Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bekle canım bi kaç gün sonra tekrarla testi.çok test yapınca kafa karışıyor.ben o yüzden yapmıyorum bekliyorum.yarında olmazsam cumartesi kesin yapıcam.Amin canım İnşallah.en güzel yeni yıl hediyelerimiz olmuş olur :)

kanamam artmazsa canm cumartesi yapcam beraber inşallah güzel Bi müjde veririz

kanamam artmazsa canm cumartesi yapcam beraber inşallah güzel Bi müjde veririz
ay inşallah canım.ikimiz içinde yarın kritik gün desene yatağa yattığımda uzun uzun dua ediyorum hergün.bugün senin içinde özellikle dua edicem canım.inşallah yarınıda adet olmadan atlatalım :)

ay inşallah canım.ikimiz içinde yarın kritik gün desene yatağa yattığımda uzun uzun dua ediyorum hergün.bugün senin içinde özellikle dua edicem canım.inşallah yarınıda adet olmadan atlatalım :)
inşallah btanrm snde bnm duamda olacaksın iyi geceler yarın görüşürüz

Oyu canım ya kıyamam.. Kendini strese sokma sakın bu dönemde dilinden duayı düşürme.. Rabbim büyük elbet.. Sabır et azıcık inşallah kırmızıları görmezsin de yarın sabah testte mutluluğun kat kat artsın inşallah.. Benim göğüslerim ağrıyo bir haftadır.. Üzerine yatamıyorum bile bide kocaman oldular.. Kaşınıyorlarda.. Belim de ağrı var sol kasığım da arada iğne batar gibi ağrılar oluyor.. Rabbim ellerimizi sana açtık dualarımızı kabul et inşallah..

dün çift çizgi gördüm ama bugün bat ve ben sabah regl oldum.. yerleşemedi anlaşılan, sağlık olsun ne yapalım..

Evet muhtemelen öyle..

Üzüldüm canım hayırlısı olsun en azından gebe kalabiliyorsun demekki ben evlendikten 2 ay sonra öğle bişi yaşadım zaten dusunmuyorduk borç çok vardı.
test silik pozitif vermişti ertesi günü kanama gecirmistim.
Rabbim en kisa zamanda verir inşallah

inşallah canım, teşekkür ederim, 2. çocuğum olacak zaten

Gittim daha 4 hafta 5 günlük dedi ben 5. Hafta bilmem kaç günlüğüm ama keseyi gördü yine ama bebeği göremedi onbeşggün sonra gel bebeği ve kalp atimlarini görelim dedi

Kizlar ovulasyon testi yaptim bugun adet gunum t cizgisi silik cikti bu ne anlama gelior yardimci olurmusunuz ?

ovülasyon testiylede gebelik cıkabiliyor ama hamilelik testi yapman daha garanti benimde adet günüm sabah kan verdim ögleden sonra alıcam ınsallah hamilesindir cnm

mrb bende aranıza yeni katıldım sizin gibi sabırsızlıkla bende bekliyorum
rabbim isteyen herkese versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…