Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ben öğrendikten sonra yaşadım regl günü yani ben regl 4 gün önce öğrendim :)
doktor her ihtimale karşı yat dinle demişti. progestan ve folik asit verdi.
benim 2 daml pembe. 3 4 damla kahverengi leke geldi sonra gelmedi hemen kesilmisti ama çok korkuttu ozaman :)

Bende cok korktum arada pembe arada kahverengı.camasırımda hıc olmadı ama ilk defa yasadm boyle bısey cok kotuyduu..bırkac kısıye sordum ıdrar yolu enfksyn olabılr falan dedıler... Ümitlenmek istemiyorum ama aklıma geldikçe de acaba yerleşme kanamasımıydı diye dusunmekten kendmı alamıyorum... Elimde bir test var yarın onu yapıcam buyuk ıhtımal

Inşallah istediğin sonucu alırsın tatlım.
bende sanırım öğle bişi yaşadım ve atlattik şuanlik sıkıntımız yok

Arkadaşlar merhaba... Önemli bir belirtiden bahsetmek istiyorum... Adetimin 27.günündeyim ve henüz test yapmadım bekliyorum gecikmesini az kaldı... Karnımın alt bölgesinde şişkinlik var ve sert... Ama bu şişkinliği şöyle tarif edeyim... Hani küçük tuvaletiniz geldiğinde ve uzun süre tuvaletinizi tuttuğunuzda idrar keseniz şişer ya işte tam o bölge sanki idrar varmış gibi şiş ... Halbuki tuvaletim yok... Bu şişliğe ilaveten sağ yumurtlağımda kramp gibi birşeyler saplanıyor ara ara birşey batıyor oraya... Geçen gün doktora gittim yumurtalıklar tertemiz dedi... Adetlerim de düzenlidir hemde öyle düzenlidir ki hiçbir ilaç veya stres adet günümü geciktiremiyor yine tam günümde oluyorum, eğerki ilk defa gecikirse hamile olduğumu ciddi ciddi düşünmeye başlayacağım... Ama 1-2 gün kalınca heyecanım arttı o yüzden sormak istiyorum hamilelik deneyimi yaşayan arkadaşlar acaba sizin karnınızın alt bölgesi de böyle idrar varmış gibi şiş olmuş muydu acaba?

Son düzenleme:
Aynenn ayni seylert bendede varr adetm dündü aslnda ama bekliyorum suandaa

canım şişkinliği bilmiyorum ama batmalar genelde hamilelikten kaynaklanıyo inş hamilesindir

merhabalar, benim de BAT 26 aralık, en belirgin şey yumurtlama dönemine benzer akıntı. özellikle aksamları başlayan karında gerilme hissi.

merhabalar, benim de BAT 26 aralık, en belirgin şey yumurtlama dönemine benzer akıntı. özellikle aksamları başlayan karında gerilme hissi.

canım benimde 1-2 gün kaldı acayip bir şişlik karında ve göğüslerde acıma var ama bilemiyorm ümitlenip üzülmek istemiyorm

canım benimde 1-2 gün kaldı acayip bir şişlik karında ve göğüslerde acıma var ama bilemiyorm ümitlenip üzülmek istemiyorm

ben 2 ay önce düşük yaptım. o zamanki belirtilerde şişlik vardı. göğüslirm dokununca filan acıyodu ki adet dönemine yaklaşırken hassasiyet olmaz. geçen sefer çok aceleciydim 1 gün kala test yapmıştım pozitif çıkmıştı. erken öğrenmek de iyi değil sonra günler geçmek bilmiyo. bu defa adet olmazsam 1 ocak'ı bekliycem test için, hem zaman geçer hem de bize yeni yıl hediyesi olur inşillah :)

bende yarın dr a randevu aldım bi kontrole gidicem ama sanki hastalanıcak gibiyim inş hastalanmam da dr a gidebilirim. zar zor randevu alınabiliyo çünkü

Gecen ay bu tarihte ben bekliyodum hamilemiyim diye Rabbim herkesin gobusunu sonrada kucagini bebekle doldursun insallah mutlu haberi verinde neselenelim :)

eeee baktk çocuk yapmak bze göre dğl zor işler bzde atkı hırka flan yapalm dedik en azndan bütçeye katkısı olur
Allah büyük canım.. :)) inşallah böyle bi anda duyarız da artık sadece bebeğimize örgü öreriz.. Bu ay hiç bir tedavi uygulamadık.. O yüzden ben zaten öbür ay gideceğim rahim filmini düşünüyorum.. Hayırlısı bakalım inşallah.. Bu arada bat 3 Ocak.. Beklemeler beklemeler :) :)

Tebrikler :)

:) 3 ocak yne iyi asıl işin yoksa Bi daha ki adeti bekle gebelk ümidi için bu ay yok galiba

Deneyelimmi bi ben umutlanmiyorum yoktur kesin sürpriz yapsın bana bebis:))) ogleden sonra test alicam sende yap varsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…