Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar bugün ya da yarın adet günüm..sadece sabahları karın ağrım oluyor adet olacak gibi.2 gündür oda.beklemek sıkıcı ne zaman kanda baktırsam ki?

Kızlar bugün ya da yarın adet günüm..sadece sabahları karın ağrım oluyor adet olacak gibi.2 gündür oda.beklemek sıkıcı ne zaman kanda baktırsam ki?
bence yarınıda bekle eğer yarında olmazsan yaptır.çünkü hüsrana uğruyor insan sonra..

Visneli_Turtam canim gittin mi doktora?

Yok canım ertelemek durumunda kaldık çünkü tasiniyoruz ve şu ara hiç vaktimiz olmuyor eşimle yani benim var ama uzak gittiğimiz yer.
Eşim arabayla götürüyor onun için beklemem lazım ya yarın yada en gec persembe gidicem. bide üstüne usluk nezle olmuşum :/ off off baş ağrısı burun akıntısı allahım her şey üst üste geliyor

Kolay gelsin canim grip vs nedir bilirim hamileligimin 8. haftasinda oyle agir bir grip gecirdim ki kulak zarim delindi dusun artik sana anlatamam yani hastanede yatmadigim haftam kalmadi bu nedenle gecer canim olumlu dusun sonucta su an bakmakla yukumlu bir bebegin daha yok kendine bak canim sen dikkat et cok gecmis olsun

Sağol Birtanem yaa benim sol kulağıma ve çene kismim ağrıyor dünden beri :/ bide küçükken kabakulak gecirmemis insanım tedirgin oldum bide kabakulak geciriyormusum abooowww

Sağol Birtanem yaa benim sol kulağıma ve çene kismim ağrıyor dünden beri :/ bide küçükken kabakulak gecirmemis insanım tedirgin oldum bide kabakulak geciriyormusum abooowww

Benimde bir tarafim oyleydi sol tarafim basimin sol tarafi zonkluyor sol taraftaki burun cene boyun boyun alti sol kulagim agriyordu farenjit olmustum sag tarafta gunluk guneslik bisey yoktu. senin griptir ama kabakulak korkun varsa bence git serum takilmisti bana canim ama panik olma

Allah sağlık sıhhat versin hamilelelere :) inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı :) inşallah darısı bizim başımıza. :)

Lekelenmem bugün de sürüyor ve sürekli wcdeyimsabah tekrar test yapacağım, bat 26sı..

dur ben gittiğim de sorayım doktora zonklama yok ama dokunamiyorum :/ dün başladı bende acaba kafamı yastığa çokmu gömdum diye düşündüm .. iyi oldu ssoyledigin Sağol şekerim

Allah sağlık sıhhat versin hamilelelere :) inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı :) inşallah darısı bizim başımıza. :)

Amin Birtanem Sağol allah razı olsun.
Çok istediğim arkadaslarin icindesin.
dört gözle bekliyorum hamış haberlerini bak bizimki arkadaş istiyor

Vişneli turtam hamilelikten kaynaklı bas agrisida olur canim tansiyon düşer mesela bunlar normal şeyler canim aklinda bulunsun

Baya halsizim canım sanırım ondan evet çünkü baya ağrı yapıyor.
bide istahim çok açıldı bugün yiyorum yiyorum doymuyorum :)
hamile olduğumu Ogrenmeden 4 gün önce böyle şiddetli agrimisti

MasaAllah canim güzel bir hamilelik gecirebilirsin genelde 6. Hafta baslardi iyice bulanti kusma senin yoksa yoktur öylede devam etsin insaAllah

Slm kizlar benim adetin 1 gün kaldı 1 hafta öncesinde kasık ve bel ağrım oldu gerçi hala ara ara devam ediyor özellikle ayakta çok durunca belim dayanılmaz ağrıyor. İştahimda 1 haftadır çok açıldı. Daha önceden adete 2-3 kala karın ağrım olurdu sadece. Kasık sancısı yaşamamistim hiç sizce hamile olabilirmiyim

MasaAllah canim güzel bir hamilelik gecirebilirsin genelde 6. Hafta baslardi iyice bulanti kusma senin yoksa yoktur öylede devam etsin insaAllah

Çok şükür suan yok ama 1 hafta bişi yiyemedim.
şimdi hoslanmadigim kokularda çıkarır oldum.
Özellikle önceden deli gibi yediğim ama şimdi nefret ettiğim şeyler oldu :/.
inşallah güzel bir hamilelik geciriirz arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…