- 20 Eylül 2021
- 93
- 27
- 18
- 26
Yok benim çıktı ilk 507 iki gün sonra 1531 çıktı 7 haftalık hamileyim ben şuanKan testindedemi çıkmadı sizde
Yaa öyle mi dersiniz. İnşallah. Pazartesi vericem olmazsa. Ama gogus hassasiyeti falan kalmadı. İlla olucak diye birsey uoktur herhalde yaBence sizde var gebelik bi kan verin
Canım olsa kesin cikar bnm kizim da 5 gun once yaptim cikti silik ti ama hemen cikti gun gun koyulastiKızlar merhaba . Ya benim adetim 4 gün gecikti. Bugün gebelik testi aldim yaptım negatifti . Adet gunum rahimde çok kramp oldu bir gün sürdü. Suan sadece hafif bel agrim oluor geçiyor . Adetim gecikmez 26 günde bir olurum . Halsizlik var 2 gündür. Adet günümde goguslerim hassaslasti ama dun yani gecikmenin 3.gunu hassasiyet azaldı. Çok değişik bisey yaşıyorum bu ay . Gebelik olsa çıkardı buyuk ihtimal testte degilmi ?
Evet canım olsa çıkarmış demek ki . Adet oldum 5.gun gecikme ile. İlk defa böyle bir şey oldu . Testler doğru söylüyor:)Canım olsa kesin cikar bnm kizim da 5 gun once yaptim cikti silik ti ama hemen cikti gun gun koyulasti
Ayn canim bide ne kadar kafana taksan okadar belirtileri yaşarsınE
Evet canım olsa çıkarmış demek ki . Adet oldum 5.gun gecikme ile. İlk defa böyle bir şey oldu . Testler doğru söylüyor:)
E
Evet canım olsa çıkarmış demek ki . Adet oldum 5.gun gecikme ile. İlk defa böyle bir şey oldu . Testler doğru söylüyor:)test yapsanda 3 yada 2 gun kala yap ne cikarsa dogru cikar
Benimde bu ay 6 gün gecikti. Ama tam gününde lekelendiğimi görür görmez banyo yaptım malum ilk üç gün banyoya girmiyorum kesiliyor diye. Lekelenince hemen banyoya koştum maalesef kesildi ve 6 gün gecikti. Bende bir iki kaset test yaptım belkiden yola çıkarakKan sonucu 0.2 çıktı adet olmuyorum hala
Kuzenim gecikmenin17ci günü öğrendi hiç belli olmaz gec döllenmedir belirtileriniz varmı sizindeAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Adet oldum maalesefKuzenim gecikmenin17ci günü öğrendi hiç belli olmaz gec döllenmedir belirtileriniz varmı sizinde
Geç döllenme de olabilir o yüzden bazen hemen çıkmayabilir biraz daha bekleyin tekrar test yapın umarım hamilesinizdirAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Banada dua et lütfenn bebek istiyorum iki düşüğüm oldu bundan sonrası için dua istiyorum rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşaallahben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Bence var benim ilk gebeliğimde de öyle oldu sonra düştü ama kanamalar başladıKızlar rica etsem bakar mısınız. Bat 3 temmuzdu. Bugün gecikmemin 2. Günü. Sabah ilk idrarla yaptığım erken gebelik testi. Ve bugüne kadar yaptıklarım da hep silik çizgi çıktı bu arada. Ve bu sabah kahverengi 2-3 damla lekelenme yaşadım. Adet olduğumu düşündüm ama bu saate kadar 1 damla daha gelmedi. Sizce gebelik var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz
Benimde10 gün gecikti test yaptimnegatif cıktı sonra adet oldum stresten adetim 10 gün geciktiAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Benimde öyle oldu 11. Gün oldumBenimde10 gün gecikti test yaptimnegatif cıktı sonra adet oldum stresten adetim 10 gün gecikti
Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Benimde hamileliğe hiçbir belirti yoktu adetimden 1 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktıAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Benim ilk hamileligimde adetim 10 gun gecikmisti ve stresten dolayi olmus. Ben stres olunca hamile olmuyorum ve adetim gecikiyor. Ama o stresi attiktan bir ay sonra hamile kaldimAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Anldım cnm acaba senin yaşın kaç bide düzensizlik olur sonra düzelir bnde evlenmeden önce düzensizlik vardı sonr düzeldi.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bir kadının anne olmasından daha önemli ne olabilir?
Okuduğum en güzel cevap..Bir kadının anne olmasından daha önemli ne olabilir?
Evlenmeden öncede vardı evlendikten sonrada var 23 yaşındayımAnldım cnm acaba senin yaşın kaç bide düzensizlik olur sonra düzelir bnde evlenmeden önce düzensizlik vardı sonr düzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?