adetıne 1 hafta kalıp beklemekten sıkılanlar buraya..

ınsallah herkesın bebışlerı olur...goguslerım 15 gundur buyuk..ılk 1 hafta çok acıdılar...şimdı sadece sısler..hamıle degılım ama belırtıler var...kan testte negatıf...bebıs dusunmedık ama kafamız karıstı...adete daha 7 gun var...adet olunca şişlikler inermı acaba...yoksa baska bır rahatsızlık belırtısımıdır...

merhaba arkadaslar,
Benimde Tup Bebek denemem oldu... Ve bende bu ay kendimi normalden cok farkli hissediyorum, kasiklarimda batma ve agri oluyo, goguslerim cok dolhunlasti ve sizlama var, basim asisri agiriyo, halsiz oluyorumm ama bende her an kendimi hasta olcak gibi hissediyorumm ama adet oncesi geneli bende bunlar olmaz sadece asiri bel agrisi olur bende ister istemez ne kadr imkansiz gozuksede hamilmeyim yoksa diye dusunmekten kendimi alaiyorumm.. sizce boyle birsey olabilirmi adetime 4 gun var test yapsam cikarmi.....

zeynepnazli'cim bence test yapsan cikabilir 5 gun once cikanlarin okumustum ama genede bilemem cnm kendin bilirsin.. benimde adetime 1 hafta var bugun koyu kahve akinti geldi nedir bilmiyorum.CADIARZU

kızlar sabah test yaptım ama negatif ve ben hala adet olmadım ne yapacağımı şaşırdım neden böyle oluyo senağlama

kızlar merhaba benim adete 3 gün var.ama adet belirtilerim var.bu ayda olmadı.nasip değilmiş.moral bozmamalıyız.hayat kısa.canım bazen sıkılıyor.ama nasibimiz var ise bir gün bizde hamile kalırız

Off ya 8 gün var. ışe verdim kendimi, kafam dağılır diye. Yok işte. Uykum kaçtı oturdum buraya yazıyorum. Beklemek zormuş gerçekten. Rabbim bununla, bu kadarla imtihan etmiş olsun inşallah. Aslında benim doğru dürüst denediğim ikinci ay. Geçen ay ne ateş ölçtüm ne bişey. Tutturamadık diye de çok üzülmedim. Ama o zaman bile 3 test yaptım. Bakalım bu bir hafta test yapmadan durabilecek miyim.

arkadaşlar benimde 4 gün var bakalım bende pazara geliyor cumartesi sabah yapıcam birde olmazsam regl dönemi geçtiksen sonra bakalım kısmet ama meraktan çatlıycam

benimde adetim 6 kasım ama ayın 1nde yaptım negatif hiç umudum yok ve heran hasta olcam gibi bide adet ağrılarım başladı

merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim ve yardımınıza ihtiyacım var normalde adetlerim düzensiz geliyo ve 23 kasımda denememiz oldu yani bugün 12 gün oldu normal gelirse gecikmezse dün adet olmam gerekiyodu ama olmadım ne zaman test alıp yapmam gerek beklemekten sıkıldım ne zaman belli olur acaba şu an için sadece biraz akıntım var göğüs uçlarımda çok az bir koyulaşma var ama sadece uç kısmı bi de bazen belim ağrıyo yardım edin lütfen

Canım ne zamandı yumurtlaman? 23 Ekimde mi? Öyleyse üzerine 14 gün say, o gün senin beklenmeyen adet günün. Genelde adete 1-2 gün kala çıkabiliyor idrar testinde yap istersen ama negatifse de hemen üzülme. Regl olana kadar umudumuzu kaybetmiyoruz.

canım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim yumurtlama günümü bilmiyorum çünkü düzensiz olabiliyo 23 ü ilişkiye girdiğim gün yani henüz 12 gün oldu acaba çok mu yeni beklemem mi gerek diye düşünmüştüm ama sabredemiyorum artık hamile kalmayı öyle çok istiyorum ki allah isteyen herkese nasip eder inşallah

adetine ne kadar var tahmini hem bence bekle derim ben adetimden 5 gün önce yaptım test negatif çıktı şuan adetimi bekliyorum ayın 6 sı

merhaba berru adetim 3ünde olması gerekiyodu ama fazla düzenli değil o yüzden cumartesiye kadar beklicem cumartesiye kadar adet olmazsam gecikeli 5 gün olcak umarım olur çok istiyorum çünkü

merhaba berru adetim 3ünde olması gerekiyodu ama fazla düzenli değil o yüzden cumartesiye kadar beklicem cumartesiye kadar adet olmazsam gecikeli 5 gün olcak umarım olur çok istiyorum çünkü

inş. canım herşey gönlünce olsun bende 6 kasım ama inş. olmam ayın 1nde test yaptım negatif çıktı kesin adet olcam :çok üzgünüm:

allahtan ümit kesilmez ümidini yitirme sakın hem ben de sonra üzülmemek için fazla ümitlenmeyim diyorum ama elde değil herşeyin hayırlısı umarım ikimiz de hamileyizdir canım benim ilk denemem bi de ama polikistik overim ve daha farklı şeyler benim için biraz zor ama ümit işte onsuz yaşanmıyor

inş. canım herşey gönlünce olsun bende 6 kasım ama inş. olmam ayın 1nde test yaptım negatif çıktı kesin adet olcam :çok üzgünüm:

berrucum umarım o beklenmeyen olay gerçekleşmez ve istediğin olur...dualarım seninle tatlım..nekadar çok istediğini biliyorum..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…