bence yarınıda bekle eğer yarında olmazsan yaptır.çünkü hüsrana uğruyor insan sonra..Kızlar bugün ya da yarın adet günüm..sadece sabahları karın ağrım oluyor adet olacak gibi.2 gündür oda.beklemek sıkıcı ne zaman kanda baktırsam ki?
Visneli_Turtam canim gittin mi doktora?
Yok canım ertelemek durumunda kaldık çünkü tasiniyoruz ve şu ara hiç vaktimiz olmuyor eşimle yani benim var ama uzak gittiğimiz yer.
Eşim arabayla götürüyor onun için beklemem lazım ya yarın yada en gec persembe gidicem. bide üstüne usluk nezle olmuşum :/ off off baş ağrısı burun akıntısı allahım her şey üst üste geliyor
Kolay gelsin canim grip vs nedir bilirim hamileligimin 8. haftasinda oyle agir bir grip gecirdim ki kulak zarim delindi dusun artik sana anlatamam yani hastanede yatmadigim haftam kalmadi bu nedenle gecer canim olumlu dusun sonucta su an bakmakla yukumlu bir bebegin daha yok kendine bak canim sen dikkat et cok gecmis olsun
Sağol Birtanem yaa benim sol kulağıma ve çene kismim ağrıyor dünden beri :/ bide küçükken kabakulak gecirmemis insanım tedirgin oldum bide kabakulak geciriyormusum abooowww
Allah sağlık sıhhat versin hamilelelere :) inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı :) inşallah darısı bizim başımıza. :)Yok canım ertelemek durumunda kaldık çünkü tasiniyoruz ve şu ara hiç vaktimiz olmuyor eşimle yani benim var ama uzak gittiğimiz yer.
Eşim arabayla götürüyor onun için beklemem lazım ya yarın yada en gec persembe gidicem. bide üstüne usluk nezle olmuşum :/ off off baş ağrısı burun akıntısı allahım her şey üst üste geliyor
kızlar günaydın, benim bat bu cuma, dün öğleden sonra hiç alışık olmadığım bir şekilde regl dönemi dışında pembe-kahve bir akıntı geldi. enfeksiyon vb durum olmadığını biliyorum çünkü daha perşembe günü dr kontrolüm vardı, zilyon tane test yapıldı. implantasyon olabileceğini düşünmekle birlikte tedirgin de oldum açıkçasıidrar testleri de negatif bu arada henüz
Benimde bir tarafim oyleydi sol tarafim basimin sol tarafi zonkluyor sol taraftaki burun cene boyun boyun alti sol kulagim agriyordu farenjit olmustum sag tarafta gunluk guneslik bisey yoktu. senin griptir ama kabakulak korkun varsa bence git serum takilmisti bana canim ama panik olma
Allah sağlık sıhhat versin hamilelelere :) inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı :) inşallah darısı bizim başımıza. :)
Adet tarihin neydi canımTest aldim dayanamadim simdi sabaha kadar beklemek daha zor olcak ilk idrarla yapcam yapmisken tam dogru olsun
20siydi bugün 2. gün hala ses seda yok ama mide bulantım başladı ilk defa bugün yoğun bi şekilde.Adet tarihin neydi canım
Vişneli turtam hamilelikten kaynaklı bas agrisida olur canim tansiyon düşer mesela bunlar normal şeyler canim aklinda bulunsun
İnşallah bebiş göbüştedir canım.20siydi bugün 2. gün hala ses seda yok ama mide bulantım başladı ilk defa bugün yoğun bi şekilde.
MasaAllah canim güzel bir hamilelik gecirebilirsin genelde 6. Hafta baslardi iyice bulanti kusma senin yoksa yoktur öylede devam etsin insaAllah
Çok şükür suan yok ama 1 hafta bişi yiyemedim.
şimdi hoslanmadigim kokularda çıkarır oldum.
Özellikle önceden deli gibi yediğim ama şimdi nefret ettiğim şeyler oldu :/.
inşallah güzel bir hamilelik geciriirz arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?