Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

eşimin spermiyogram testi bugün iyi gelmiş, Allah'ım lütfen nasip et hayırlısıyla isteyenlere hayırlı evlat. bende adetimin 4-5'i klomene başlayacağım. bat yılbaşı.... rahat relax herşey şimdilik hiç bi belirti yok

Hamile arkadaslar bisey sorcam goguslerinizdeki yesil damarlar ortaya ciktimi. Bugun adet gunum cok belirgin hic boyle olmamisti ?
inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım. :) bugün bende iş yerimde bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim onun için nasıl sevindim anlatamam, o da sağlık problemi çekiyormuş adetlerinde, ilaç kullanıyormuş kısa anlattı en son tüpleri açtırma ameliyatı olacakmış galiba, doktora gidince öğrenmişler hamile olduğunu, Allah'u Teala'nın hikmeti işte. İnşallah bize de nasip eder Rabbim.

canım şişkinliği bilmiyorum ama batmalar genelde hamilelikten kaynaklanıyo inş hamilesindir
Bugün adet günüm ve sanırım olucam... Çok çok hafif iç çamaşırım kirlenmiş ama pembe-kahve lekelenme değil yani daha açık akıntı gibi yani adetim başlayacak galiba akşama doğru...

Rüyamda adet oldugumu gördüm bende tabirlere baktım bebek faln yazan var kötü şeylerdeyazan var hayır olsun inşallah

Arkadaslar merhaba eczanede satilan en iyi idrar testinin markasi nedir yardimci olursaniz sevinirim

kaç gelmş sonucu cnm merak ettm bnm eşimin ileri hareketlilik %55 iyi dediler ama

cnm pek güvenlmio o markaya kullananlarn 3 te 2 si kullanmayn dio.bkle daha varmş az sabret.snra o testten alacağına laboquik sipars et gtti gdiyordan

Sana katılıyorum bende laboquickle öğrendim 10 tanesi 7 tl ye aldım ve 4 gün kala öğrendim tavsiye ederim.
Ama prodictor asla ve asla tavsiye etmem insanı umutlandiriyor benimde zamaninda çok canımı yakmisti

Sana katılıyorum bende laboquickle öğrendim 10 tanesi 7 tl ye aldım ve 4 gün kala öğrendim tavsiye ederim.
Ama prodictor asla ve asla tavsiye etmem insanı umutlandiriyor benimde zamaninda çok canımı yakmisti
bnde ovulasyon testi siperiş etcem hayatım bu ay son oldu oldu olmadı oluruna bırakcam artık.adetm duzenszleşti iyice bu ikide 4 gün geri atıyo bu ayda laboquik dneyelm bakalım nolacak

bnde ovulasyon testi siperiş etcem hayatım bu ay son oldu oldu olmadı oluruna bırakcam artık.adetm duzenszleşti iyice bu ikide 4 gün geri atıyo bu ayda laboquik dneyelm bakalım nolacak

Dene canım laboquick tavsiye ederim ben kullandım çok şükür kullandığım ay meleğim geldi..
Inşallah sizlerdede ise yarar :))

Benim adetim basliyorr kizlar akintim kahveye dönmüş maalesef tutmadi bu ay. İnsallah bi daha ki aya nasip olur dualarnizi eksik etmeyinn olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…