adetıne 1 hafta kalıp beklemekten sıkılanlar buraya..

canım benimde önceden reglime yakın göğüs ağrılarım olurdu ama 3-4 aydır olmuyor artık hatta tamamen:Saruboceq: belirtisiz bir şekilde regl oluyorum ne göğüslerde ağrı şişlik ne kasıklarda ağrı, sen yinede kendini olumsuz sonuca da hazırla derim ben ama inşallah hamilesindir canım

evet canım tüp bebek denicez artık birte denemediğmz o kaldı ama yaza kadar kendi haline bıraktık ama bu arada yine de çalışıyoruz tabi bir de soğan kürüne başladım bitirmek üzereyim sonra da incir kürü uygulayacam bakalım kısmet, sen ne kadardır uğraşıyosun canım

canım benimde bir seneyi geçti
tiroid çıktı tedavi oluyorum yumurtalıklarda sorun yok dedi dktr birde adet düzensizliği için hap kullanıyodum 7 aydır ama tiroitten oluyomuş o da
bende soğan kürüne ve tarçına başlicam bu ay canımmm

kıslar bende hasta olmadım ya korkuyorum sanırım 1 hafta var ama korkuyorum hamile kalmaktann test alıp yapcam yoksa ölcem korkudan ya kafayı yedim daha yeni dogum yaptım 5 ay oluyo

slm kızlar merak edenler için söleyim dün adet günümdü ya bugün adet oldum çok kötüyüm artık uğraşmıycam

slm kızlar merak edenler için söleyim dün adet günümdü ya bugün adet oldum çok kötüyüm artık uğraşmıycam

berrucum herşeyin hayırlısı lütfen pes etme üzüntü olmadan mutluluk olmuyo ben de yarın sabah test yapıcam bekleyemiycem umarım o negatifi görmem hakkımızda hayırlısı

umarım hepimizin dilekleri gerçekleşir ve artık bizler de anne oluruz öyle korkuyorum ki yarın test yapmaktan gecikeli yarın 5gün oluyo umarım hayal ettiğim gibidir yarın cevabı yazarım

TATLIM GÜNÜN 5 GÜN GEÇTİ VE HALEN TEST YAPMADINMI????
benim 4 günüm kaldı diyorum pazartesi yapsammı ama senin 5 günün geçmiş. helal olsun nasıl dayanabildin okadar alkisalkisalkis

TATLIM GÜNÜN 5 GÜN GEÇTİ VE HALEN TEST YAPMADINMI????
benim 4 günüm kaldı diyorum pazartesi yapsammı ama senin 5 günün geçmiş. helal olsun nasıl dayanabildin okadar alkisalkisalkis

teşekkür ederim moralin için ama ben polikistik overdim günüm düzenli değil ve ya bu da öyle bi şeyse diyorumsenağlamasenağlama

kızlar sabah test yaptım hatta bulamamıştım kart şeklinde olanlardan yaptım ve sonuç maalesef negatif demek ki yine adetim gecikecek ve daha da umutsuzlanıyorum demek ki hala kistlerde sorun var bu hayatımda ilk test yapışım ve öyle üzüldüm ki anlatamam sanki hayat benim için durmuş gibi umarım allahım ayakta durmam için yardım eder :teselli:

arkadaşlar herkeze selamlar, bende 1 aydır forma girmiyorum bu akşam sıkıldım ilk defa giriyorum sizin topiğe takıldım.2 yıldır her ay aynı hüsran sebepsiz infertilite bizimkisi.artık bu ay özellikle girmedim forma çok takıyorum ve tüm psikolojik belirtileri yaşıyorum.benim 5 günüm var ama belirti düşünmüyorum buay.yumurtlamamı da hesaplamadım.zaten cumaya kırmızılar gelicek.ben yaza tüp bebek için birikim yapıyorum.artık Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu günlerimizi aratmasın.sağlıklı sıhhatli olmak, sevdiğimle eşimle birlikte olmak en büyük şans benim için bebeğim de olmazsa dünyanın sonu değil.iyi geceler arkadaşlar
bol hamişli haberler inşallah....

Merhaba herkese. Off valla zor bu bekleyiş. Benim de bazı hesaplara göre 12si bazı hesaplara göre 14ü. Ama ben 12sinde test yapıcam çünkü 14ünde dişçiye gitmem lazım. Ona göre gidicem veya gitmiycem. Ben de ovulasyondan beri yumurtalıklarda sızı var çok hafif. Sadece göğüs uçlarına dokunursan acıyo. Hepsi o. Bunlar da hem adet belirtisi olabilir hem psikolojik olabilir. Bakalım. Bilmiyorum ki valla. Herhalde başka bir belirti verirdi diyorum. Olmazsam züğürt tesellilerim şunlar:

1. Dişlerimi yaptırmayı bitiririm.
2. Biraz zayıflarrım spor yaparım.
3. Zaten grip salgını da var ve ben eğitimciyim çok muhatabım insanlarla.
4. Saçımı boyatabilirim.

:) Rabbimin bir bildiği vardır diyorum kısaca

regl tarihime ortalama 5-7 gün var bugün kahverengi bi leke geldi?
hamilelik belirtilerinde böyle birşey var mı?

Var evet. Yerleşme lekesi deniyor. Pembe veya kahverengi renkte çok az oluyormuş. Döllenmiş yumurtanın rahme ulaşması 1 haftayı buluyormuş. Yani seninki tam zamanında. Devamı gelmezse -inşallah- yerleşmedir diyebiliriz.

kızlar benimde 1 günüm kaldı adetime.Yarın olmam lazım normalde aslında bugün bekliyodum olurum diye çünkü geçen ay 31 çekti ya erken olurum 1 gün zannediyordum ama olmadım henüz.Adet ağrımda yok sadece kasıklarımda hala batma var ve sırtım ağrıyo çok.Başkada bi belirti yok bakalım yarın olacakmıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…