Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Haklisin canim.. Ben de sabirsiz bi sekilde beklemeye calisiyorum.. Yarin sabah erken gebelik testi yapicam. Ovulasyonun 7. Gunundeyim.. İns vardir ve testte cikar..
ovulasyondan 10 gün snra çıkıo galiba cnm.7 gün snrayı gösteriolar mı

hmm bilmiodum gerçi her test farklı hassaslıkta

Offf bu test benim kafamı döndürdü. İkinci çizgi ortada mı kenardamı olmalı.
Yarın tekrar yapcam duramam ki.

benim de bat 1 ocak:) aynen ben de tek başıma heyecanlanıyorum, günler de böyle beklerken zor geçiyormuş.. burada yazılanları okuyunca sabırlı olup erken test yapmayacağım, inşallah hamişizdir:)

En mantıklısı beklemek sanırım bende zor tutuyorum kendimi ama sabırlı olmak kesin sonucu vericek umarım . Umarım canım inşallah hamişiz

Kızlar Günaydın benimde bat 27 28 Aralık 15 aralıkta çatlama iğnesi oldum Dr 14 gün sonra gel progesteron bakalım demişti ben evde kendim test yapıcam inşallah vardır yoksa Dr gitmiycem

Benimde son 2gunum cuma kan vericem test yapmiyorum. asiri agrim var kasik birden baslior agri sanki kan bosalacakmis gibi sonra gecior goguslerimde sizlama degilde nasil anlatayim sulu sulu hic boyle degildi sizin belirtileriniz nedir

Kızlar Günaydın benimde bat 27 28 Aralık 15 aralıkta çatlama iğnesi oldum Dr 14 gün sonra gel progesteron bakalım demişti ben evde kendim test yapıcam inşallah vardır yoksa Dr gitmiycem
merhaba bılmedığım ıçın soruyorum evde progesteron testı nasıl yapacaksın anlamadım?

Benimde son 2gunum cuma kan vericem test yapmiyorum. asiri agrim var kasik birden baslior agri sanki kan bosalacakmis gibi sonra gecior goguslerimde sizlama degilde nasil anlatayim sulu sulu hic boyle degildi sizin belirtileriniz nedir
Canim sende kahverengi lekelenme oldumu bende oldu göğsümde agri var başka bişey hissetmiyorum

Kızlar az önce beyaz sarı arası yogun kıvamlı bi akıntı geldi acaba diyorum kendi kendime olabilirmi yoksa normal bi akıntımı adetime 8 gün var varmı aynı akıntıyı gören

hayırlısı olur inş.canım hakkında benim 1 gün geçti ama zaten adetlerim çok düzenli değil o yüzden bir iki gün daha beklicem bakalım gerçi şuan hiç belirti yok adete yönelik. 1 hafta önce bel ve kasık ağrım vardı sadece oda geçti bilmiyorum bakalım ne çıkacak sonuç

Kızlar az önce beyaz sarı arası yogun kıvamlı bi akıntı geldi acaba diyorum kendi kendime olabilirmi yoksa normal bi akıntımı adetime 8 gün var varmı aynı akıntıyı gören

canım bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi oluyor. Sarı değil diye biliyorum

Arkadaslar canim cok sikkin. Sabah namazinda test yaptim. Erken gebelik testi. Ovulasyondan 7 gun gecmisti. Kocaman bi negatif. Adetime 5 gun var ama hic umudum kalmadi. Bu ay ovulasyon testi kullanmistim ilk kez cok umutlanmistim.

Arkadaslar canim cok sikkin. Sabah namazinda test yaptim. Erken gebelik testi. Ovulasyondan 7 gun gecmisti. Kocaman bi negatif. Adetime 5 gun var ama hic umudum kalmadi. Bu ay ovulasyon testi kullanmistim ilk kez cok umutlanmistim.
canım hemen umudunu kırma ben o testlere pek güvemıyorum normal rest yapmıştım çıft çıkmıştı hastaneye gıttım kan verdım 0,1 ın altında çıktı.en önemlı belırteç regl tarıhının geçmesı

İns canim. Bugun cok kotuyum. Allahim hayirlisiyla versin. Kimseye aratmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…