Adetine 1 hafta kalıp heyecanla bekleyenler ???

Canim benm yumurtlamadan itibaren bir basladi seffaf akinti taa ki bugune kadar bugun yumurtlamadan sonra ki 1.haftam ve daha adetime 8 gun var ama kahverengi akintim var
Bu yüzden mi doktor yumurtan çatlamamış dedi acaba.çünkü yumurta döneminde başlar ve biter çatladıktan sonra.bat a kaç gün var

Bu yüzden mi doktor yumurtan çatlamamış dedi acaba.çünkü yumurta döneminde başlar ve biter çatladıktan sonra.bat a kaç gün var
Catlamak uzereymis adetimin 14.gunu gtmistim hatta o gun asilama yapilacakti yumurtam tam buyumedgi icin (15 te kaldi) yapmadi ama kucuk de olsa catlamak uzere geceyi degerlendir dedi smdi de nisanin 28 inde adet olmam lazim 8 gun var daha

Bende hamile oldugumu yeni ogrendim 5 aylik evliydim benimde bi hastalığım vardi ona ragmen hamile kalmışım hiç beklemiyodum olacağını sadece cok dua edin kizlar Allahm kabul ediyo kaderde ne zaman varsa o zaman oluyor

Benimde adet günü gelmeden 15 gün önce göğüslerim ağırdı cok akıntım oluyodu kasiklarimdada agri oluyordu mide yanmasi falan hep karnim acikiyodu bisey oldugunu hissetmistm dogruymus gercekten

Benimde adet günü gelmeden 15 gün önce göğüslerim ağırdı cok akıntım oluyodu kasiklarimdada agri oluyordu mide yanmasi falan hep karnim acikiyodu bisey oldugunu hissetmistm dogruymus gercekten
Hayirli olsun canm Rabbim kucagina da almayi nasip etsin bnm adete 8 gun varken kahverengi akinti olunca bi umitlendim yerlesme mi die bide korktm yine adet olcam die adet olursam da asilamaya gecicez cok dua ediyrm ama bakalm ne zmn kismer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…