Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Konudan bağımsız şahsibi istediğim olucak bana da dua eder miisinn?? Ve bir soru sorucam canım sabah mide bulantıları ve su kusmam var ama şöylede bir durum var ki daha adetime 6 gün var belirti için erken dir hamilelik değildir diye düşünüyorum bilemedim tatmin edici Bi cevapta bulamadım etrafımdaki insanlarsa sorup bunaltmak istemedim Bi bilgin var mı? Üşütme diye düşünüyorum ben ama keşke hamilelik olsa razıydım

Büyük ihtimalle sonucunuz negatif çıkacaktır, adet gecikmelerinin çok fazla nedeni olabilir, araştırılmalı, adetinizin 3. Gününde kadın doğum uzm kan testlerinizi yapmalı ultrason ile yumurtalikllarinizin durumu kontrol edilmeli, hersey güzel görünüyorsa yumurtlama takibi yapılmalı, yumurtlama oluyorsa adetde ondan 14 gün sonra mutlaka olur

İnşallah güzel haberler alırsın

Muhtemelen gebelik yoktur olsaydı testte silikte olsa çıkardı içiniz rahat etsin istiyorsanız kan testi onuda yaptırmışsınız ..
Eğer gebelik düşünüyorsanız ilk önce regli düzeniniz oturmalı onun içinde doktora gitmelisiniz belki strese dayalı gecikmiştir da hormonlar da birşeyler olabilir ..
Kaç yıldır istiyorsunuz, bilmiyorum ama 1 yıl gebelik olmaması doktorlar normal diyor eğer ki 1 yılı geçti ise mutlaka eşinizle birlikte doktora gidip tahilllerinizi yaptırın muayne olun ..
Umarım tez zamanda sağlıklı ve hayırlısı ile gebelik haberleri alırsınız..

Stres yaptıysanız olabilir, hava değişimi olduysa olabilir. Bekleyin bakalım yarını hayirlisi

Sen de bizden tecrübeli oldun Kazen Abi

Kimisinin adete bir hafta kala bile çıkıyor kimisinin de adeti 10 gün geçiyor öyle çıkıyor normalde yumurtlamamiz iki adet ortasında oluyor ama bazen şaşıyor bu günler geç veya erken de olabiliyor inşallah hamileyizdir

Konuya ilişkin geç ovulasyon olduğunu düşünüyorum adetiniz o yüzden gecikmiş olabilir

Adetinize çok var mide bulanmasi en erken 5 haftalıkken başlar sizin daha gebelik olmuşsa bile 3 haftalık bile değil tam stresten olabilir yada dediniz gibi usutmuste olabilirsiniz adete 3 gün kala en erken çıkar sonuç kaset testlerde bekleyin bı kaç gün sonra test yapın yada adet gününe kadar bekleyin ogun kan verin en kesin sonuç alırsınız ama takmayın kafaya bukadar geçmez günler

Bende hiç adet gecikmez..ama 1 defa 17 gün gecikti..3 defa kan testi verdim bir şey çıkmadı..ve 17 günde soküldüm..Birde sende gecikme oluyordu..demekki yine gecikmiş

İnşallah canım isteyen herkes olumlu haber alırrr 21 haziranda çatlamam oldu

1 yıldır bekliyorum her ay diyorum kafama takmicam ama yine adete yakın takıntılar başlıyor

Gebelik yok 99.9 ihtimalle

Umudunuzu kırmak istemem ama 1 hafta gecikmeyle evde yapılan testte büyük ihtimal çıkardı yinede en net bilgiyi yarın çıkacak olan kan testiniz verir hayırlısı hakkınızda bazen öyle gecikmeler olabiliyor mevsim gecişi, aşırı stres vs etkilebiliyor veya varsa kist yada yeni kist oluşumu da adetlerde düzensizlik yapabiliyor gönlünüzce olsun herşey

Stres yapma çok düşününce olmuyor inan her ay bu ay düşünmeyecegim diyorum sonra kendimi test yaparken buluyorum hemen hamile kalmayı bırak hemen doğsun istiyorum hakkımızda hayırlısı
1 yıldır bekliyorum her ay diyorum kafama takmicam ama yine adete yakın takıntılar başlıyor
Kesinlikle öyle bu platformda çok okudum düşünmeyi bıraktım hamile kaldım mesajlarını

İnsallh alırsınız müjdeli haberi benim 7 yıl sonra iki tüp bebek bir aşılamadan sonra oldu çok zor biliyorum ama başka meşgale bulun kendinize arka plana atın bunu çok takincada olmuyor kendimden biliyorum

Zaten bende ordna ilham alıyorum kafamdan atayım olur diye ay ya Rabbi ne zor atamıyorum kiii eşimden gizli kullanıyorum testleri artık almicam sana diyor üzülüyorsun falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…