Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm 6 aydır tedavi görüyorum bu ay rahim filmi çekildi sonuç ii dedi doktor adetin 3. Günü muayeneye çağırdı. Nasıl muayene ediyor vajinal muayene oluyor mu oluyorsa nasıl gidilir
Gidenler lütfen yardım edin
Merhaba ben tup bebege bAsladim benim de adetimin 3. Gunu gitmem istendi. Sizde de oyle bir durum varsa normal alttan muayene ediyorlar ince uzun bir cihazla girip yumurtaliklarina bakiyor. Hic bir aci yok bilginize:)
Evet bize öyle geliyor rahatsız edici bir durum ama doktorlar adetli iken daha rahat görüyorlarmış içeride ki kistleri falan . Genelde adetli gidiliyor muayeneye
Merhaba ben tup bebege bAsladim benim de adetimin 3. Gunu gitmem istendi. Sizde de oyle bir durum varsa normal alttan muayene ediyorlar ince uzun bir cihazla girip yumurtaliklarina bakiyor. Hic bir aci yok bilginize:)