bekle canım bi kaç gün sonra tekrarla testi.çok test yapınca kafa karışıyor.ben o yüzden yapmıyorum bekliyorum.yarında olmazsam cumartesi kesin yapıcam.Amin canım İnşallah.en güzel yeni yıl hediyelerimiz olmuş olur :)akşam test yapmıştım şmdi baktm ikinci çizgnn gölgesi çkmış.duz test yapmştm erken dğl ve hala adet kanamam yok Rabbim sesimizi duysun bitanem duysun da ikimzde ve bütün isteyenler mujdelensin inşallah yeni yıla mutlu grerz
kanamam artmazsa canm cumartesi yapcam beraber inşallah güzel Bi müjde veririzbekle canım bi kaç gün sonra tekrarla testi.çok test yapınca kafa karışıyor.ben o yüzden yapmıyorum bekliyorum.yarında olmazsam cumartesi kesin yapıcam.Amin canım İnşallah.en güzel yeni yıl hediyelerimiz olmuş olur :)
ay inşallah canım.ikimiz içinde yarın kritik gün desenekanamam artmazsa canm cumartesi yapcam beraber inşallah güzel Bi müjde veririz
inşallah btanrm snde bnm duamda olacaksın iyi geceler yarın görüşürüzay inşallah canım.ikimiz içinde yarın kritik gün deseneyatağa yattığımda uzun uzun dua ediyorum hergün.bugün senin içinde özellikle dua edicem canım.inşallah yarınıda adet olmadan atlatalım :)
iyi geceler canım.yarın haberleşiriz.tatlı rüyalarinşallah btanrm snde bnm duamda olacaksın iyi geceler yarın görüşürüz
Oyu canım ya kıyamam.. Kendini strese sokma sakın bu dönemde dilinden duayı düşürme.. Rabbim büyük elbet.. Sabır et azıcık inşallah kırmızıları görmezsin de yarın sabah testte mutluluğun kat kat artsın inşallah.. Benim göğüslerim ağrıyo bir haftadır.. Üzerine yatamıyorum bile bide kocaman oldular.. Kaşınıyorlarda.. Belim de ağrı var sol kasığım da arada iğne batar gibi ağrılar oluyor.. Rabbim ellerimizi sana açtık dualarımızı kabul et inşallah..amin canım.çok teşekkür ederim bizler için dua ettiğin için.çok heyecanlıyım 2 gün gecikti adet ama çokta korkuyorum.günde bin sefer wc gidip kontrol ediyorum.hiç bi belirtimde yok.sadece adet olmadan önce 1 tane sivilce çıkardı yüzümde.bu ay çıkmadı.bide bazen sırtıma ateş basıyor buda belirtiyse tabi
inşallah btanrm snde bnm duamda olacaksın iyi geceler yarın görüşürüz
Adetim 3ocakta olacak. bakalim hayirlisi...olabilir eğer adetn çok yakın dğlse cnm
dün çift çizgi gördüm ama bugün bat ve ben sabah regl oldum.. yerleşemedi anlaşılan, sağlık olsun ne yapalım..
aa kimyasal gebelik te olabilir canım :/
Evet muhtemelen öyle..
inşallah canım, teşekkür ederim, 2. çocuğum olacak zatenÜzüldüm canım hayırlısı olsun en azından gebe kalabiliyorsun demekki ben evlendikten 2 ay sonra öğle bişi yaşadım zaten dusunmuyorduk borç çok vardı.
test silik pozitif vermişti ertesi günü kanama gecirmistim.
Rabbim en kisa zamanda verir inşallah
dualarimiz seninle ve bebisinleKızlar dua edin bi iki saat içinde doktora gitmiş olacağım bakalım bebeğim ne alemde geçen hafta keseyi görmüştü bakalım bu hafta ne olacak
Kizlar ovulasyon testi yaptim bugun adet gunum t cizgisi silik cikti bu ne anlama gelior yardimci olurmusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?