Ben ayin 20 sinde kan tahlili yaptirdim negatif cikti 26 sinda olmam lazim hala sansim varmi sizce kizlar ? :/
Eki Görüntüle 1348019 Kızlar test yapmıştım bügün. Bişey yoktu. Saatler sonra böyle oldu. Anlamadım.
benim de bat 1 ocak:) aynen ben de tek başıma heyecanlanıyorum, günler de böyle beklerken zor geçiyormuş.. burada yazılanları okuyunca sabırlı olup erken test yapmayacağım, inşallah hamişizdir:)Bende bat bekleyenlerdenim kimseyede bişi söyleyemiyorum heyecanlanıyorum tek başıma bat 2 ocak nasıl dayanıcam bilmiyoruminşallah bebeğim benimledir varmı ben im gibi 10 gün daha bekleyecek olan
ben 29 u beklemekteyim canım biraz umudum vardı ama şuan hiç yokBende bat bekleyenlerdenim kimseyede bişi söyleyemiyorum heyecanlanıyorum tek başıma bat 2 ocak nasıl dayanıcam bilmiyoruminşallah bebeğim benimledir varmı benim gibi 10 gün daha bekleyecek olan
xanm bildiğim kadarı ile gebelik varsa adete 12 13 gün kala kanda çıkıoBen ayin 20 sinde kan tahlili yaptirdim negatif cikti 26 sinda olmam lazim hala sansim varmi sizce kizlar ? :/
ben 29 u beklemekteyim canım biraz umudum vardı ama şuan hiç yok
hayrlısı olsun hayatım cnm bu ayda tutturamadıysak önümüzde ki ay,olmadı sonraki ay,olmadı sonraki ay ama ümidi kaybetmeeek yoookkkBu ay icin tek ümidim gec dollenmedir belki oyuzden kanda cikmamis olabilir diyorumm degilsemde bi daha ki ay insallah ovulasyon testleriyle yumurtlama zamanimi kontrol edicem bilmiyorum cunku .s
evet bitanem ama bugün yine yaptm ikincinn sadece gölgesi vardı yok denilecek kdar azdı.Canim sen test yapmamis miydin? Silik ikinci cizgi vardi.. Neden umutsuzluga kapildinki
hayrlısı olsun hayatım cnm bu ayda tutturamadıysak önümüzde ki ay,olmadı sonraki ay,olmadı sonraki ay ama ümidi kaybetmeeek yoookkk
erken gebelk olduğu halde prodiktor kullandmevet bitanem ama bugün yine yaptm ikincinn sadece gölgesi vardı yok denilecek kdar azdı.
tabi ki bebiş müjdeleri vercez bzde bak veren bi sürü ark var bize de ümit oluolar :)Umidi kaybetmek yokk aynen canım mmm sira siraa hayirli haberler alicazz inaniyorum benn
Canim uzulme iki gun sonra tekrar yap.. İns vardir..erken gebelk olduğu halde prodiktor kullandm
yok cnm beklycem 29 u adet olursam olurum olmazsam da 3 gün daha beklerm snra test artık gözüm korktu tek çzgidenCanim uzulme iki gun sonra tekrar yap.. İns vardir..
evet hayatm düz testti.gerçi bu kullandğm pro markaya güvenmeyn dio herkes amaOnceki normal test degil miydi? Cok ilginc erken gebelik testinde silik cikip normal testte koyu olmasi.
Canim ben yaptigim testlerin sayisini unuttum gecen aylarda.. Gebelik yoksa hicbir sekilde cizgi cikmiyor.. Golge halinde olmasi umutlandiriyor. İns vardir canim..evet hayatm düz testti.gerçi bu kullandğm pro markaya güvenmeyn dio herkes ama
öyle ama sanırım oluruna brakıp beklemem en iyisi hayatm.bu şekilde kendime yazık ediomuşum gbi gelio.sen ne durumdasn var mı gebelk peki?Canim ben yaptigim testlerin sayisini unuttum gecen aylarda.. Gebelik yoksa hicbir sekilde cizgi cikmiyor.. Golge halinde olmasi umutlandiriyor. İns vardir canim..
Haklisin canim.. Ben de sabirsiz bi sekilde beklemeye calisiyorum.. Yarin sabah erken gebelik testi yapicam. Ovulasyonun 7. Gunundeyim.. İns vardir ve testte cikar..öyle ama sanırım oluruna brakıp beklemem en iyisi hayatm.bu şekilde kendime yazık ediomuşum gbi gelio.sen ne durumdasn var mı gebelk peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?