hayırlı, uğurlu olsun
:) 3 ocak yne iyi asıl işin yoksa Bi daha ki adeti bekle gebelk ümidi içinbu ay yok galiba
yok kız ben kendim için dedim bitanem çünkü 4 aydr hüsran hüsran ümidimi yitirdim.deme öyle inşallah vardr onu Allah bilir bitanem bnmbu ay yok galiba derken bunu Allah söyletti herhalde.. Bilmiyorum ki sadece îlaç tedavisi yok bu ay.. Kendiliğinden olsun istedik.. Öbür ay rahim filmi çekilecek bugün smear testine gidicem.. testler tekrarlanacak.. Ama bu ay Rabbim kendiliğinden olmasın nasip ederse de çok çok mutlu olcam..
Bizde 9 aydır istiyoruz.. Allah inşallah nasip eder hayırlı zamanda.. Hiç bir şey yapasım gelmiyor artık.. :/ 9 ay da hevesîm kalmadı denecek kadar takıyorum kafama bu durumu.. Allah büyük..yok kız ben kendim için dedim bitanem çünkü 4 aydr hüsran hüsran ümidimi yitirdim.deme öyle inşallah vardr onu Allah bilir bitanem bnm
canım çok sevindim senin adına. bende kalp atışını dinlemeye gittiğimde eşime videoya kaydet demiştim ama hüsranla çıkmıştık maalesef doktordan. bu sebeple herhalde güzel haberleri sizlerden aldıkça çok seviniyorum. rabbim hepimize nasip etsin inşş bu güzel duyguyuKızlar doktordan çıktık ve dünyanın en güzel sesini duyduk kalp atislarini ve bebisimi gördüm şükürler olsun 7 haftalik gözüküyor hersey normal :) gözlerim doldu çok fenaeşim videoya almış artık ozledikce dinleyicem ama çok güzel bişi ya ;(
hayırlı olsun tatlımmmSağol şekerim allah isteyen herkeze tattirsin bu duyguyu inşallah. :)
Kızlar adetime 8 gün var test yapsam çıkmaz heralde dimi çok heyecanlanıyorum ya gerçi bu ay sadece 2 defa denedik ama keşke olsa diyorum çıksa sevinsem
Teste cesaret edemiyorum cıkmazsa üzülcem diye hemde dayanamıyorum ne garip çelişkikanda çıkar kesin ama normal gebelik testinde çıkar bence
her ay aynı durum işin zor yanı ağrıdan ölsende ilaç alamamakTeste cesaret edemiyorum cıkmazsa üzülcem diye hemde dayanamıyorum ne garip çelişki
Aynen öyle hep bi umuther ay aynı durum işin zor yanı ağrıdan ölsende ilaç alamamak
evet bi umut benim kronik geçmeyen kulak agrım var 1 yıldır gitmediğim doktor çektirmediğim film kalmadı.. artık bebek yapmam lazım ne yapacağımı bilemiyorum..Aynen öyle hep bi umut
İnşallah sağlığınada bebeğinede kavuşursun canım bebek diyince insan agrı bile çekmeye razı geliyoevet bi umut benim kronik geçmeyen kulak agrım var 1 yıldır gitmediğim doktor çektirmediğim film kalmadı.. artık bebek yapmam lazım ne yapacağımı bilemiyorum..
aynen öyle bakalım tosbişler gelir inşallahİnşallah sağlığınada bebeğinede kavuşursun canım bebek diyince insan agrı bile çekmeye razı geliyo
neden kalp atışı mi yoktu?canım çok sevindim senin adına. bende kalp atışını dinlemeye gittiğimde eşime videoya kaydet demiştim ama hüsranla çıkmıştık maalesef doktordan. bu sebeple herhalde güzel haberleri sizlerden aldıkça çok seviniyorum. rabbim hepimize nasip etsin inşş bu güzel duyguyu
8. haftda boş gebelik olduğunu öğredik canım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. temmuz ayındaydı. son 2 aydır denemeye başladık tekrar yarın dr a gidicem kontrole ama hastalanıcakk gibiyimde herşey nasipneden kalp atışı mi yoktu?
inşallah şekerim benim amin
8. haftda boş gebelik olduğunu öğredik canım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. temmuz ayındaydı. son 2 aydır denemeye başladık tekrar yarın dr a gidicem kontrole ama hastalanıcakk gibiyimde herşey nasip
Canımmmm kan testı yaptırdım 33,06 cıktıııInşallah istediğin sonucu alırsın tatlım.
bende sanırım öğle bişi yaşadım ve atlattik şuanlik sıkıntımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?