gecikmş işte ümitsizliğe kapılma düzenli ise adetlern yap.bak bnm 4 gün erken geldi ama kanamaya çevirmediği surece umudum var.bnce ilk idrarla yap yarınadetim 2 gün gecikti kızlar.test yapmadım henüz.bazen 1 gün gecikme oluyor çünkü.bi yanım umutlu diğer yanım umutsuz
olabilir eğer adetn çok yakın dğlse cnmBana bi de bi usume geliyo bi ates basiyo. bu da bi belirti olabilir mi ki kizlar:)
bugün dışarıya çıkamadım test alamadım canım.yarın alırım artık.illaki sabah ilk idrarda mı yapmak lazımki.ben daha önce hiç gebelik testi yapmadımda bilmiyorum.inşallah seninde kanamaya çevirmezde yerleşme kanaması olur canımgecikmş işte ümitsizliğe kapılma düzenli ise adetlern yap.bak bnm 4 gün erken geldi ama kanamaya çevirmediği surece umudum var.bnce ilk idrarla yap yarın
amin canım.çok teşekkür ederim bizler için dua ettiğin için.çok heyecanlıyım 2 gün gecikti adet ama çokta korkuyorum.günde bin sefer wc gidip kontrol ediyorum.hiç bi belirtimde yok.sadece adet olmadan önce 1 tane sivilce çıkardı yüzümde.bu ay çıkmadı.bide bazen sırtıma ateş basıyor buda belirtiyse tabiDualarımdasınız kızlar anne adayları ve ikinci bebeği çok istiyenler.. Rabbim Cumamızı mübarek dualarımızı kabul etsin inşallah.. İnşallah güzel dualarda güzel haberle başlasın yeni günümüz.. (Âmin Ecmain) Ol der ve Olur..
sabah idrarı daha etkilibugün dışarıya çıkamadım test alamadım canım.yarın alırım artık.illaki sabah ilk idrarda mı yapmak lazımki.ben daha önce hiç gebelik testi yapmadımda bilmiyorum.inşallah seninde kanamaya çevirmezde yerleşme kanaması olur canım
o zaman cumartesiye kadar beklicem mecbur.yarın test alırım cmrt sabah yaparım.tabi adet olmazsamsabah idrarı daha etkili
inşallah olmazsın ben de sokmem hiç adet sancm yok akşam ki sancımda bitti.kanama yok hala çok az pembemsio zaman cumartesiye kadar beklicem mecbur.yarın test alırım cmrt sabah yaparım.tabi adet olmazsam
normalde nasıl başlar adetlerin canım?benim normalde pembe gibi gelir sonra kanama başlar.inşallah olmazsın ben de sokmem hiç adet sancm yok akşam ki sancımda bitti.kanama yok hala çok az pembemsi
bnm pembe başlar kırmızıya hemen çevirir bide yoğun olur,bide bel. Ağrım ve kasık ağrım 2 gün sürer ya aşkım aslında içimde haamileyim hissi var böyle kaybolmamış Bi ümit Allah a çok yalvardm bugün kabul eder inşallah çevirmez kanamaya.bide göğüs ağrım adetten daha aznormalde nasıl başlar adetlerin canım?benim normalde pembe gibi gelir sonra kanama başlar.
