Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Canım olsa kesin cikar bnm kizim da 5 gun once yaptim cikti silik ti ama hemen cikti gun gun koyulasti

E
Canım olsa kesin cikar bnm kizim da 5 gun once yaptim cikti silik ti ama hemen cikti gun gun koyulasti
Evet canım olsa çıkarmış demek ki . Adet oldum 5.gun gecikme ile. İlk defa böyle bir şey oldu . Testler doğru söylüyor:)

Kan sonucu 0.2 çıktı adet olmuyorum hala
Benimde bu ay 6 gün gecikti. Ama tam gününde lekelendiğimi görür görmez banyo yaptım malum ilk üç gün banyoya girmiyorum kesiliyor diye. Lekelenince hemen banyoya koştum maalesef kesildi ve 6 gün gecikti. Bende bir iki kaset test yaptım belkiden yola çıkarak tabi ki negatif. Allah gönlünüze göre versin

Kuzenim gecikmenin17ci günü öğrendi hiç belli olmaz gec döllenmedir belirtileriniz varmı sizinde

Kızlar rica etsem bakar mısınız. Bat 3 temmuzdu. Bugün gecikmemin 2. Günü. Sabah ilk idrarla yaptığım erken gebelik testi. Ve bugüne kadar yaptıklarım da hep silik çizgi çıktı bu arada. Ve bu sabah kahverengi 2-3 damla lekelenme yaşadım. Adet olduğumu düşündüm ama bu saate kadar 1 damla daha gelmedi. Sizce gebelik var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• ECFE16DB-24DA-4D9F-A11D-D6D6D033BEA0.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 106
Geç döllenme de olabilir o yüzden bazen hemen çıkmayabilir biraz daha bekleyin tekrar test yapın umarım hamilesinizdir

Banada dua et lütfenn bebek istiyorum iki düşüğüm oldu bundan sonrası için dua istiyorum rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşaallah

Bence var benim ilk gebeliğimde de öyle oldu sonra düştü ama kanamalar başladı

Benimde10 gün gecikti test yaptimnegatif cıktı sonra adet oldum stresten adetim 10 gün gecikti

Benimde hamileliğe hiçbir belirti yoktu adetimden 1 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı

Benim ilk hamileligimde adetim 10 gun gecikmisti ve stresten dolayi olmus. Ben stres olunca hamile olmuyorum ve adetim gecikiyor. Ama o stresi attiktan bir ay sonra hamile kaldim

Anldım cnm acaba senin yaşın kaç bide düzensizlik olur sonra düzelir bnde evlenmeden önce düzensizlik vardı sonr düzeldi.

Anldım cnm acaba senin yaşın kaç bide düzensizlik olur sonra düzelir bnde evlenmeden önce düzensizlik vardı sonr düzeldi.
Evlenmeden öncede vardı evlendikten sonrada var 23 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…