Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Çok şükür kayinvalidem yardimci oluyor ben ufak tefek şeylere bakıyorum ağır kaldirmiorum ilk 3 ay riskli çünkü.
zaten ev hemen hemen toplandı gibi diğer ev badana ve parkeleri yapılıyor.
yarın akşam eşyalar gidicek perşembe geçmiş oluruz.
Perşembe sabahi doktor randevum var ona gidicem.
Bide üstüne usluk gribim :/.
Sizlerde allaha emanet olun Sekerlerim.

bence daha erken, test için de umutsuzluğa kapılmak için de..

Canim Biraz bekle derim ben bile net ovulasyon tarihinden 9 gün sonra pozitifi gördüm silik düz testle..
sen yapsanda çıkmaz uzulursun Kıyamam sonra :)

Sagolun arkadaslar inanin yorumlariniz cok rahatlatiyo.. Cok tesekkur ederim.. Rabbim kimseye aratmasin...

Kizlar benimde iki gunum kaldı adete hic belirtim yok normalde karın agrisi baslamisti ama tık yok.test yapsam cikarmi acaba beklemelimiyim.

ah hayatım ya durabilsem duracam da duramıyorum

durman lazım ama biliyorum negatif görmekten korkuyorsun o yüzden erken yapma olabiligince geç yap zaten hamileysen regl olmayacaksin.
ben bile hala alisamadim tuhafim yani.
ilk gebeligim olunca herhalde böyle oluyor

Kizlar benimde iki gunum kaldı adete hic belirtim yok normalde karın agrisi baslamisti ama tık yok.test yapsam cikarmi acaba beklemelimiyim.

canım benim 4 gün kala çıktı.
ama herkezde farklı olabilir yani ovulasyon gününü belirlediysen ovu. 10 gün sonra idrarda çıkar.
Herşey gönlünce olsun ama pozitif veya negatif farketmez bir sonuç çıkınca bizede yaz canım

Aman canim dikkat et ilk uc ay cok onemli ayakta fazla kalma birak onlar yapsin.kayinvalideler bugunler icin :)

Mutlaka habet veririm canim.insallah adet olmam.rabbim hayirlisini versin :)

durman lazım ama biliyorum negatif görmekten korkuyorsun o yüzden erken yapma olabiligince geç yap zaten hamileysen regl olmayacaksin.
ben bile hala alisamadim tuhafim yani.
ilk gebeligim olunca herhalde böyle oluyor
aynen canım öyle oluyor :) bnde elimden geldiğince sabırlı olcam evde 4 testm var yapmıcam sozz

aynen canım öyle oluyor :) bnde elimden geldiğince sabırlı olcam evde 4 testm var yapmıcam sozz

yapma birtanem 3 gün kala baslarsin
ben 10 tane test sipariş vermiştim.
Bu laboquick strip test düz.
10 tanesi 10 tl :)
işte ovulasyon 9 gün sonra yani 4 gün kala başladım yapmaya zaten topikte geçmiş sayfalarda var resmi her sabah yaptım ve bir tık koyulasmisti.
:) insan bir kaptiriyor kendini her sabah yapmistim hoşuma gidiyordu pozitif çıkması

Ayyyy yap yap ben olsam dayanamazdım yapmadan :)
Bende yapcam adetime iki gün kala.

evet canım bende sabırsızlanıyorum ama bi yandan da korkuyorum sonucu görmeye o yüzden garanti olsun diyorum zaten bu ayda olmadıysa önümüzdeki aya ovulasyon testi alıp yapıcam yoksa böyle yumurtlama gününü bilmeden denk getiremicez galiba

canım hayırlı olsun bebişin inşaallah. Sen ovulasyon testi kullanıp mı hamile kalmıştın kesin sonucu veriyormu? yumurtlamayla ilgili yani bilgi verebilirsen çok sevinirim canım şimdiden tşkler

Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin ama bu kadar meraklı olmayın bazen sonuç negatif çıktığındaki üzüntünüzü tahmin edebiliyorum bir beklenti içinde olmayın her ne olursa olsun süprizlere açık olun düşünmeyin düşünmemeye çalışın zor belki bunları yapmak ama en güzeli bu önemli olan moralin yüksek olması beynen bir çok şeyi silmeniz gerekmektedir pozitif olun iyi düşünün iyi olsun bu konunun üzerine ne kadar düşerseniz o kadar hüsran sonuçlar alırsınız...Fazla merka iyi değil vede bir şeyi çok istersen olmaz demişler akışına bırakın kızlar ..Ben bunu yapıyorum ki yapmak zorundayız beynen ne düşünüyorsanız vucudümüzdaki organlarımızda o şekilde etkileniyor ne yazık kiiii pozitif olalımmmm...Süprizler duyalımmmm ...Dualarınızda eksik etmeyinnn etmeyelim bir birimizi herşeyin hayrılısı ve hayırlı bir zamanda bizi bulunması konusunda...Test yaptıktan sonraki o negatif sonuç her defasında beni değiştiriyorr karar aldım yapmıcam artık....

son 2 gün....
son 2 gün.... ve en ufak regl belırtım yok...ne göğüs hassaslığı ne bel ağrısı ne de tatlı ıstegı hayırdır ıhşallah.acaba buda mı psıkolojık :)

Bende bat bekleyenlerdenim kimseyede bişi söyleyemiyorum heyecanlanıyorum tek başıma bat 2 ocak nasıl dayanıcam bilmiyorum inşallah bebeğim benimledir varmı benim gibi 10 gün daha bekleyecek olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…