adet ne zmn senn cnmBende gogus dolgunlasmasi kasik ve bel agrisi var sadece. Akinti yada kasinti yok. Ama ben de hissetmiyorum hamile gibi
31 i yilbasi gunu yaniadet ne zmn senn cnm
ok var daha bnde de bazen sol kasıkta batmalar sağda da sürekli böle incecikkk bi ağrı var gergnlik hissi bdeAma oylebir agrim var ki sanki suracikta adet oluvericem o derece belim agriyor
Arkadaşlar kendinizi dinlemeyin :/ bu olacak olana da manidir.. :/ stres yapıyorsunuz.. Kafanızı başka şeylerle meşgul edin.. Örgü örün en basitinden.. Tabi bu çalışmayan insan için geçerli.. Ölmüyorsa herşey bu stres yüzünden olmayı bi nebze. Önce Allah a tevekkül edin bol bol dua edin ama vücudunuzu dinlemeyin artık.. Psikolojik olarak kendinizi buna odakladığınızdan her türlü vücut değişikliğini hamileliğe yormayın.. Zamanı vardır diyin Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin diye dua edin.. Elbet bir gün olacak Allah'ın izniyle nşAllah.. (Aminnnn Ecmain ) :)
Ben açıktım türbanlı oldum ve bu ay kafamı ona yönlendirdim bu olay bişeye vesile oldu îşte.. Birde atkı yaptım bu sırada kaybımın çeyizine de lif örüyorum ohhh demeyin keyfime.. :)) hayırlısı canım..örmeye başladm bile bakalm etkisi olacak mı
örmeye başladm bile bakalm etkisi olacak mı
Ben açıktım türbanlı oldum ve bu ay kafamı ona yönlendirdim bu olay bişeye vesile oldu îşte.. Birde atkı yaptım bu sırada kaybımın çeyizine de lif örüyorum ohhh demeyin keyfime.. :)) hayırlısı canım..
kızlar adet günüm 1 gün gecikti.test yapmadım.çok korkuyorum negatif sonucu görmekten
aynen canım yapmıyorum bende.bazen 1 günlük gecikme oluyor çünkü.istedikce olmuyor yarabbim daraldım iyiceistersen 2 gün daha geçsin ama sen bilirsin kuşum :)
Cnm bel agrisindan kastin bi anlik elektriklenme ya da yanma gibi bisey mi? Ben butun gun ara ara bunu yasadim da . adet gunum de 3 ocak. bu da bi belirti olabilir mi ne dersin?Ama oylebir agrim var ki sanki suracikta adet oluvericem o derece belim agriyor
aynen canım yapmıyorum bende.bazen 1 günlük gecikme oluyor çünkü.istedikce olmuyor yarabbim daraldım iyice
Kızlaaar bugun adet olma gerekıyordu aa olmadıım... 8gun once de 2 gunluk sadece wc pembe renklı kanamalarm oldu off ne yapcam bılmıyoruuum
canım Allah ne zaman verirse o zaman olur biliyorum asla isyan etmiyorum ne haddime ama çok istiyorum.duygularımı tahmin ediyorsun işte.1 gün gecikince ister istemez umutlandım ama sanki adet olacakmısım gibi ama adet belirtimde yok.kafam karmakarışık işte.herzaman adet olmadan önce yüzümde 1 tane sivilce çıkardı.bu sefer çıkmadı.bunada belirti denirse tek belirti buDeme öğle allahin gücüne gider hiç ummadigin bir anda kalırsın bana öğle oldu 12 ay denedim dedim regl olunca hemen doktora gidecem aklımda regl olmak vardı hiç umursamdim diğer aylar ağla ağla helak oluyordum. ummadigiM ay hamile kaldım.
Allah yar ve yardimcin olsun inşallah en kisa zamanda kavusursun melegine.. Böyle deme ama üzülürüm
Canım sende de kanama oldu muuu ya kuzenımde olmus bende o yuzden heyecanlandm bırde daha yenı yenı ıstıyoruz bebış, bu ay ovulasyon testı yapmıştımmTest yapabilirsin şekerim
canım Allah ne zaman verirse o zaman olur biliyorum asla isyan etmiyorum ne haddime ama çok istiyorum.duygularımı tahmin ediyorsun işte.1 gün gecikince ister istemez umutlandım ama sanki adet olacakmısım gibi ama adet belirtimde yok.kafam karmakarışık işte.herzaman adet olmadan önce yüzümde 1 tane sivilce çıkardı.bu sefer çıkmadı.bunada belirti denirse tek belirti bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?