bitanem yermden kalkmıyorum korkudan sol yumurtalkta bacağa kadar inen şiddetli sancm var ama adetin tersine bel ağrm yok blmiyorum bekliorum.sen hiç sancı çektn mi?adet gününde yada öncesnde off sökmesn Allah ım ezanda okunuo yüzü suyu hürmetinesokulmemissindir inşallah canımm benim
bitanem yermden kalkmıyorum korkudan sol yumurtalkta bacağa kadar inen şiddetli sancm var ama adetin tersine bel ağrm yok blmiyorum bekliorum.sen hiç sancı çektn mi?adet gününde yada öncesnde off sökmesn Allah ım ezanda okunuo yüzü suyu hürmetine
Her belirti vardı. Ve gece adet oldum bende. Ilk pembe akıntıyla başladı. Adetime 4 gün var daha. Erken oldu bu ayKızlar adete 4 gün var.sağ kasıkta bacağa inen sürekli gerginlik hissi,solda arada batmalar,sık idrara çıkma belirtileri arasında.şmdi wc gttim pembe kanla karışık akıntım olmuşgoğuslermde ağrı hassaslık var.ama daha adete 4 gün var ve bnm adet sancım yada bel ağrım hiç yok ki benm adetmden Bi gün önce belim mutlaka ağrır.ne diosunuz Allah ım kanamaya cevirmesn nolur
Selm kızlar.
Her belirti vardı. Ve gece adet oldum bende. Ilk pembe akıntıyla başladı. Adetime 4 gün var daha. Erken oldu bu ay
Tatlım yok bee :) dedim ya zaten kaza olmuştuaaa üzüldüm bak olsun bir daha ki aya umitler sakın pes etmek yok
Tatlım yok bee :) dedim ya zaten kaza olmuştuama himile olmuş olsaydımda çok sevinirdim
bnmde 4 gün var dahaHer belirti vardı. Ve gece adet oldum bende. Ilk pembe akıntıyla başladı. Adetime 4 gün var daha. Erken oldu bu ay
Kizlar cok heycanliyim adet gunum bugun test yaptim simdi hamileyim galiba :)
Teşekkür ederim canım.cok mutluyum.en kısa zamanda doktora gıdıcem.bugun adet gunu du.Aaaaa Eveeeet çok güzeel Hayırlı olsun cicim maşallah en kısa zamanda kanda baktır Yeni hamiş
Teşekkür ederim canım.cok mutluyum.en kısa zamanda doktora gıdıcem.bugun adet gunu du.
Tebrikler hamilesin canım.Kizlar cok heycanliyim adet gunum bugun test yaptim simdi hamileyim galiba :)
inşallah cnm benim 4 gün erken geldi ama rabbim büyük henüz kanama değil pembe çok temiz ve çok az yoğunlukta.Adet günüm yarin heycan bastii engec cumartesi olmam gerekiyor insallah bi supriz olurda rabbim nasip ederde kirmizilari gormemmhayirlisi artikk . olursam ovilasyon testlerim geldi onlara baslicamm insaah hamis kalirim da onlari da olmayan birinr hediye ederim sevabinaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?