inşallah canım amin.dua et bana nolurBenimde hiç belirtim olmamıştı.
sadece göğüs acısı sisligi baş dönmesi ve uyku hali okadar ..
Insandan insana bunyeden bünyeye değişir.
inşallah hayırlı haberlerini tez zamanda alırız
Canım sende de kanama oldu muuu ya kuzenımde olmus bende o yuzden heyecanlandm bırde daha yenı yenı ıstıyoruz bebış, bu ay ovulasyon testı yapmıştımm
2gun once dayanamayıp normal gebelık testı yaptm ama negatftı
Etmemi cicim merak etme hepinize isteyen herkeze ediyorum :)inşallah canım amin.dua et bana nolur
Bende cok korktum arada pembe arada kahverengı.camasırımda hıc olmadı ama ilk defa yasadm boyle bısey cok kotuyduu..bırkac kısıye sordum ıdrar yolu enfksyn olabılr falan dedıler... Ümitlenmek istemiyorum ama aklıma geldikçe de acaba yerleşme kanamasımıydı diye dusunmekten kendmı alamıyorum... Elimde bir test var yarın onu yapıcam buyuk ıhtımalben öğrendikten sonra yaşadım regl günü yani ben regl 4 gün önce öğrendim :)
doktor her ihtimale karşı yat dinle demişti. progestan ve folik asit verdi.
benim 2 daml pembe. 3 4 damla kahverengi leke geldi sonra gelmedi hemen kesilmisti ama çok korkuttu ozaman :)
Bende cok korktum arada pembe arada kahverengı.camasırımda hıc olmadı ama ilk defa yasadm boyle bısey cok kotuyduu..bırkac kısıye sordum ıdrar yolu enfksyn olabılr falan dedıler... Ümitlenmek istemiyorum ama aklıma geldikçe de acaba yerleşme kanamasımıydı diye dusunmekten kendmı alamıyorum... Elimde bir test var yarın onu yapıcam buyuk ıhtımal
eeee baktk çocuk yapmak bze göre dğl zor işler bzde atkı hırka flan yapalm dedik en azndan bütçeye katkısı olurDesenize kk nin hamarat kızları buralardaymis hahaha
Aynenn ayni seylert bendede varr adetm dündü aslnda ama bekliyorum suandaaArkadaşlar merhaba... Önemli bir belirtiden bahsetmek istiyorum... Adetimin 27.günündeyim ve henüz test yapmadım bekliyorum gecikmesini az kaldı... Karnımın alt bölgesinde şişkinlik var ve sert... Ama bu şişkinliği şöyle tarif edeyim... Hani küçük tuvaletiniz geldiğinde ve uzun süre tuvaletinizi tuttuğunuzda idrar keseniz şişer ya işte tam o bölge sanki idrar varmış gibi şiş ... Halbuki tuvaletim yok... Bu şişliğe ilaveten sağ yumurtlağımda kramp gibi birşeyler saplanıyor ara ara birşey batıyor oraya... Geçen gün doktora gittim yumurtalıklar tertemiz dedi... Adetlerim de düzenlidir hemde öyle düzenlidir ki hiçbir ilaç veya stres adet günümü geciktiremiyor yine tam günümde oluyorum, eğerki ilk defa gecikirse hamile olduğumu ciddi ciddi düşünmeye başlayacağım... Ama 1-2 gün kalınca heyecanım arttı o yüzden sormak istiyorum hamilelik deneyimi yaşayan arkadaşlar acaba sizin karnınızın alt bölgesi de böyle idrar varmış gibi şiş olmuş muydu acaba?
canım şişkinliği bilmiyorum ama batmalar genelde hamilelikten kaynaklanıyo inş hamilesindirArkadaşlar merhaba... Önemli bir belirtiden bahsetmek istiyorum... Adetimin 27.günündeyim ve henüz test yapmadım bekliyorum gecikmesini az kaldı... Karnımın alt bölgesinde şişkinlik var ve sert... Ama bu şişkinliği şöyle tarif edeyim... Hani küçük tuvaletiniz geldiğinde ve uzun süre tuvaletinizi tuttuğunuzda idrar keseniz şişer ya işte tam o bölge sanki idrar varmış gibi şiş ... Halbuki tuvaletim yok... Bu şişliğe ilaveten sağ yumurtlağımda kramp gibi birşeyler saplanıyor ara ara birşey batıyor oraya... Geçen gün doktora gittim yumurtalıklar tertemiz dedi... Adetlerim de düzenlidir hemde öyle düzenlidir ki hiçbir ilaç veya stres adet günümü geciktiremiyor yine tam günümde oluyorum, eğerki ilk defa gecikirse hamile olduğumu ciddi ciddi düşünmeye başlayacağım... Ama 1-2 gün kalınca heyecanım arttı o yüzden sormak istiyorum hamilelik deneyimi yaşayan arkadaşlar acaba sizin karnınızın alt bölgesi de böyle idrar varmış gibi şiş olmuş muydu acaba?
haber ver canım sonucu peki test yapsak çıkarmıYok cnm olmadi lekelenme inşallah hamileyizdir ya ben klomen kullandim bu ay belkide klomen bole etki yapti bana cumayi bekliorm
merhabalar, benim de BAT 26 aralık, en belirgin şey yumurtlama dönemine benzer akıntı. özellikle aksamları başlayan karında gerilme hissi.
canım benimde 1-2 gün kaldı acayip bir şişlik karında ve göğüslerde acıma var ama bilemiyorm ümitlenip üzülmek istemiyorm
Allah büyük canım.. :)) inşallah böyle bi anda duyarız da artık sadece bebeğimize örgü öreriz.. Bu ay hiç bir tedavi uygulamadık.. O yüzden ben zaten öbür ay gideceğim rahim filmini düşünüyorum.. Hayırlısı bakalım inşallah.. Bu arada bat 3 Ocak.. Beklemeler beklemeler :) :)eeee baktk çocuk yapmak bze göre dğl zor işler bzde atkı hırka flan yapalm dedik en azndan bütçeye katkısı olur
Tebrikler :)Kızlar doktordan çıktık ve dünyanın en güzel sesini duyduk kalp atislarini ve bebisimi gördüm şükürler olsun 7 haftalik gözüküyor hersey normal :) gözlerim doldu çok fenaeşim videoya almış artık ozledikce dinleyicem ama çok güzel bişi ya ;(
:) 3 ocak yne iyi asıl işin yoksa Bi daha ki adeti bekle gebelk ümidi içinAllah büyük canım.. :)) inşallah böyle bi anda duyarız da artık sadece bebeğimize örgü öreriz.. Bu ay hiç bir tedavi uygulamadık.. O yüzden ben zaten öbür ay gideceğim rahim filmini düşünüyorum.. Hayırlısı bakalım inşallah.. Bu arada bat 3 Ocak.. Beklemeler beklemeler :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?