- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
o zamn çatlamış yumurtan cnm sıkma canınıYOK 2 GÜNE YAKIN ZAMAN DİLİMİNDE KIRMIZI SONRA SİLİKLEŞTİ.
o zaman içme cnm belki bebiş vardrKOKU YOK AMA YA ..
Dune kadar hep vardi seffafti ama bugun itibariyle kahverengi olduPEKİ ŞEFFAF AKINTIN VAR MIYDI
Nasıl yani adetin gelene kadar hep şeffaf mıydıDune kadar hep vardi seffafti ama bugun itibariyle kahverengi oldu
Canim benm yumurtlamadan itibaren bir basladi seffaf akinti taa ki bugune kadar bugun yumurtlamadan sonra ki 1.haftam ve daha adetime 8 gun var ama kahverengi akintim varNasıl yani adetin gelene kadar hep şeffaf mıydı
Bu yüzden mi doktor yumurtan çatlamamış dedi acaba.çünkü yumurta döneminde başlar ve biter çatladıktan sonra.bat a kaç gün varCanim benm yumurtlamadan itibaren bir basladi seffaf akinti taa ki bugune kadar bugun yumurtlamadan sonra ki 1.haftam ve daha adetime 8 gun var ama kahverengi akintim var
Catlamak uzereymis adetimin 14.gunu gtmistim hatta o gun asilama yapilacakti yumurtam tam buyumedgi icin (15 te kaldi) yapmadi ama kucuk de olsa catlamak uzere geceyi degerlendir dedi smdi de nisanin 28 inde adet olmam lazim 8 gun var dahaBu yüzden mi doktor yumurtan çatlamamış dedi acaba.çünkü yumurta döneminde başlar ve biter çatladıktan sonra.bat a kaç gün var
Yerleşme kanaması olma ihtimali var ozamanCanim benm yumurtlamadan itibaren bir basladi seffaf akinti taa ki bugune kadar bugun yumurtlamadan sonra ki 1.haftam ve daha adetime 8 gun var ama kahverengi akintim var
Kasiklarim cok agriyr heran gelcekms gibi hissediyorumYerleşme kanaması olma ihtimali var ozaman
Amin insallahInsallah rabbim hepinize nasip eder
Ami . Hayirlisiyla insaAllah :)) cumlemize insaAllahBenimde
Benimde 10 ay oldu.
Canum inşallah bu ay olmuştur daha fazla uğraşmadan ben geldim anne deyiverir inşaallah :)
Hayir sari akinti enfeksiyon beyaz akinti normal olmasi gereken bir akintiBeyaz akıntı enfeksiyon muymuş
Cikmaz elbet adetin gecmesi lazim hele idrarda baktircaksan rahat 3-5 gun gecmeli7 gun var benım bıraz once ıdrar testı yaptım ama cıkmadı daha olsada cıkmaz dımııı
Adet oldun mu sen canimVarmi adet belirtin canim gogus agrisi falan benimde cok erken geldi ya allah allah
Akimtin beyazsa ve kokmuyorsa bence iltihap degil uzun suren gogus ucu agrisi falan hamilelik belirtisi olabilirBENİM 10 GÜNDÜR VAR GÖĞÜS UCU AĞRISIYLA BAŞLADI NOTMALDE ADET DÖNEMİ AĞRIRDI
Bat 22 nisan bakalım görecez ilk sana yazacağım :)Akimtin beyazsa ve kokmuyorsa bence iltihap degil uzun suren gogus ucu agrisi falan hamilelik belirtisi olabilir
Hayirli olsun canm Rabbim kucagina da almayi nasip etsin bnm adete 8 gun varken kahverengi akinti olunca bi umitlendim yerlesme mi die bide korktm yine adet olcam die adet olursam da asilamaya gecicez cok dua ediyrm ama bakalm ne zmn kismerBenimde adet günü gelmeden 15 gün önce göğüslerim ağırdı cok akıntım oluyodu kasiklarimdada agri oluyordu mide yanmasi falan hep karnim acikiyodu bisey oldugunu hissetmistm dogruymus gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?