Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

tüh canım ya kısmet ama üzülme herşeyin hayırlısı.ben olmadım daha canım.bugün misafir geldi dışarıya çıkamadım test alamadım çatlıyorum meraktan
sağlk olsun hayatm yapacak bsey yok çalışmalara devam daha az kafaya takarak tabi.adet belrtn flan yok inşallah

herkste hamilelik belirti verecek die bişey yok ki cnm.kmnde çok sonradan baş göstere belirtiler kimnde erkenden
Evet canım öyleymiş.netten bahtımda bazen 5 gün gecikme olurmuş kadınlarda bu normalmiş.her ay aynı gecikme olursa sorun var demekmiş.belkide normal bi gecikme benimki hiç gecikmezdi bilmiyorum ama umutlanıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

Bi test alsan kafan rahatlar hayatm

benim bes günüm var bekliyorum. kasik agrisi bel agrisi derken bir gun once cok gaz oldu, afedersiniz surekli iki gun boyunca gegirdim. hatta biraz yine var. hafif de bulantı var ama cok erken degil mi bulantı icin. tedirgin oldum. kanda çıkar mi acaba simdiden hamissem

butun belirtiler olabilir kisiye gore farklilik gosteriyorcunku ve kanda da kesin cikar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…