- 9 Mart 2022
- 109
- 46
- 18
Konudan bağımsız şahsibi istediğim olucak bana da dua eder miisinn?? Ve bir soru sorucam canım sabah mide bulantıları ve su kusmam var ama şöylede bir durum var ki daha adetime 6 gün var belirti için erken dir hamilelik değildir diye düşünüyorum bilemedim tatmin edici Bi cevapta bulamadım etrafımdaki insanlarsa sorup bunaltmak istemedim Bi bilgin var mı? Üşütme diye düşünüyorum ben ama keşke hamilelik olsa razıydımben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Büyük ihtimalle sonucunuz negatif çıkacaktır, adet gecikmelerinin çok fazla nedeni olabilir, araştırılmalı, adetinizin 3. Gününde kadın doğum uzm kan testlerinizi yapmalı ultrason ile yumurtalikllarinizin durumu kontrol edilmeli, hersey güzel görünüyorsa yumurtlama takibi yapılmalı, yumurtlama oluyorsa adetde ondan 14 gün sonra mutlaka olurAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bakıyorum ara ara ama çıkmamış sonuç halaKan tahlilini enabizdan öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.
Aynı sorunu yaşıyorum şu an benim testlerim negatif adetim gecikti 4 gün şu an testler negatif rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın ya hamile kalacaksın diyor doktor da geç döllenme olmuştur diye bekliyoruz yani haftaya kadar olmazsam adet yeniden gideceğiz ult
Bende ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi var sadece belim ağrıyor bekleyeceksin gitme doktora felan boşuna zaten ya adet olacaksin ya bebek oluyorsa bile büyüsün direk gör gidip ultrasonda ben öyle yapacağım daha kan vermem
İnşallah güzel haberler alırsınAynı sorunu yaşıyorum şu an benim testlerim negatif adetim gecikti 4 gün şu an testler negatif rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın ya hamile kalacaksın diyor doktor da geç döllenme olmuştur diye bekliyoruz yani haftaya kadar olmazsam adet yeniden gideceğiz ultrason için
Muhtemelen gebelik yoktur olsaydı testte silikte olsa çıkardı içiniz rahat etsin istiyorsanız kan testi onuda yaptırmışsınız ..Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Amin inşallahİnşallah güzel haberler alırsın
Stres yaptıysanız olabilir, hava değişimi olduysa olabilir. Bekleyin bakalım yarını hayirlisiAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Sen de bizden tecrübeli oldun Kazen Abiben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Kimisinin adete bir hafta kala bile çıkıyor kimisinin de adeti 10 gün geçiyor öyle çıkıyor normalde yumurtlamamiz iki adet ortasında oluyor ama bazen şaşıyor bu günler geç veya erken de olabiliyor inşallah hamileyizdirKonudan bağımsız şahsibi istediğim olucak bana da dua eder miisinn?? Ve bir soru sorucam canım sabah mide bulantıları ve su kusmam var ama şöylede bir durum var ki daha adetime 6 gün var belirti için erken dir hamilelik değildir diye düşünüyorum bilemedim tatmin edici Bi cevapta bulamadım etrafımdaki insanlarsa sorup bunaltmak istemedim Bi bilgin var mı? Üşütme diye düşünüyorum ben ama keşke hamilelik olsa razıydım
Adetinize çok var mide bulanmasi en erken 5 haftalıkken başlar sizin daha gebelik olmuşsa bile 3 haftalık bile değil tam stresten olabilir yada dediniz gibi usutmuste olabilirsiniz adete 3 gün kala en erken çıkar sonuç kaset testlerde bekleyin bı kaç gün sonra test yapın yada adet gününe kadar bekleyin ogun kan verin en kesin sonuç alırsınız ama takmayın kafaya bukadar geçmez günlerKonudan bağımsız şahsibi istediğim olucak bana da dua eder miisinn?? Ve bir soru sorucam canım sabah mide bulantıları ve su kusmam var ama şöylede bir durum var ki daha adetime 6 gün var belirti için erken dir hamilelik değildir diye düşünüyorum bilemedim tatmin edici Bi cevapta bulamadım etrafımdaki insanlarsa sorup bunaltmak istemedim Bi bilgin var mı? Üşütme diye düşünüyorum ben ama keşke hamilelik olsa razıydım
İnşallah canım isteyen herkes olumlu haber alırrr 21 haziranda çatlamam olduKimisinin adete bir hafta kala bile çıkıyor kimisinin de adeti 10 gün geçiyor öyle çıkıyor normalde yumurtlamamiz iki adet ortasında oluyor ama bazen şaşıyor bu günler geç veya erken de olabiliyor inşallah hamileyizdir
1 yıldır bekliyorum her ay diyorum kafama takmicam ama yine adete yakın takıntılar başlıyorAdetinize çok var mide bulanmasi en erken 5 haftalıkken başlar sizin daha gebelik olmuşsa bile 3 haftalık bile değil tam stresten olabilir yada dediniz gibi usutmuste olabilirsiniz adete 3 gün kala en erken çıkar sonuç kaset testlerde bekleyin bı kaç gün sonra test yapın yada adet gününe kadar bekleyin ogun kan verin en kesin sonuç alırsınız ama takmayın kafaya bukadar geçmez günler
Umudunuzu kırmak istemem ama 1 hafta gecikmeyle evde yapılan testte büyük ihtimal çıkardı yinede en net bilgiyi yarın çıkacak olan kan testiniz verir hayırlısı hakkınızda bazen öyle gecikmeler olabiliyor mevsim gecişi, aşırı stres vs etkilebiliyor veya varsa kist yada yeni kist oluşumu da adetlerde düzensizlik yapabiliyor gönlünüzce olsun herşeyAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Kesinlikle öyle bu platformda çok okudum düşünmeyi bıraktım hamile kaldım mesajlarını1 yıldır bekliyorum her ay diyorum kafama takmicam ama yine adete yakın takıntılar başlıyor
İnsallh alırsınız müjdeli haberi benim 7 yıl sonra iki tüp bebek bir aşılamadan sonra oldu çok zor biliyorum ama başka meşgale bulun kendinize arka plana atın bunu çok takincada olmuyor kendimden biliyorum1 yıldır bekliyorum her ay diyorum kafama takmicam ama yine adete yakın takıntılar başlıyor
Zaten bende ordna ilham alıyorum kafamdan atayım olur diye ay ya Rabbi ne zor atamıyorum kiii eşimden gizli kullanıyorum testleri artık almicam sana diyoryapma çok düşününce olmuyor inan her ay bu ay düşünmeyecegim diyorum sonra kendimi test yaparken buluyorum hemen hamile kalmayı bırak hemen doğsun istiyorumhakkımızda hayırlısı
Kesinlikle öyle bu platformda çok okudum düşünmeyi bıraktım hamile kaldım mesajlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?