Ay şuan hiç heycanli değilim ama inşallah ultrasonda falan görünce duzelirim. Bu devirde çocuk bakmak çok zor ben detayciyim sanırım buyuzden kolay olmadı alışmak. Evlat evlattir tabiki hepsi gözümde aynı olacak seveceğim ama endişeleniyor insanVallaha canım ben de üçüncüyü asla düşünmüyorum. Senin gibi aniden bir haber alırsam ben de çok yıpranırım. Ama iyi tarafından bak, artık sen bebek bakmanın kolaylık ve zorluklarını biliyorsun bu yüzden bebek doğmadan zaten düzenini oluşturmuş olursun. Destek alabilecegin birisi varsa mutlaka al. Sakin bir bebek olursa zaten seni zorlamaz.
Bir de ne var biliyor musun, sen onu böyle karnında döne döne hareket ettiğini bir hissettt o zaman zaten diyeceksin ki 'ayyyy ne şanslıyım' hele o ulturasyondaki hali seni binbir türlü heycanlandiracak.
Evet haklısınız endiselenmektense bu saatten snra alismaya çalışmak sanırım en dogrusuHiç bir koruma yönetimi %100 güvenilirlik sağlamaz ki onun için doğru korunamadık deyip kendinizi yıpratmayın bence sizi çok iyi anlıyorum ne zorluklarla 3 yıl tedavinin sonunda tüp bebekle ikizlerime doğum yaptım 1 yaşındalar eğer bende şuan hamile kalsam aynı duyguları yaşarım sizin gibi üstelik bunca zorlukla anne olmuşken haklısınız ama bu şok u atlatınca bence de iyi ki diyeceksiniz rabbim verdiyse vardır bir bildiği demekten başka çare yok en azından bundan sonra ki dönemde tadını çıkarın hamileliğinizin üzülmenin ne size ne bebeğinize faydası yok cunkü
Benim iki dogumumda normaldi. Eğer buda sağlıkla ilerleyip devam ederse yine normal düşünürüm aksi olmazsa tabi ama sezaryen olursa bağlatma işine olumlu bakarım zatenO bebiş gelmek istemiş, inşAllah sağlıkla gelsin ve çok hayırlı bir evlat olsun
Sonrasında daha kesin bir çözüm düşünürsünüz. Doğumda tüpler de bağlanabiliyordu, halen yapıyorlar mı bilmiyorum. Eşinizle ve doktorunuzla birlikte değerlendirirsiniz.
Amiiin inşallah rabbim önce isteyen dileyen herkese sağlıklı evlatlar versinDarısı bana
Etmezmiyim hemen o anda söyledim zaten. Ayakta duramadim bı su ver dedim. Beni öyle görünce kızdı biraz yani korundgmz halde olmuş demekki nasipte varmış neden üzülüyorsun gibisinden sabahına neşeli neşeli uyandı üstüne tebrik etmeler bebiş bebiş diye seslenmeler evi temizliyordum elimden falan alıyor kendisi çok memnun durumdan zaten istiyordu ama ilerde olur diyordu ama ben hiç kesinlikle olmaz diyordum ama oldu
o ne demek ya? aktif bir cinsel hayatım yok, daha önce hiç ilişkim olmadı, bilen biri açıklayabilir mi evli çiftler bu şekilde mi korunuyor? benim bildiğim prezervatif ilişki başlamadan takılır. baya şaşırdım şuan böyle bir korunma yöntemi mi varPrezervatif kullanıyorduk zamanında takiyordu eşim ilk çocuktan snra 3yil öyle korunduk daha sonra planlı hamile kaldım yine öyle korunmaya devam ediyorduk ikinci çocuğum 2 yaşında. Demekki daha sağlam başka korunma yöntemi seçmemiz gerek yada biseyleri yanlış yaptık yani
Biri 6 biri 2 yaşında aslında ama ben iki tane yeter diye hep odaklaniyordum nebilim eşimde bu sabah ben yardımcı oldugumu düşünüyorum neden bukadar üzülüyorsun diyip durdu da ben sanırım keyfime fazla düşkünüm bilmiyorum ya beklenmedik olunca işteÇocukların çok mu ufaklar canım, yetişkinler diye hatırlıyorum niye uzuluyosun boyle
Endişeleniyorsan onlar için elinden geleni yapacaksın demektir. Sakin kalmaya çalış her zaman. Tabii ki de zor olacak, senin 1 tane de olsa 10tane de olsa zor olacak. Uykusuz kalacaksın zırt pırt dışarı çıkamayacaksın en zoru da kendine ve ailene yeterince vakit ayiramamayabaşlaman olacak ama hepsi bir süreç değil mi? Sen bunların hepsini diğer çocuklarda da yaşadın ve bitti... Hepsinin ki gibi onun ki de bitecek, biraz uzun sürecek ama sen bu uzun süreci ilk ve ikinci çocuğa göre daha rahat atlatacaksın emin ol. Hep böyle olur.Ay şuan hiç heycanli değilim ama inşallah ultrasonda falan görünce duzelirim. Bu devirde çocuk bakmak çok zor ben detayciyim sanırım buyuzden kolay olmadı alışmak. Evlat evlattir tabiki hepsi gözümde aynı olacak seveceğim ama endişeleniyor insan
İliski başlamadan takıyor zaten eşim prezervatifin amacida bu degilmi siz ne düşündünüz kio ne demek ya? aktif bir cinsel hayatım yok, daha önce hiç ilişkim olmadı, bilen biri açıklayabilir mi bu ne demek? evli çiftler bu şekilde mi kounuyor? benim bildiğim prezervatif ilişki başlamadan takılır. baya şaşırdım şuan böyle bir korunma yöntemi mi var
Nasıl yani .o ne demek ya? aktif bir cinsel hayatım yok, daha önce hiç ilişkim olmadı, bilen biri açıklayabilir mi evli çiftler bu şekilde mi korunuyor? benim bildiğim prezervatif ilişki başlamadan takılır. baya şaşırdım şuan böyle bir korunma yöntemi mi var
Gecenlerde Tv'de bir spikerde böyle söyledi biz sadece araciyiz aslında böyle düşünürsek üzülmeyiz gibisinden o aklıma geldi bugünMenopozlu kadının çocuk doğurduğunu duydun tıp dünyası şokta o yüzden nasip diyelim biz çocuklarımız için vesileyiz diye düşünün.
