Amiin inşallahİNŞAALLAH tez zamanda nasip etsin rabbim
Bence yok geç döllenme bile olsa cikardiAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Ayni süreçleri yaşadım, insan tabi ki üzülüyor ama unutma ki kafana ne kadar takarsan o kadar olumsuzluğa sürüklenirsin. Rahat ol ve oluruna bırak hayırlı zamanda Allah ol diyince hiç beklemediğin anda oluveriyor. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsinAnladım teşekkürler adet oldum bugün ovulasyon doğru günü göstermiş ama tutmamış
Seni hamilelik planlayanlar konularina alabilir miyiz sevgiliben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Bence stresten senin ben hamileyken her gün adet olacak gibi hissedip adet olmadım bi de göğsüm şiş ve ucu acıyordu gecikmemin 6. Günü evde test yaptım ilk idrarla pozitif çıktı kan verdim değerim hamile olduğumu gösteriyordu biraz daha gecikirseniz uzun süre kadın doğuma gidin adet söktürücü yazar hemde bi kontrol eder gecikmenin sebebi neymiş onu öğrenmiş olursunuz ha şöyle bi şey geç döllenme falan yoksa eğer bazılarında geç döllenme olduğunda gözükmüyor pek testlerdeAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Benim adetlerim düzenlidir ama hiçbirşey yokken 2 ay adet olmadım doktora gittim stres dediler stresçok önemli etkiliyor ister istemezYardıım lütfeen
Canim bazen idrar testlerinde cikmayabiliyor belirtilerjn var mi hic pekiAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Canım strestende gecikmiş olabılır stres yapma akışına bırak ıllaki bir gün hamıle kalacaksınAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Kan testindede çıkmadı 0.2 çıktı sonuçCanim bazen idrar testlerinde cikmayabiliyor belirtilerjn var mi hic peki
Kan tahliliniz kaç çıkmıştı o zaman
Çok az çıkmıştı 102.8 cikmisti doktor çok yeni dedi dış gebelik olabilir dedi düşük çıktığı için 1 hafta boyunca düzenli kan verdim yükseldiğini görmek için çok şükür kızım şuan kucağıma aldım 8 aylikKan tahliliniz kaç çıkmıştı o zaman
maalesef benim negatif 17 sinde yumurtlama olmustu bat yarin. Sizin pozitif tir insallah ben gunde 1 kullandim 5 gun boyunca adetimin 2 yada 3. Günü baslamistm galibaBende bu ay ilk defa klomen kullandım adetime yedi gün var nasıl gecicek bilmiyorum. Çok heyecanlıyım
Lutfen duanda banada yer ver o zamanben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Ne güzel gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsünÇok az çıkmıştı 102.8 cikmisti doktor çok yeni dedi dış gebelik olabilir dedi düşük çıktığı için 1 hafta boyunca düzenli kan verdim yükseldiğini görmek için çok şükür kızım şuan kucağıma aldım 8 aylik
Benim de reglim 10 gün gecikmişti testlerim negatif çıkıyordu.Senede iki kez böyle gecikmeler normal kabul ediliyormuş.Strese bağlı olduğunu düşünüyorum.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bir hafta daha bekle bende durum synen böyle şu anİyi günler bende bu ay Ovulasyon kullandim yumurtlamayı gördüm şuanda 15 gün geçti adet olmadım testte negatif cikti anlamadım normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur derler acaba erken mi yapıyorum testi
Pkos olabilirsin, doktora gitmelisin bekletmeAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Banada polikistik over dediler 1 ay once, normalde gayette düzenlidir adetimBenim de reglim 10 gün gecikmişti testlerim negatif çıkıyordu.Senede iki kez böyle gecikmeler normal kabul ediliyormuş.Strese bağlı olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?