Maşallah çok yeni gebesinCanımmmm kan testı yaptırdım 33,06 cıktııı
yanma gibi birşey adet ağrısı gibiCnm bel agrisindan kastin bi anlik elektriklenme ya da yanma gibi bisey mi? Ben butun gun ara ara bunu yasadim da . adet gunum de 3 ocak. bu da bi belirti olabilir mi ne dersin?
bence sen hamileeessiiiinnnnnKızlar bşey dyin lütfen ağlıyorum ysaa daha adete 4gun var sancıda yok ne bu
ayyy hayırlısı olsun hamilesin :)Bugün farklı markalardan birkaç test aldımve öğlen yaptım, bir tanesi dışında hepsinde silik çizgi gördüm, ama henüz baya silik. bat yarın, bekliyorum..
Kızlar bşey dyin lütfen ağlıyorum ysaa daha adete 4gun var sancıda yok ne bu
ayyy hayırlısı olsun hamilesin :)
atamaz dimi 4 gün geri atmaz inşallah hiç sancıım yok pembe kırmızı kahve arası az yoğun şmdi eve gidiyorum hiç kalkmıycam yermdenbence sen hamileeessiiiinnnnn
kanamaya çevrmezse yapcam cnm inşallah yerleşmedrBelki de yerleşme dir.. bende aynı dediğin belirtiler var sadece lekkem olmadı
4gun sonra inşallah test yapacam sen??
hamile değilsinizi duymak istemiyorumcanm bence sen dr çık, rahat edemeyceksin yoksa
inşallah bitanem Allah gönlümüze göre versin sanki hamileym gbi Bi his var ama kanamaya çevirirse yıkılırımyerleşme muhtemelen o, benim de pazar günü başladı dün kesildi (kanama değildi sadece pembe-kahve renkli bir akıntı ve az geliyordu) bat yarın normalde, ovulasyondan sonra 10-11. güne denk geldi benim, nette de öyle yazıyor zaten implantasyon kanaması için. senin de o günlere geliyor galiba, endişelenme hemen, sonrasında testte görünmeye başlayacaktır muhtemelen
İ
inşallah bitanem Allah gönlümüze göre versin sanki hamileym gbi Bi his var ama kanamaya çevirirse yıkılırım
İ
inşallah bitanem Allah gönlümüze göre versin sanki hamileym gbi Bi his var ama kanamaya çevirirse yıkılırım
inşallah sancı da başladı ama adet sancısından daha şiddetli sol yumjrtalğmdaCanım inşallah çevirmez..
ben 4 gün kala idrarda siilik gördüm sonra ertesi sabah ilk idrarla gayet net çizgi görmüştüm 2 gün kala dene bakalım eger gelmezsee
inşallah sancı da başladı ama adet sancısından daha şiddetli sol yumjrtalğmda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?