Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben ayin 20 sinde kan tahlili yaptirdim negatif cikti 26 sinda olmam lazim hala sansim varmi sizce kizlar ? :/

Bununla ilgili en ufak bilgim yok İnşallah güzel sonuçlar alırsın benden 6 gün önce evde kendim test yaptım negatif çıktı ne yazık ki yarın adet günüm sanırım erken yaptım ama eğerki gebelik oluşsaydı muhtemelen çıkardı gibime geliyor ama ne bileyim içimde de bir kıpırtı var hissediyorummm sanki hamileymişim gibime geliyor bakalım kısmet artık ya hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberleri yakında alırız..

Bende bat bekleyenlerdenim kimseyede bişi söyleyemiyorum heyecanlanıyorum tek başıma bat 2 ocak nasıl dayanıcam bilmiyorum inşallah bebeğim benimledir varmı ben im gibi 10 gün daha bekleyecek olan
benim de bat 1 ocak:) aynen ben de tek başıma heyecanlanıyorum, günler de böyle beklerken zor geçiyormuş.. burada yazılanları okuyunca sabırlı olup erken test yapmayacağım, inşallah hamişizdir:)

Bende bat bekleyenlerdenim kimseyede bişi söyleyemiyorum heyecanlanıyorum tek başıma bat 2 ocak nasıl dayanıcam bilmiyorum inşallah bebeğim benimledir varmı benim gibi 10 gün daha bekleyecek olan
ben 29 u beklemekteyim canım biraz umudum vardı ama şuan hiç yok

Bu ay icin tek ümidim gec dollenmedir belki oyuzden kanda cikmamis olabilir diyorumm degilsemde bi daha ki ay insallah ovulasyon testleriyle yumurtlama zamanimi kontrol edicem bilmiyorum cunku .s

Bu ay icin tek ümidim gec dollenmedir belki oyuzden kanda cikmamis olabilir diyorumm degilsemde bi daha ki ay insallah ovulasyon testleriyle yumurtlama zamanimi kontrol edicem bilmiyorum cunku .s
hayrlısı olsun hayatım cnm bu ayda tutturamadıysak önümüzde ki ay,olmadı sonraki ay,olmadı sonraki ay ama ümidi kaybetmeeek yoookkk

Onceki normal test degil miydi? Cok ilginc erken gebelik testinde silik cikip normal testte koyu olmasi.

Canim ben yaptigim testlerin sayisini unuttum gecen aylarda.. Gebelik yoksa hicbir sekilde cizgi cikmiyor.. Golge halinde olmasi umutlandiriyor. İns vardir canim..
öyle ama sanırım oluruna brakıp beklemem en iyisi hayatm.bu şekilde kendime yazık ediomuşum gbi gelio.sen ne durumdasn var mı gebelk peki?

öyle ama sanırım oluruna brakıp beklemem en iyisi hayatm.bu şekilde kendime yazık ediomuşum gbi gelio.sen ne durumdasn var mı gebelk peki?
Haklisin canim.. Ben de sabirsiz bi sekilde beklemeye calisiyorum.. Yarin sabah erken gebelik testi yapicam. Ovulasyonun 7. Gunundeyim.. İns vardir ve testte cikar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…