Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaslar canim cok sikkin. Sabah namazinda test yaptim. Erken gebelik testi. Ovulasyondan 7 gun gecmisti. Kocaman bi negatif. Adetime 5 gun var ama hic umudum kalmadi. Bu ay ovulasyon testi kullanmistim ilk kez cok umutlanmistim.
Canım hemen karaları bağlama adeti geçtikten sonra bile sadece silik çizgiyle görenler var daha adetine varmış kısmet

Arkadaslar canim cok sikkin. Sabah namazinda test yaptim. Erken gebelik testi. Ovulasyondan 7 gun gecmisti. Kocaman bi negatif. Adetime 5 gun var ama hic umudum kalmadi. Bu ay ovulasyon testi kullanmistim ilk kez cok umutlanmistim.
Canım al bi normal test onuda bi yap. Ben üç liraya aldım dün. Bügünde yapcam kısmetse

Canim sende kahverengi lekelenme oldumu bende oldu göğsümde agri var başka bişey hissetmiyorum
Yok cnm olmadi lekelenme inşallah hamileyizdir ya ben klomen kullandim bu ay belkide klomen bole etki yapti bana cumayi bekliorm

Insallah güzelim ya allahım nasip eder inşallah

Benim yumurta tembelliğim var adetim 28-29 değişiyor her ay.. Bu ay hiç doktora gitmedim ve kendiliğinden olsun istedim.. Yumurtamın çatladığıno da hissettim yani 3-4 gün boyunca sürekli sol kasığımda ağrı vardı.. Ve o günleri değerlendirdik.. sizce ilaç kullanmadan yumurtalarımın gelişmesi ve çatlaması mümkün mü?? Belki önceki ay ilaçların etkisiyle yumurtalarım tekrar gelişmiştir ayrıca ovulasyondan 2 gün sonra göğüslerim aşırı derecede ağrımaya başladı büyüdüğünü de hissediyorum.. Adetime 9-10 gün var.. Yerleşme kanaması ne zaman oluyor :/ belki bu şekilde hamile olup olmadığımı anlayabilirim.. birde 9 aydır bebek istiyoruz.. İnşallah bu ay Rabbim nasip eder..

cnm daha 5 gün var ama kesme ümidini yine de

bugün adet günüm kafayı yemek üzereyim çok stresliyim.ne kadar stres yapmak iyi değil desekte insanın elinde değil

Moral en önemlisi bende test yapmicam diye kendimi zor tutuyorum bi tarihin geçsin tekrar denersin bir gün daha bitiyor yarın -1 olucak iyi yada kötü belirsizlikten iyi teste giden yol
şuan 5 gün var sadece sık idrar bide sol yumurtalığmda bi his ağrı desem değl,sancı desem dğl ama bacağıma kdar vuruo bazen

hanımlar bnm bata 5 gün var da sol kasıkta acı desem acı değil,batma desem batma değil değişik dolgun bi his var hatta kalçadan bacağa vuruo zaman zaman.minumum adet sancısı gbi belimde ağrıo zaman zaman özellkle sol taraf sağda bişey yok

Selam cnm. Benimde bu sekil agrilarim var ozellikle belim agriyor

Selam cnm. Benimde bu sekil agrilarim var ozellikle belim agriyor
akıntı sık idrar,5,6 gündür kabzlk göğüslerde kaşıntı da diğerleri ama işin ilgnç yanı gebeyim hissi yok bu ay.hüsrana uğrayp durmktan artk saldm adet olmayı bekliorum.

akıntı sık idrar,5,6 gündür kabzlk göğüslerde kaşıntı da diğerleri ama işin ilgnç yanı gebeyim hissi yok bu ay.hüsrana uğrayp durmktan artk saldm adet olmayı bekliorum.
Bende gogus dolgunlasmasi kasik ve bel agrisi var sadece. Akinti yada kasinti yok. Ama ben de hissetmiyorum hamile gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…