AAA Hayırlı olsun canım, gözün aydın, yanlız ne kadar erken çıkmış testte ya şaşırdım
sağol cnm bugünde test yaptm negatfszce hamile dğl mym 8 gün var adete
Hanimlar Günaydın bu ay ilk defa klomen kullandim cuma günü bat.ama kasiklarim cok agriyor göğüs uclarim şiş hic bole degildi gogus ucum ayaklarim acayip bi ağrı sanki biri hep ayagima igne vuruyor.grip oldum bide acaba gripdenmi boyleyim diorum dr.m cuma gel test yapalim dedi evde yapmayada korkuyorum sizce cikarmi yapsam 12si yumurtlama tarihimdi
Ayniymis tarihlerimiz.Bende cumayi beklicem artik inşallah hamileyizdir cnm
Slm kizlar benim adetin 1 gün kaldı 1 hafta öncesinde kasık ve bel ağrım oldu gerçi hala ara ara devam ediyor özellikle ayakta çok durunca belim dayanılmaz ağrıyor. İştahimda 1 haftadır çok açıldı. Daha önceden adete 2-3 kala karın ağrım olurdu sadece. Kasık sancısı yaşamamistim hiç sizce hamile olabilirmiyim
Ayyyy yap yapKızlar fikir verin lütfençok meraklanıyorum ben, bugün olmam gerekiyor ama hala tık yok belirtide yok sadece gögüslerim hassas test yapsam mı acaba ? yoksa bekleyeyim mi biraz daha
alıntı bozuk sanırım yine..
benim lekelenmem kesildi bugün, batı bekliyorum
inşallah canım benim yaa, nasıl mutlu oldum anlatamam mesajını görünce :) Allah senden de razı olsun. topiği yapar yapmaz hemen bebeğine kavuştun rabbim bekletmedi ne güzel, ben de doktora gideceğim adetin 4 yada 5. günü klomen tedavisine başlayacağız, inşallah hemen bende müspet sonuç alırım. ilk topiği açtığında ne kadar pozitif bir ortam vardı burada, yine burada devam etmek istiyorum aslında, baya bir arkadaş toplanmış... liste yapsak ne iyi olur. :) ümidi kaybetmemek burada birinci parola, diğerleri oluyor Allah'ın izniyle. Allah herkese kaldırabileceği kadar yük verirmiş. Rabbim kimsenin ümidini kaybettirmesin.Amin Birtanem Sağol allah razı olsun.
Çok istediğim arkadaslarin icindesin.
dört gözle bekliyorum hamış haberlerini bak bizimki arkadaş istiyor
inşallah canım benim yaa, nasıl mutlu oldum anlatamam mesajını görünce :) Allah senden de razı olsun. topiği yapar yapmaz hemen bebeğine kavuştun rabbim bekletmedi ne güzel, ben de doktora gideceğim adetin 4 yada 5. günü klomen tedavisine başlayacağız, inşallah hemen bende müspet sonuç alırım. ilk topiği açtığında ne kadar pozitif bir ortam vardı burada, yine burada devam etmek istiyorum aslında, baya bir arkadaş toplanmış... liste yapsak ne iyi olur. :) ümidi kaybetmemek burada birinci parola, diğerleri oluyor Allah'ın izniyle. Allah herkese kaldırabileceği kadar yük verirmiş. Rabbim kimsenin ümidini kaybettirmesin.
Arkadaslar adete 5 gun var.. Ama gebelik belirtisi yok gibi bisey..sadece her adet oncesi olan siddetli gogus hassasiyeti var..
Bu ay daha erken umutsuzluga kapildim nedense..
Tahmini ovulasyondan 6 gun gecti. Erken gebelik testi yapsam mi?
Koca bir negatif gorucem diye yapamadim..
Kizlar gebelik belirtisi yasamadan hamile oldugunu ogrenen var mi?
canım ev taşıyacakmışsın, asla ağır yük kaldırma olur mu, çok dikkat et, bırak bir şekilde olur, inşallah bizde ocak 15 te taşınacağız evimize kara kışta ama olsun :) çok şükür rabbime, taşınma kaygısıda olsa mutlaka istiyoruz isterse o gün hamile olduğumu öğreneyim hiç önemli değil. :) kendine iyi bak canım. :) Allah a emanet olasınız ...Amin Birtanem evet güzel ortam oldu şükürler olsun.
12.ayimda hamile kaldım bekledim yani ama allah isteyenlere hemen versin çok zor beklemek.
Liste bende düşündüm ama çok sık giremiyorum giren bir arkadaş yapabilir Topik sadece benim değil hepinizin arkadaşlar bunu unutmayın.
Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız.
Burada destek oluyoruz bilgilerimizi paylasiyoruz.. Hepinizi Bol Bol öpüyorum
Arkadaslar adete 5 gun var.. Ama gebelik belirtisi yok gibi bisey..sadece her adet oncesi olan siddetli gogus hassasiyeti var..
Bu ay daha erken umutsuzluga kapildim nedense..
Tahmini ovulasyondan 6 gun gecti. Erken gebelik testi yapsam mi?
Koca bir negatif gorucem diye yapamadim..
Kizlar gebelik belirtisi yasamadan hamile oldugunu ogrenen var mi?
seni anlıyorum canım ama, rahatlamaya çalış... bizim elimizde birşey yok ... tevekkül et, sabır et, selamet dile hep Allah'tan... ne yapalım bu da bizim imtihanımız. üzme kendini. :) inşallah olacak bebeğimiz bende hissediyorum... Vermek istemeseydi Rabbimiz istemeyi verir miydi?...Bu arada asiri duygusallastim. yine negatifi gorme korkusu beni strese sokuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?