ilişki başlamadan takıyor yazmamışsınız ki zamanında takıyor demişsiniz. bu da bana başka şeyler düşündürdü. prezervatif yırtık değilse nasıl hamile kalınıyor ki. bilmediğim için soruyorum prezervatif tam korunma yöntemi değil mi. öyleyse insan her sevişmede korkar nasıl iş bu. neyse bebeğin geleceği varmış hayırla kucağınıza alırsınız inşallahİliski başlamadan takıyor zaten eşim prezervatifin amacida bu degilmi siz ne düşündünüz ki
Öyle düşünmeyin her çocuk rızkıyla gelir bakın korunmanıza rağmen olmuş demek mucize bir çocuk olacakPrezervatif kullanıyorduk zamanında takiyordu eşim ilk çocuktan snra 3yil öyle korunduk daha sonra planlı hamile kaldım yine öyle korunmaya devam ediyorduk ikinci çocuğum 2 yaşında. Demekki daha sağlam başka korunma yöntemi seçmemiz gerek yada biseyleri yanlış yaptık yani
Suyu çok duygulandımEndişeleniyorsan onlar için elinden geleni yapacaksın demektir. Sakin kalmaya çalış her zaman. Tabii ki de zor olacak, senin 1 tane de olsa 10tane de olsa zor olacak. Uykusuz kalacaksın zırt pırt dışarı çıkamayacaksın en zoru da kendine ve ailene yeterince vakit ayiramamayabaşlaman olacak ama hepsi bir süreç değil mi? Sen bunların hepsini diğer çocuklarda da yaşadın ve bitti... Hepsinin ki gibi onun ki de bitecek, biraz uzun sürecek ama sen bu uzun süreci ilk ve ikinci çocuğa göre daha rahat atlatacaksın emin ol. Hep böyle olur.
Bir de düşünsene o senin ilk çocuğun ama sen onun ilk annesisin. Sana olan muhtaç bakışlarını, bir tek senin kucağında susacagi o günleri düşünsene... Ne minnoş ama.
Zamanin da takmak doğru kullanımı ifade eder ama siz başka anladınız demekki ortasında takacaksam ne anlamı kalırilişki başlamadan takıyor yazmamışsınız ki zamanında takıyor demişsiniz. bu da bana başka şeyler düşündürdü
Ay inanmıyorum birebir benim eşimEtmezmiyim hemen o anda söyledim zaten. Ayakta duramadim bı su ver dedim. Beni öyle görünce kızdı biraz yani korundgmz halde olmuş demekki nasipte varmış neden üzülüyorsun gibisinden sabahına neşeli neşeli uyandı üstüne tebrik etmeler bebiş bebiş diye seslenmeler evi temizliyordum elimden falan alıyor kendisi çok memnun durumdan zaten istiyordu ama ilerde olur diyordu ama ben hiç kesinlikle olmaz diyordum ama oldu
Evet nasipte varmıştı demekkiÖyle düşünmeyin her çocuk rızkıyla gelir bakın korunmanıza rağmen olmuş demek mucize bir çocuk olacak
Sanmıyorum öyle olsaydı 9 senede 9 kez ben kalırdım, ikimizden biri kısır değilsek eğer bilemiyorum sıvıdan hamile falan kalınmaz, çekilme yöntemi koruyucudur beceriksiz erkek vardır sadece :))Bence prezervatifte sıkıntı yok, sizin takma zamanınızda sıkıntı var. Çünkü zevk suyu dediğimiz sıvıda canlı sperm olabiliyor. Yumurtalama döneminizse bir de hamile kalırsınız. Prezervatifi her şeyin başında taksanız sorun olmazdıHayırlısı buymuş diyelim. Gebeliği sonlandırma niyetinde misiniz?
Konunuza rağmen bence en iyi korunma yöntemi erkeğin prezervatif takması. Çünkü kimyasalsız ve en zararsız yöntem. Ertesi gün, doğum kontrol hapları vs ben çok sağlıklı bulmuyorum.
Ay erkekleri anlamıyorum zaten gram tedirgin değil benm eşimde sirita sirita geziyordu bugün birinin yanında söylemez insallahAy inanmıyorum birebir benim eşimŞimdi böyle bir şey olsa gerçekten kalkar göbek atar. Hatta geçen sene daha oğlum 1 yaşında bile değilken 4 kişi aradı peş peşe rüya gördük hamile misin diye. Benim de doğum sonrası daha 2 adet olmuşum normalde de düzensizim 3.yü bekliyorum 15 gün gecikti. Allahım nasıl korkuyorum ya kaza olduysa diye. Eşim ha 2 ha 3 olmuşken olsun 2 sene ücretsiz izin alacaksın nasılsa 3.de büyür o arada diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?