Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

sokulmemissindir inşallah canımm benim
bitanem yermden kalkmıyorum korkudan sol yumurtalkta bacağa kadar inen şiddetli sancm var ama adetin tersine bel ağrm yok blmiyorum bekliorum.sen hiç sancı çektn mi?adet gününde yada öncesnde off sökmesn Allah ım ezanda okunuo yüzü suyu hürmetine

kıyamam şekerim bnm yok çekmedim canım

Her belirti vardı. Ve gece adet oldum bende. Ilk pembe akıntıyla başladı. Adetime 4 gün var daha. Erken oldu bu ay

Canlar benim batım yarin düzenlidir olacak gibiyim ama dua edin gormeyim kırmızı. Anneme gidiyoruz yarin aksam hafta sonu orda geçecek olmazsam testi pazartesi yapicam hic yapmadım şimdiye kadar belki direk Kan testi yaparım. Hayali bile ne güzel ağzım kulaklarıma vardi. Dua edin nolurrr

Hamis arkadslar hayirli olsun :) cok sevindim darisi başıma artik ins olmayanlara.ben bu ay da hamis diilim bat tarihine bir iki gun var ama dun kan testi yaptirdim adet düzensizliği oldundan net gunu bilemedigim icin negatif sonuc tabi ama düzensizlik icin troite baktilar degerler normal cikmadi o da etkiliyomus yumurtlamayi .yani hamile olamayanlar mutlaka bunu da dikkate alsin.hayirlisiyla herkes bebislerine kavussun allahimmm.opuyorm sizleri

Adet günüm yarin heycan bastii engec cumartesi olmam gerekiyor insallah bi supriz olurda rabbim nasip ederde kirmizilari gormemm hayirlisi artikk . olursam ovilasyon testlerim geldi onlara baslicamm insaah hamis kalirim da onlari da olmayan birinr hediye ederim sevabinaa

adetim 2 gün gecikti kızlar.test yapmadım henüz.bazen 1 gün gecikme oluyor çünkü.bi yanım umutlu diğer yanım umutsuz

inşallah cnm benim 4 gün erken geldi ama rabbim büyük henüz kanama değil pembe çok temiz ve çok az yoğunlukta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…