- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
test sonucn ne çıktı haber etmedinHaber ederim canımm
gecikti mi yada 1 2 gün kaldıysa çıkarAy test yapsam sonuç belli olur mu acaba ya
gecikti mi yada 1 2 gün kaldıysa çıkar
Benimde aynı canım 25 ya da 26 nisan merakla bekliyorum Rabbim bize de bu ay sağlıklı bebeklerin annesi olmayı nasip etsin inşallahKimlerin adet gunune 1 hafta kaldi benim bat 25 yada 26 nisan
Neden imkansızdıAmin inşallah. Sizede kisa zamanda nasip olsun benimde imkansiz gibi biseydi ama oldu iste Rabbim verdi anneniz kuran biliyosa tefriciye okutturun gercekten yariyo
Amin canim insallah az kaldi bakalmHakkimizda hayirlisi olsun insaAllah
Tam birlesmeye izin vermiyodumNeden imkansızdı
Ona rağmen olduysa demekki hiç bir sıkıntın yok sağlık olarakTam birlesmeye izin vermiyodum
Bence hamilesun canım ama senin yerinde olsam testi hemen tekrar ederdimKızlar test yaptim böyle çıktı sonucu pek anlamadım 3 gün gecikti adetim :)
Hem garanti olurÇalıştığım için yapamadım cnm pazartesi direk hastaneye gdecem kan daha ciddi :)
Benimde aynı canım 25 ya da 26 nisan merakla bekliyorum Rabbim bize de bu ay sağlıklı bebeklerin annesi olmayı nasip etsin inşallah
Ayy aminnn inşallahBenim de bat 25 nisan:) Son bir kaç günümüz. Diyorum allahtan hafta sonu geldi. Dışarıda oyalanıp hızlıca geçmesi lazım günlerinTabi yine Allah'tan hayırlısı.. İnşallah birbirimizin güzel haberlerini alırız:)
Bn bsey hissetmiyrm cnm ya hafif kasik agrisi o kadr ne gogusum sisti ne de baska bseyBirseyler hissedenler var mı ben bu ay.hsg cektirdim bi de
Benimde pazartesi BAT. Kasıklarima ağrı giriyo ara ara. Birde akintim da hafif kan geliyor. Sanırım adet olacam.Birseyler hissedenler var mı ben bu ay.hsg cektirdim bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?