- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
bekle gülüm p.tesi yi herkez heyecanla bekliyor desene bende bebeği gorecem hadi güzel bir gün olsun herkeze :)
hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma EN BELRGN BELİRTİLER .
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
Bat bugün ve test sonucum?
Amin inşallahhhhAAA Hayırlı olsun canım, gözün aydın, yanlız ne kadar erken çıkmış testte ya şaşırdım
gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah, walla 2014ü boool bol bebek haberiyle uğurlayacağız anlaşılan
darısı başıma
Canım bu değerlere bakınca normal gibi geliyor ama kiminin çok yüksek kiminin çok düşük anlamadım neye göre normalBenim adet gecikmesinin 4. günü 82 idi canim onceki hamileligimde
Canim benim adete 2 günkala ddöllenmiş doktor var mi yok mu belirsiz varsa beş günlük bile değil demişti ama bebeğimvardi ve hem ggeç dollenme hem de 37 haftalık doğdu ama bebek konusunda bi sorun yoktu saglik acisindan hatta ben onu kesede gördüm diğer hafta kalp atisini bile duymuştum senin bence iyi normal yani[/Q
Baya gec yumurtlamissin ozaman canim ben yumurtlamami bilmiyorum takip etmem lazim testle yoksa tutturamam canim. Bu ay dan umidimi kestim ya erken gebelik testi yapmistim 15 tl ye alip ondada negatif cikmisti. Kandada ayni cikinca ümidim kalmadi diger ay insallah tutar hamis haberimi burda veririm bende canim
Çok rahatladımmm hayırlısı olsun artık Allaha emanetiz..Sanırım bu senin 2.ci..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanim benim adete 2 günkala ddöllenmiş doktor var mi yok mu belirsiz varsa beş günlük bile değil demişti ama bebeğimvardi ve hem ggeç dollenme hem de 37 haftalık doğdu ama bebek konusunda bi sorun yoktu saglik acisindan hatta ben onu kesede gördüm diğer hafta kalp atisini bile duymuştum senin bence iyi normal yani
Ben kan değerini bile bilmiyorum adet geçikmesinin 1. Günü keseyi görünce gerek duymadi ama acikcasi sinir oldum sonuçta hem daha 4 haftalık bile değil dedi hem de kan istemedi[/Q
Kan testi yaptır için rahatlasın bence..Ama keseyi görmüş demekki gerek dumamış önemli olan kesesi zaten.Rahat ol ama aklında kalmasın yaptır bence...
az önce yazdım ama yanlış yere yazdım sanırım.:)Ben kan değerini bile bilmiyorum adet geçikmesinin 1. Günü keseyi görünce gerek duymadi ama acikcasi sinir oldum sonuçta hem daha 4 haftalık bile değil dedi hem de kan istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?