Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

:) 3 ocak yne iyi asıl işin yoksa Bi daha ki adeti bekle gebelk ümidi için bu ay yok galiba
bu ay yok galiba derken bunu Allah söyletti herhalde.. Bilmiyorum ki sadece îlaç tedavisi yok bu ay.. Kendiliğinden olsun istedik.. Öbür ay rahim filmi çekilecek bugün smear testine gidicem.. testler tekrarlanacak.. Ama bu ay Rabbim kendiliğinden olmasın nasip ederse de çok çok mutlu olcam..

yok kız ben kendim için dedim bitanem çünkü 4 aydr hüsran hüsran ümidimi yitirdim.deme öyle inşallah vardr onu Allah bilir bitanem bnm

yok kız ben kendim için dedim bitanem çünkü 4 aydr hüsran hüsran ümidimi yitirdim.deme öyle inşallah vardr onu Allah bilir bitanem bnm
Bizde 9 aydır istiyoruz.. Allah inşallah nasip eder hayırlı zamanda.. Hiç bir şey yapasım gelmiyor artık.. :/ 9 ay da hevesîm kalmadı denecek kadar takıyorum kafama bu durumu.. Allah büyük..

canım çok sevindim senin adına. bende kalp atışını dinlemeye gittiğimde eşime videoya kaydet demiştim ama hüsranla çıkmıştık maalesef doktordan. bu sebeple herhalde güzel haberleri sizlerden aldıkça çok seviniyorum. rabbim hepimize nasip etsin inşş bu güzel duyguyu

Kızlar adetime 8 gün var test yapsam çıkmaz heralde dimi çok heyecanlanıyorum ya gerçi bu ay sadece 2 defa denedik ama keşke olsa diyorum çıksa sevinsem

neden kalp atışı mi yoktu?
inşallah şekerim benim amin

Anladım şekerim Rabbim saglikli ve hayırlısıni versin diye hep dua ediyoruz sende öğle iste.
Umarım en yakın zamanda tekrar kalırsın bu sefer Rabbim sonunu getirmeyi ve kucağına almayi nasip etsin
8. haftda boş gebelik olduğunu öğredik canım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. temmuz ayındaydı. son 2 aydır denemeye başladık tekrar yarın dr a gidicem kontrole ama hastalanıcakk gibiyimde herşey nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…