ağrım sancım yok hiç :) Allah ım kucaklarımızı boş bırakma yarabbim yaratmak senin şanındandır ol dersin oluverir bizler içinde ol de oluversin yarabbim.bir meniden can verdin bizlere şimdi bir meniden Bi evlat nasip eyle kurban olduğumbnm pembe başlar kırmızıya hemen çevirir bide yoğun olur,bide bel. Ağrım ve kasık ağrım 2 gün sürer ya aşkım aslında içimde haamileyim hissi var böyle kaybolmamış Bi ümit Allah a çok yalvardm bugün kabul eder inşallah çevirmez kanamaya.bide göğüs ağrım adetten daha az
ay canım benim İNŞALLAH hamilesindir.İNŞALLAH kanama başlamaz.Yüce Allahım dualarımızı kabul eder inşallah.herkeste belirti farklı oluyor canım.adetim 2 gün gecikmesine rağmen gögüslerimde hiç ağrı sızı yok.akşam kasığıma bi bıçak saplandı çok şiddetliydi ama saniyelik bişeydi.kendimizi dinleye dinleye kafayı yicezbnm pembe başlar kırmızıya hemen çevirir bide yoğun olur,bide bel. Ağrım ve kasık ağrım 2 gün sürer ya aşkım aslında içimde haamileyim hissi var böyle kaybolmamış Bi ümit Allah a çok yalvardm bugün kabul eder inşallah çevirmez kanamaya.bide göğüs ağrım adetten daha az
sorma hele kocam ben üzülmeyeyim diye hala diyo ki dur bekle adetine var daha adet değil bu diyor,hadi benm hayal kırıklığım neyse aslında ona daha çok üzülüyorum.kzm karnıma dokunup anne kardeşim orda dedi ne ağladm bugün sancm varken akşam geldi kardeşimi seveyim dedi çocuk işte hayal dünyası geniş :)ay canım benim İNŞALLAH hamilesindir.İNŞALLAH kanama başlamaz.Yüce Allahım dualarımızı kabul eder inşallah.herkeste belirti farklı oluyor canım.adetim 2 gün gecikmesine rağmen gögüslerimde hiç ağrı sızı yok.akşam kasığıma bi bıçak saplandı çok şiddetliydi ama saniyelik bişeydi.kendimizi dinleye dinleye kafayı yicez
canım senin yine bi tane evladın varmış bak ne güzel.Allah ömür versin.bende oda yoksorma hele kocam ben üzülmeyeyim diye hala diyo ki dur bekle adetine var daha adet değil bu diyor,hadi benm hayal kırıklığım neyse aslında ona daha çok üzülüyorum.kzm karnıma dokunup anne kardeşim orda dedi ne ağladm bugün sancm varken akşam geldi kardeşimi seveyim dedi çocuk işte hayal dünyası geniş :)
öyle ama inan ilk kez olacak gibiym çok sorunlu Bi evlilik geçrdm bencanım senin yine bi tane evladın varmış bak ne güzel.Allah ömür versin.bende oda yokbende 2 çocuk istemişimdir hep ama daha bi tanesine bile kavuşamadım
7 aydır istiyoruz canım.6 ay boyunca yumurtlama günlerimi hesaplayarak ilişki oldu,adete 10 gün kala düzen bozuluyordu ama bu ay gün aşırı denedik hep.4 gün öncede bıraktık denemeleri.ilk kez bu ay çok düzenli oldu.olacağı varsa 1 kerede bile oluyor gerçiOlacak inşallah hem adet belrtinde yokmuş bak kaç aydr istiosunuz bebiş
inşallah bitanem bana gebesn gbi gelip 2 gün gecikme büyük Bi umut belirtin de yoksa,adetlern duzenlyse.insan bebek beklemioken isteyince hemen olur nasılsa sanıyor değil mi :) ben öyle sanıyordum en azından7 aydır istiyoruz canım.6 ay boyunca yumurtlama günlerimi hesaplayarak ilişki oldu,adete 10 gün kala düzen bozuluyordu ama bu ay gün aşırı denedik hep.4 gün öncede bıraktık denemeleri.ilk kez bu ay çok düzenli oldu.olacağı varsa 1 kerede bile oluyor gerçiinşallah bu sefer mükemmel bi hamilelik süreci geçirirsin canım.bundan sonra hayatında hiç olumsuzluk yaşamazsın inşallah canım benim
ağzın bal damlıyor valla canım inşallah bebiş vardır.korkuyorum acaba yarın olur muyum diye.bende öyle sanıyordum canım korunmazsak hemen olur diyordum.bilseydim böyle olacağını evlendiğimizden beri hiç korunmazdık.inşallah bitanem bana gebesn gbi gelip 2 gün gecikme büyük Bi umut belirtin de yoksa,adetlern duzenlyse.insan bebek beklemioken isteyince hemen olur nasılsa sanıyor değil mi :) ben öyle sanıyordum en azından
akşam test yapmıştım şmdi baktm ikinci çizgnn gölgesi çkmış.duz test yapmştm erken dğl ve hala adet kanamam yok Rabbim sesimizi duysun bitanem duysun da ikimzde ve bütün isteyenler mujdelensin inşallah yeni yıla mutlu grerzağzın bal damlıyor valla canım inşallah bebiş vardır.korkuyorum acaba yarın olur muyum diye.bende öyle sanıyordum canım korunmazsak hemen olur diyordum.bilseydim böyle olacağını evlendiğimizden beri hiç korunmazdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?