inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım. :) bugün bende iş yerimde bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim onun için nasıl sevindim anlatamam, o da sağlık problemi çekiyormuş adetlerinde, ilaç kullanıyormuş kısa anlattı en son tüpleri açtırma ameliyatı olacakmış galiba, doktora gidince öğrenmişler hamile olduğunu, Allah'u Teala'nın hikmeti işte. İnşallah bize de nasip eder Rabbim.Hamile arkadaslar bisey sorcam goguslerinizdeki yesil damarlar ortaya ciktimi. Bugun adet gunum cok belirgin hic boyle olmamisti ?
Bugün adet günüm ve sanırım olucam... Çok çok hafif iç çamaşırım kirlenmiş ama pembe-kahve lekelenme değil yani daha açık akıntı gibi yani adetim başlayacak galiba akşama doğru...canım şişkinliği bilmiyorum ama batmalar genelde hamilelikten kaynaklanıyo inş hamilesindir
sokuldum bitanem gece sokulmuşum hastaneye gidip düzensizlik için goruncem 4 gün geri attı belki engel olan Bi durum vardır hormonlarla ilgiliŞekerim naptin seni merak ettim doğrusu inşallah sokulmemissin
dir?
ben gece sokulmuşum hayatım sen güzel Bi haber ver banaiyi geceler canım.yarın haberleşiriz.tatlı rüyalar
erken olarak bnce certain yada fortel neyse onu gösterdi bnde şmdiye kdar bu ay kullanmadm gerçiArkadaslar merhaba eczanede satilan en iyi idrar testinin markasi nedir yardimci olursaniz sevinirim
kaç gelmş sonucu cnm merak ettm bnm eşimin ileri hareketlilik %55 iyi dediler amaeşimin spermiyogram testi bugün iyi gelmiş, Allah'ım lütfen nasip et hayırlısıyla isteyenlere hayırlı evlat. bende adetimin 4-5'i klomene başlayacağım. bat yılbaşı.... rahat relax herşey şimdilik hiç bi belirti yok
teşekkür ederim ama eczanede predictorun erken gebelik testi vardı sadece....erken olarak bnce certain yada fortel neyse onu gösterdi bnde şmdiye kdar bu ay kullanmadm gerçi
umarm almadn ben o testi 2 ay kullandm ona kalsa hep gebeydmteşekkür ederim ama eczanede predictorun erken gebelik testi vardı sadece....
hadi yaaa, aldım, hatta yaptım, negatifff:) adete 6 gün var daha diye avutuyorum kendimi:)umarm almadn ben o testi 2 ay kullandm ona kalsa hep gebeydm
cnm pek güvenlmio o markaya kullananlarn 3 te 2 si kullanmayn dio.bkle daha varmş az sabret.snra o testten alacağına laboquik sipars et gtti gdiyordan
bnde ovulasyon testi siperiş etcem hayatım bu ay son oldu oldu olmadı oluruna bırakcam artık.adetm duzenszleşti iyice bu ikide 4 gün geri atıyo bu ayda laboquik dneyelm bakalım nolacakSana katılıyorum bende laboquickle öğrendim 10 tanesi 7 tl ye aldım ve 4 gün kala öğrendim tavsiye ederim.
Ama prodictor asla ve asla tavsiye etmem insanı umutlandiriyor benimde zamaninda çok canımı yakmisti
bnde ovulasyon testi siperiş etcem hayatım bu ay son oldu oldu olmadı oluruna bırakcam artık.adetm duzenszleşti iyice bu ikide 4 gün geri atıyo bu ayda laboquik dneyelm bakalım nolacak
desene sende bu ay bendensin :) sağlık olsun beBenim adetim basliyorr kizlar akintim kahveye dönmüş maalesef tutmadi bu ay. İnsallah bi daha ki aya nasip olur dualarnizi eksik etmeyinn olurmu
tüh canım yaben gece sokulmuşum hayatım sen güzel Bi haber ver bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?