Adetin azalması ve Estradiol değerim..?

Bu estradiol bana kafayı yedirtecek :)

Fsh 5.80 e2 100 prl 5 lh7.2 erken menopoz riskin olabilir dedi :) adetlerim düzenlidir hep 6.günde biter miktarda değişiklik yok ultrasonda folikülleri de saydı üstelik 2 hamilelik yaşadım kaybettim gerçi ama 95 altında hiç e2 değerim olmadı amh istedi benden bugüne kadar ilk defa bir doktor böyle dedi şoktayım

Fsh 5.80 e2 100 prl 5 lh7.2 erken menopoz riskin olabilir dedi :) adetlerim düzenlidir hep 6.günde biter miktarda değişiklik yok ultrasonda folikülleri de saydı üstelik 2 hamilelik yaşadım kaybettim gerçi ama 95 altında hiç e2 değerim olmadı amh istedi benden bugüne kadar ilk defa bir doktor böyle dedi şoktayım
hangi doktora gittiniz acaba?

Amh 0.68
Korktum bende şimdi daha kötü olurmu ki kafam çok karışık Allah yardımcımız olsun napcagimi bilemiyorum
Estradiol 36 benim tahlillerimde varmış meğer gözden kaçırmışım 36 olması normal mi
Adet olamıyorum ama
ben de 0.68 amh ile hamile kaldım çok düşük sayılmaz. ancak sadece amh yada fsh tek başına doğurganlığı belirleyici değil. en doğrusunu doktorunuz yönlendirir ancak tavsiyem 2 farklı doktora görünmeniz.

nasıl menopoz. mis gibi FSH değeriniz var. adetin 3.günü ultrasonda antral folikül baktırın. LH ınız FSH tan yüksek. multifoliküler olmanız bile mümkün. AMH baktırın içiniz rahat etsin. birde dr değiştirin lütfen. :) acaba siz mi yanlış anladınız doktoru?

nasıl menopoz. mis gibi FSH değeriniz var. adetin 3.günü ultrasonda antral folikül baktırın. LH ınız FSH tan yüksek. multifoliküler olmanız bile mümkün. AMH baktırın içiniz rahat etsin. birde dr değiştirin lütfen. :) acaba siz mi yanlış anladınız doktoru?
Yok sadece e2 değeriyle bana bunu söyledi ultrasonda da tek tek folikülleri saymasına rağmen birinde 7 diğerinde 6 folikül vardı hatta doktor değiştirdim oda e2 yi yüksek bulduğu için yasmin kullandırdı 1 ay ama menopoz kelimesini ağzına bile almadı bugün yeniden hormon testi verdim bakalım :)

Merabalar benim e2 değerim 47.55 çıktı En son tahlilde en alt sinir 30 gösteriyor nasıl yukseltebilirim yardimci olur musunuz

Merabalar benim e2 değerim 47.55 çıktı En son tahlilde en alt sinir 30 gösteriyor nasıl yukseltebilirim yardimci olur musunuz
merhabalar arkadaşım bu değer tum ay aynı seyretmıyor bu tahlılı adetlımı adetsızmı verdiğin muhım zira adetli verdıysen 20 ile 40 arası bile çok aşırı ideal ama adet sonrası mesela olgun bır yumurta olştu ise çatlamaya yakın 200 lerde oluyor bılgın olsn buarada keten tohumu yoğurtla karştrıp yersen yukselır fsh kaç ?

Esteadıol 30 un altına düşmemesi lazm testere dişli Aslan pencesı için faydasını görürüsünüz inşallah ben gördüm
selam sizde estradiol dusuklyunde cinsel isteksizlik olmusdumu?vajinal kuruluk falan ? onlar olmusdusa aslan pencesinden sonra iyi oldumu?

Back
X