canım ev taşıyacakmışsın, asla ağır yük kaldırma olur mu, çok dikkat et, bırak bir şekilde olur, inşallah bizde ocak 15 te taşınacağız evimize kara kışta ama olsun :) çok şükür rabbime, taşınma kaygısıda olsa mutlaka istiyoruz isterse o gün hamile olduğumu öğreneyim hiç önemli değil. :) kendine iyi bak canım. :) Allah a emanet olasınız ...bebeğinle...
bence daha erken, test için de umutsuzluğa kapılmak için de..
Canim Biraz bekle derim ben bile net ovulasyon tarihinden 9 gün sonra pozitifi gördüm silik düz testle..
sen yapsanda çıkmaz uzulursun Kıyamam sonra :)
Sagolun arkadaslar inanin yorumlariniz cok rahatlatiyo.. Cok tesekkur ederim.. Rabbim kimseye aratmasin...seni anlıyorum canım ama, rahatlamaya çalış... bizim elimizde birşey yok ... tevekkül et, sabır et, selamet dile hep Allah'tan... ne yapalım bu da bizim imtihanımız. üzme kendini. :) inşallah olacak bebeğimiz bende hissediyorum... Vermek istemeseydi Rabbimiz istemeyi verir miydi?...
inşallah canımCanım bence de çok erken ya, en az 5 gün daha bekle bence
ah hayatım ya durabilsem duracam da duramıyorumCanım cok sabirsizsin 8 gün var diyorsun.. en erken 2 3 kala yaparsan öğrenirsin
Canim sabret biraz 8 gunun varmis daha.cikmazsa uzulursun tatlim.ah hayatım ya durabilsem duracam da duramıyorum
ah hayatım ya durabilsem duracam da duramıyorum
Kizlar benimde iki gunum kaldı adete hic belirtim yok normalde karın agrisi baslamisti ama tık yok.test yapsam cikarmi acaba beklemelimiyim.
Aman canim dikkat et ilk uc ay cok onemli ayakta fazla kalma birak onlar yapsin.kayinvalideler bugunler icin :)Çok şükür kayinvalidem yardimci oluyor ben ufak tefek şeylere bakıyorum ağır kaldirmiorum ilk 3 ay riskli çünkü.
zaten ev hemen hemen toplandı gibi diğer ev badana ve parkeleri yapılıyor.
yarın akşam eşyalar gidicek perşembe geçmiş oluruz.
Perşembe sabahi doktor randevum var ona gidicem.
Bide üstüne usluk gribim :/.
Sizlerde allaha emanet olun Sekerlerim.
Mutlaka habet veririm canim.insallah adet olmam.rabbim hayirlisini versin :)canım benim 4 gün kala çıktı.
ama herkezde farklı olabilir yani ovulasyon gününü belirlediysen ovu. 10 gün sonra idrarda çıkar.
Herşey gönlünce olsun ama pozitif veya negatif farketmez bir sonuç çıkınca bizede yaz canım
Mutlaka habet veririm canim.insallah adet olmam.rabbim hayirlisini versin :)
tmm sabırlı olcam sözCanim sabret biraz 8 gunun varmis daha.cikmazsa uzulursun tatlim.
aynen canım öyle oluyor :) bnde elimden geldiğince sabırlı olcam evde 4 testm var yapmıcam sozzdurman lazım ama biliyorum negatif görmekten korkuyorsun o yüzden erken yapma olabiligince geç yap zaten hamileysen regl olmayacaksin.
ben bile hala alisamadim tuhafim yani.
ilk gebeligim olunca herhalde böyle oluyor
aynen canım öyle oluyor :) bnde elimden geldiğince sabırlı olcam evde 4 testm var yapmıcam sozz
Ayyyy yap yapben olsam dayanamazdım yapmadan :)
Bende yapcam adetime iki gün kala.
evet canım bende sabırsızlanıyorum ama bi yandan da korkuyorum sonucu görmeyeo yüzden garanti olsun diyorum zaten bu ayda olmadıysa önümüzdeki aya ovulasyon testi alıp yapıcam yoksa böyle yumurtlama gününü bilmeden denk getiremicez galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?