Adetimin gecikmesini biontech e bağladım meğer hamileymisim😔

Sanmıyorum öyle olsaydı 9 senede 9 kez ben kalırdım, ikimizden biri kısır değilsek eğer bilemiyorum sıvıdan hamile falan kalınmaz, çekilme yöntemi koruyucudur beceriksiz erkek vardır sadece :))
Benim gorumcemde 11 yıldır öyle korunuyor ama bir arkadasimda öyle kaldı dediğiniz gibi erkekte bitiyor iş galiba

Konudan çok alakasız birşey sorucam.En iyi korunma yöntemi nedir? Hamile kalmaktan korkuyorum henüz 1 aylık evliyim
Bütün korunma yöntemlerinin %1 lik ihtimali var.. Ben 3 aylık iğne kullanıyorum.. Ama bunu sadece kadına yüklemiş bir ülkedeyiz eş dikkat etmezse o yüzdelik dilim buluyor kadınları..

Suyu çok duygulandım gerçekten öyle bencillik etmenin alemi yok demek istediğinizi anladim evet o benim 3. Çocuğum ama ben onun ilk annesiyim ne kadar güzel bir cümle
O zaman geçene kadar ömrünüzden ömür gitmiyor mu? Siz bir araç mısınız? Bu hayatı sizin de yaşamaya hakkınız yok mu? Neden kadınlar hep başkaları için hayatlarını feda ediyor anlamış değilim. Sanırım hiçbir zaman kadınsı duygularım olmayacak

Arkadaşım hem geri çekilme hem prezervatif ile korunurken hamile kaldı. Hatta o kadar ihtimal vermiyordu ki kadın doğuma kisti için gittiğinde erkek bebeği olacağını öğrendi.
Prezervatif yırtık olabiliyor veya ilişki esnasında da yırtılmıs olabilir.
Hiçbir yöntem yuzdeyuz değil .

Benim gorumcemde 11 yıldır öyle korunuyor ama bir arkadasimda öyle kaldı dediğiniz gibi erkekte bitiyor iş galiba
Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu varmış buna kimse engel olamaz
Şunu söylemeliyim ki ilk gebeligimin üzerinden 12 sene geçti hiç korunmadim ama hicbir şekilde yeniden gebe kalamadım. Onca işlem onca tedavi tık yok sen düşün
Mevlam engellemene rağmen vermişse vardır bir hayır

Ben gereken yeterli önlemi aldığımızı düşünüyorum bu kadar istemezken ayrıca olduysa ya aldiracagim yada kabullenecegim dini gorusumde buna müsade etmiyor zaten kendini düşündüğüm için asla diyordum ama istee

Bizimkide ya yirtikti yada açarken yırtıldı farketmedik

Hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah
Siz istemiyordunuz,eşiniz istiyor muydu üçüncüyü, prezervatifi açarken dişleyip bilerek delmiş olabilir mi

Esimde böyle düşünüyor nasipmis demekki vardır bir hayir

Hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah
Siz istemiyordunuz,eşiniz istiyor muydu üçüncüyü, prezervatifi açarken dişleyip bilerek delmiş olabilir mi
Esim istiyordu ama smdi değil küçüğü biraz daha büyüsün diye dalga geçiyordu ama istemediğimi kesinlikle biliyordu defalarca sucladim bilerek yırttın açarken diye ozamanda kızdı ilişkide bile istemediğin bir pozisyonda bulunmuyorum hayatımızı etkileyecek şeyi tek başıma karar vermedim yapmadım öle bisey diyor dahada üstüne gidemedim zaten öle diyince

4 haftalık gebeyken bende aşı vuruldum. Doktorum birşey olmaz dedi. İçinizi ferahlatın sizde, bir sürü hamile olduğunu bilmeden aşı vurulan kadın var.

Aynı şekilde iyi korunamamaktan hamile kaldım aynı şekilde aşı olmuştum neyse ki benim 2.çocuğum daha rahatım :)

Negüzel üzülmeyin benimde üçünçü kızım süpriz olmuştu ama ben üzülmedim pamuk gibi bir kızım oldu iyiki olmuş diyorum hep şimdi ünv hazırlanıyor senin en iyi arkadaşların olarak düşün . şimdi istiyerek 4 çoçuğumda oldu 4 yaşında ellerinden öper zaman çabuk geçiyor sağlıcakla al kucağına.

Acaba delik miydi? Yani cidden baska turlusu olamaz bence hayirlisi buymus cocuk defteri kapaninca en iyisi baglatmak tupleri sanirim

Ya detay olacak ama tam boyuna uygun olmayınca veya boşalmadan sonra hemen çıkmayınca yanlardan taşıyor. Sonra gelsin bebeler

Mavi hayırlısı olsun

Ya gerçekten mi sağlıkla büyüsün inşallah benmde alışmam gerek zaten aksi mümkün değil başka bişey düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…