ovulasyondan 10 gün snra çıkıo galiba cnm.7 gün snrayı gösteriolar mıHaklisin canim.. Ben de sabirsiz bi sekilde beklemeye calisiyorum.. Yarin sabah erken gebelik testi yapicam. Ovulasyonun 7. Gunundeyim.. İns vardir ve testte cikar..
farklı bi marka alıp deneOfff bu test benim kafamı döndürdü. İkinci çizgi ortada mı kenardamı olmalı.
Yarın tekrar yapcam duramam ki.
Evet canım öyle yapcam. Kısmetse. Hayırlısı. Bakalım ne çıkacak.farklı bi marka alıp dene
benim de bat 1 ocak:) aynen ben de tek başıma heyecanlanıyorum, günler de böyle beklerken zor geçiyormuş.. burada yazılanları okuyunca sabırlı olup erken test yapmayacağım, inşallah hamişizdir:)
ben 29 u beklemekteyim canım biraz umudum vardı ama şuan hiç yok
merhaba bılmedığım ıçın soruyorum evde progesteron testı nasıl yapacaksın anlamadım?Kızlar Günaydın benimde bat 27 28 Aralık 15 aralıkta çatlama iğnesi oldum Dr 14 gün sonra gel progesteron bakalım demişti ben evde kendim test yapıcam inşallah vardır yoksa Dr gitmiycem
Canim sende kahverengi lekelenme oldumu bende oldu göğsümde agri var başka bişey hissetmiyorumBenimde son 2gunum cuma kan vericem test yapmiyorum. asiri agrim var kasik birden baslior agri sanki kan bosalacakmis gibi sonra gecior goguslerimde sizlama degilde nasil anlatayim sulu sulu hic boyle degildi sizin belirtileriniz nedir
Benimde son 2gunum cuma kan vericem test yapmiyorum. asiri agrim var kasik birden baslior agri sanki kan bosalacakmis gibi sonra gecior goguslerimde sizlama degilde nasil anlatayim sulu sulu hic boyle degildi sizin belirtileriniz nedir
Yok canım progesteron testi değil gebelik testi yapıcam yoksa yoktur zatenmerhaba bılmedığım ıçın soruyorum evde progesteron testı nasıl yapacaksın anlamadım?
Kızlar az önce beyaz sarı arası yogun kıvamlı bi akıntı geldi acaba diyorum kendi kendime olabilirmi yoksa normal bi akıntımı adetime 8 gün varvarmı aynı akıntıyı gören
canım bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi oluyor. Sarı değil diye biliyorum
canım hemen umudunu kırma ben o testlere pek güvemıyorum normal rest yapmıştım çıft çıkmıştı hastaneye gıttım kan verdım 0,1 ın altında çıktı.en önemlı belırteç regl tarıhının geçmesıArkadaslar canim cok sikkin. Sabah namazinda test yaptim. Erken gebelik testi. Ovulasyondan 7 gun gecmisti. Kocaman bi negatif. Adetime 5 gun var ama hic umudum kalmadi. Bu ay ovulasyon testi kullanmistim ilk kez cok umutlanmistim.
İns canim. Bugun cok kotuyum. Allahim hayirlisiyla versin. Kimseye aratmasin..canım hemen umudunu kırma ben o testlere pek güvemıyorum normal rest yapmıştım çıft çıkmıştı hastaneye gıttım kan verdım 0,1 ın altında çıktı.en önemlı belırteç regl tarıhının geçmesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?