Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bekle gülüm p.tesi yi herkez heyecanla bekliyor desene bende bebeği gorecem hadi güzel bir gün olsun herkeze :)

dünde olmadı daha bugünde ses yok ama erken işe gelmek zorunda kaldığım için doktora gidemedim istemeden de olsa 1 gün daha bekleme süresi vermiş oldum kendime ama ilk defa bugün sabah acaip midem bulandı karnım sanki adet olcakmışım gibi bi anda bi sancılanıyo sonra geçiyo ama midemin bulantısı daha hala devam ediyo uyandığımdan beri heyecandan da oluyo olablir mi acaba bilmiyorum ki

kızlar günaydın, benim bat bu cuma, dün öğleden sonra hiç alışık olmadığım bir şekilde regl dönemi dışında pembe-kahve bir akıntı geldi. enfeksiyon vb durum olmadığını biliyorum çünkü daha perşembe günü dr kontrolüm vardı, zilyon tane test yapıldı. implantasyon olabileceğini düşünmekle birlikte tedirgin de oldum açıkçasıidrar testleri de negatif bu arada henüz

hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma EN BELRGN BELİRTİLER .
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?

AAA Hayırlı olsun canım, gözün aydın, yanlız ne kadar erken çıkmış testte ya şaşırdım

Bat bugün ve test sonucum?

gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah, walla 2014ü boool bol bebek haberiyle uğurlayacağız anlaşılan

darısı başıma

Benim adet gecikmesinin 4. günü 82 idi canim onceki hamileligimde
Canım bu değerlere bakınca normal gibi geliyor ama kiminin çok yüksek kiminin çok düşük anlamadım neye göre normal
Yani son adet tarihime göre 4+1 ken kan vermiş oluyorum ve 487.10 yarın tekrar etsem erken olmaz dimi?Dün öğlen vemiştim.Senin önceki hamileliğin nasıl sonuçlandı?sıkıntı olmadı dimi?

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

İlk defa kullanicam ovulasyon testi :) siparis verdim netten biran once gelir insallah adetim 26 sinda baslicak bitince bende baslicam teste hemenn.. Kan tahlili yaptirdim uc gun once cikmadi olsa ydi cikardi bi daha ki ay insallah hayirli haberler alirim ovulasyon vesilesiyle

Canim benim adete 2 günkala ddöllenmiş doktor var mi yok mu belirsiz varsa beş günlük bile değil demişti ama bebeğimvardi ve hem ggeç dollenme hem de 37 haftalık doğdu ama bebek konusunda bi sorun yoktu saglik acisindan hatta ben onu kesede gördüm diğer hafta kalp atisini bile duymuştum senin bence iyi normal yani

Kızlar mrb birkaç gündür foruma bakamamıştım.Ben de perşembe günü doktora gittim adetim 4 gün geçmişti o zaman.Meğer yumurtam daha yeni oluşmuş.Doktor hormon testi istedi ve tsh, lh düşük çıktı bu da yumurta tembelliği yapıyor.Yumurta gayet güzel oluşuyo ama geç oluşuyo düşünsenize normal bi bayanın 2 hafta sonra oluşması gerekirken benim adetten 5 hafta sonra oluşuyo.Şimdi tedaviye başladık bakalım.Benden size tavsiye hamile kalmadan önce muhakkak hormonlarınıza baktırın...

Ben kan değerini bile bilmiyorum adet geçikmesinin 1. Günü keseyi görünce gerek duymadi ama acikcasi sinir oldum sonuçta hem daha 4 haftalık bile değil dedi hem de kan istemedi

Baya gec yumurtlamissin ozaman canim ben yumurtlamami bilmiyorum takip etmem lazim testle yoksa tutturamam canim. Bu ay dan umidimi kestim ya erken gebelik testi yapmistim 15 tl ye alip ondada negatif cikmisti. Kandada ayni cikinca ümidim kalmadi diger ay insallah tutar hamis haberimi burda veririm bende canim

Çok rahatladımmm hayırlısı olsun artık Allaha emanetiz..Sanırım bu senin 2.ci..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

derya o siralar benim yumurtlama donemi diye biseyden haberim bile yoktu canim ama demekki adete yakin yumurtlamisim bazi kadinlar ayda iki donem yumurtlamayabilirmis belki öyle olmuştur umudunu yitirme bi senin yok ki bi çok insan ayni durumda ama olacaktır bebek bir gun

Ben kan değerini bile bilmiyorum adet geçikmesinin 1. Günü keseyi görünce gerek duymadi ama acikcasi sinir oldum sonuçta hem daha 4 haftalık bile değil dedi hem de kan istemedi
az önce yazdım ama yanlış yere yazdım sanırım.:)
Bence rahat ol önemli olan kesesi değil mi zaten :)Ama bi kan testi yaptır için rahat olsun.

Yaptircam canim değerini bilmek istiyorum sonuçta iste devlet hastanesi bu yapmadi ilcedeyiz merkez 2.5 saat uzaklıkta gidip gelmemiz çok zor o da simdilik.

Anladim canim uminlenmek istemiyorum insallah vardirda supriz olur tekrar uminlenip uzulmiyim bi dahaki aya sartlandirayim kendimi insallah canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…