden kolay olmadı alışmak. Evlat evlattir tabiki hepsi gözümde aynı olacak seveceğim ama endişeleniyor insan

Evet haklısınız endiselenmektense bu saatten snra alismaya çalışmak sanırım en dogrusu

Benim iki dogumumda normaldi. Eğer buda sağlıkla ilerleyip devam ederse yine normal düşünürüm aksi olmazsa tabi ama sezaryen olursa bağlatma işine olumlu bakarım zaten

Çocukların çok mu ufaklar canım, yetişkinler diye hatırlıyorum niye uzuluyosun boyle

o ne demek ya? aktif bir cinsel hayatım yok, daha önce hiç ilişkim olmadı, bilen biri açıklayabilir mi evli çiftler bu şekilde mi korunuyor? benim bildiğim prezervatif ilişki başlamadan takılır. baya şaşırdım şuan böyle bir korunma yöntemi mi var

Menopozlu kadının çocuk doğurduğunu duydun tıp dünyası şokta o yüzden nasip diyelim biz çocuklarımız için vesileyiz diye düşünün.

Çocukların çok mu ufaklar canım, yetişkinler diye hatırlıyorum niye uzuluyosun boyle
Biri 6 biri 2 yaşında aslında ama ben iki tane yeter diye hep odaklaniyordum nebilim eşimde bu sabah ben yardımcı oldugumu düşünüyorum neden bukadar üzülüyorsun diyip durdu da ben sanırım keyfime fazla düşkünüm bilmiyorum ya beklenmedik olunca işte

Endişeleniyorsan onlar için elinden geleni yapacaksın demektir. Sakin kalmaya çalış her zaman. Tabii ki de zor olacak, senin 1 tane de olsa 10tane de olsa zor olacak. Uykusuz kalacaksın zırt pırt dışarı çıkamayacaksın en zoru da kendine ve ailene yeterince vakit ayiramamayabaşlaman olacak ama hepsi bir süreç değil mi? Sen bunların hepsini diğer çocuklarda da yaşadın ve bitti... Hepsinin ki gibi onun ki de bitecek, biraz uzun sürecek ama sen bu uzun süreci ilk ve ikinci çocuğa göre daha rahat atlatacaksın emin ol. Hep böyle olur.
Bir de düşünsene o senin ilk çocuğun ama sen onun ilk annesisin. Sana olan muhtaç bakışlarını, bir tek senin kucağında susacagi o günleri düşünsene... Ne minnoş ama.

İliski başlamadan takıyor zaten eşim prezervatifin amacida bu degilmi siz ne düşündünüz ki

Nasıl yani .
Hanımefendi de bunu anlatmış ki zaten siz nasıl anladınız

Menopozlu kadının çocuk doğurduğunu duydun tıp dünyası şokta o yüzden nasip diyelim biz çocuklarımız için vesileyiz diye düşünün.
Gecenlerde Tv'de bir spikerde böyle söyledi biz sadece araciyiz aslında böyle düşünürsek üzülmeyiz gibisinden o aklıma geldi bugün

İliski başlamadan takıyor zaten eşim prezervatifin amacida bu degilmi siz ne düşündünüz ki
ilişki başlamadan takıyor yazmamışsınız ki zamanında takıyor demişsiniz. bu da bana başka şeyler düşündürdü. prezervatif yırtık değilse nasıl hamile kalınıyor ki. bilmediğim için soruyorum prezervatif tam korunma yöntemi değil mi. öyleyse insan her sevişmede korkar nasıl iş bu. neyse bebeğin geleceği varmış hayırla kucağınıza alırsınız inşallah

Öyle düşünmeyin her çocuk rızkıyla gelir bakın korunmanıza rağmen olmuş demek mucize bir çocuk olacak

Suyu çok duygulandım gerçekten öyle bencillik etmenin alemi yok demek istediğinizi anladim evet o benim 3. Çocuğum ama ben onun ilk annesiyim ne kadar güzel bir cümle

ilişki başlamadan takıyor yazmamışsınız ki zamanında takıyor demişsiniz. bu da bana başka şeyler düşündürdü
Zamanin da takmak doğru kullanımı ifade eder ama siz başka anladınız demekki ortasında takacaksam ne anlamı kalır gerçi biz başlamak takiyorduk ama

Ay inanmıyorum birebir benim eşim Şimdi böyle bir şey olsa gerçekten kalkar göbek atar. Hatta geçen sene daha oğlum 1 yaşında bile değilken 4 kişi aradı peş peşe rüya gördük hamile misin diye. Benim de doğum sonrası daha 2 adet olmuşum normalde de düzensizim 3.yü bekliyorum 15 gün gecikti. Allahım nasıl korkuyorum ya kaza olduysa diye. Eşim ha 2 ha 3 olmuşken olsun 2 sene ücretsiz izin alacaksın nasılsa 3.de büyür o arada diyordu.

Sanmıyorum öyle olsaydı 9 senede 9 kez ben kalırdım, ikimizden biri kısır değilsek eğer bilemiyorum sıvıdan hamile falan kalınmaz, çekilme yöntemi koruyucudur beceriksiz erkek vardır sadece :))

Ay erkekleri anlamıyorum zaten gram tedirgin değil benm eşimde sirita sirita geziyordu bugün birinin yanında söylemez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…