Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar adete 4 gün var.sağ kasıkta bacağa inen sürekli gerginlik hissi,solda arada batmalar,sık idrara çıkma belirtileri arasında.şmdi wc gttim pembe kanla karışık akıntım olmuş goğuslermde ağrı hassaslık var.ama daha adete 4 gün var ve bnm adet sancım yada bel ağrım hiç yok ki benm adetmden Bi gün önce belim mutlaka ağrır.ne diosunuz Allah ım kanamaya cevirmesn nolur

Bugün farklı markalardan birkaç test aldımve öğlen yaptım, bir tanesi dışında hepsinde silik çizgi gördüm, ama henüz baya silik. bat yarın, bekliyorum..

Kızlar bşey dyin lütfen ağlıyorum ysaa daha adete 4gun var sancıda yok ne bu

yerleşme muhtemelen o, benim de pazar günü başladı dün kesildi (kanama değildi sadece pembe-kahve renkli bir akıntı ve az geliyordu) bat yarın normalde, ovulasyondan sonra 10-11. güne denk geldi benim, nette de öyle yazıyor zaten implantasyon kanaması için. senin de o günlere geliyor galiba, endişelenme hemen, sonrasında testte görünmeye başlayacaktır muhtemelen

İ inşallah bitanem Allah gönlümüze göre versin sanki hamileym gbi Bi his var ama kanamaya çevirirse yıkılırım

İ
inşallah bitanem Allah gönlümüze göre versin sanki hamileym gbi Bi his var ama kanamaya çevirirse yıkılırım

Canım inşallah çevirmez..
ben 4 gün kala idrarda siilik gördüm sonra ertesi sabah ilk idrarla gayet net çizgi görmüştüm 2 gün kala dene bakalım eger gelmezsee

Canım inşallah çevirmez..
ben 4 gün kala idrarda siilik gördüm sonra ertesi sabah ilk idrarla gayet net çizgi görmüştüm 2 gün kala dene bakalım eger gelmezsee
inşallah sancı da başladı ama adet sancısından daha şiddetli sol yumjrtalğmda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…