Adetin azalması ve Estradiol değerim..?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
merhaba; 28 yaşındayım ve son 2 yıldır adetimde azalma var.
son yaptığım 2 tahlilde estradiol 11 ve 35 çıkmış..Adetin 3. günü tahlil yaptırmıştım.
Bu menapoz belirtisiymiş okuduğumda.Ama doktor bişey söylemedi sadece fsh değerini biraz yüksek buldu.

Konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda?

Hormonlarınizin düzene girmesi için testere dişli aslan pençesi çayı icebilirsiniz.

Benimde adetlerinde azalma var. Yasim 28 iki yila yakin... amh değerim 0.68 estradiol değerimi bilmiyorum acaba ondan dolayımı :110:

Gerçi benim başka sorunlarımda var off bu yaşta bu değerler bizi buldu

Esteadıol 30 un altına düşmemesi lazm testere dişli Aslan pencesı için faydasını görürüsünüz inşallah ben gördüm

90 di benm bi ara 60 testere dişli Aslan pençesi ve hayıt tohumu kullandım bir ay önce 309 çıktı

İbrahim Saraçoğlu sitesini aradim hormon değerlerimi istediler söyledim amh düşüklüğü var bide bende amh ınızı ölçtürdünüzmü ?
Bana erken menapoz kürü yolladılar onu kullanıyorm kafanıza göre kullanmayın kullanacaksınız ben faydasını gördüğüm için tavsıye ediyorum arkadasım
Bilmediğim seyı başkasına da tavsiye etmem :KK15:

Benimde amh düşük zaten.. Tup bebek islerine koyuldum.. Korkuyorum rezevrlerm iyice azalacak diye adet olmak icin sogan kuru falan iciyorum

Kaç amh ınız
Bende bir kere yaptırdım tüp bebek ondan sonra azaldı adetim bir sürü hormon yüklediler büyük konusmıyım istemem bi daha

Amh 0.68
Korktum bende şimdi daha kötü olurmu ki kafam çok karışık Allah yardımcımız olsun napcagimi bilemiyorum
Estradiol 36 benim tahlillerimde varmış meğer gözden kaçırmışım 36 olması normal mi
Adet olamıyorum ama

Kozlar benimde progesterona adetimin 4. Günü bakıldı ama netten araştırdığım kadarıyla 21. Gün yapılıyormuş. Regl döneminde progesteron 0.94 çıkmıştı.

Amh 0.68
Korktum bende şimdi daha kötü olurmu ki kafam çok karışık Allah yardımcımız olsun napcagimi bilemiyorum
Estradiol 36 benim tahlillerimde varmış meğer gözden kaçırmışım 36 olması normal mi
Adet olamıyorum ama
36 olması normal değil işte benm 0.8 benm durumum daha vahim :) üzülmeyin stres yapmayın ben oluruna bıraktım ahla vahla ömür geçmiyor
Allah veririse engelleyecek yok
Engellerse verebilecek yok .......

Kozlar benimde progesterona adetimin 4. Günü bakıldı ama netten araştırdığım kadarıyla 21. Gün yapılıyormuş. Regl döneminde progesteron 0.94 çıkmıştı.
Evt 21.günü bakılır yanlış gün bakılmış size doktor söylemedi mi 21.gün yapışacağını ?

Evt 21.günü bakılır yanlış gün bakılmış size doktor söylemedi mi 21.gün yapışacağını ?

Yok söylemedi öyle bişey. Diğer tüm hormonlar idealde ama progesteron düşük çıktı dedi. Geçen ay doğum kontrol hapı verdi bu ayda klomene başlattı

36 olması normal değil işte benm 0.8 benm durumum daha vahim :) üzülmeyin stres yapmayın ben oluruna bıraktım ahla vahla ömür geçmiyor
Allah veririse engelleyecek yok
Engellerse verebilecek yok .......
Doğru diyorsun ben degerlerimi daha yeni öğrendim onun icin karmasik duygular icindeyim napcam nerden baslasam hangi yol dogru diye... Neyse Allah büyüktür. amh degeri degismiyor sanirim da esteadial degerinizi cok iyi yukseltmissiniz ben de arastircam o kurleri belki adet olmama faydasi olur

Araştır içine yararsa kullanırsın ben bilmediğim şeyı kimseye tavsiye etmem
Rabbim bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin mübarek gün hürmetine

son tahlilimde estradiol değerim 49 çıktı..adetimin azaldığından bahsettiğim halde hiç amh gibi bir değere bakılmadı bugüne kadar..

Back
X