sağlk olsun hayatm yapacak bsey yoktüh canım yakısmet ama üzülme herşeyin hayırlısı.ben olmadım daha canım.bugün misafir geldi dışarıya çıkamadım test alamadım çatlıyorum meraktan
Yok canım hiç bi adet belirtisi.ama hamilelik belirtiside yok hiçsağlk olsun hayatm yapacak bsey yokçalışmalara devam daha az kafaya takarak tabi.adet belrtn flan yok inşallah
bat kaçıydı sennYok canım hiç bi adet belirtisi.ama hamilelik belirtiside yok hiç
herkste hamilelik belirti verecek die bişey yok ki cnm.kmnde çok sonradan baş göstere belirtiler kimnde erkendenYok canım hiç bi adet belirtisi.ama hamilelik belirtiside yok hiç
Evet canım öyleymiş.netten bahtımda bazen 5 gün gecikme olurmuş kadınlarda bu normalmiş.her ay aynı gecikme olursa sorun var demekmiş.belkide normal bi gecikme benimkiherkste hamilelik belirti verecek die bişey yok ki cnm.kmnde çok sonradan baş göstere belirtiler kimnde erkenden
Bi test alsan kafan rahatlar hayatmEvet canım öyleymiş.netten bahtımda bazen 5 gün gecikme olurmuş kadınlarda bu normalmiş.her ay aynı gecikme olursa sorun var demekmiş.belkide normal bi gecikme benimkihiç gecikmezdi bilmiyorum ama umutlanıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver.şuphesiz ki sen duaları hakkıyla işitensin."(amin ecmain)Kizzlaaarrr dort gunum kaldi dua ediinnn banaa
hamilesin bence, tebriklerrrEki Görüntüle 1352720 Kizlar bu dun yaptigim test bes gun kala
Eki Görüntüle 1352721 bu da az once yaptigim dort gunum var sizce benim durumum ne
butun belirtiler olabilir kisiye gore farklilik gosteriyorcunku ve kanda da kesin cikar canimbenim bes günüm var bekliyorum. kasik agrisi bel agrisi derken bir gun once cok gaz oldu, afedersiniz surekli iki gun boyunca gegirdim. hatta biraz yine var. hafif de bulantı var ama cok erken degil mi bulantı icin. tedirgin oldum. kanda çıkar mi acaba simdiden hamissem
eğer bu sonuçlar 10 dk da çıkıosa umut varEki Görüntüle 1352720 Kizlar bu dun yaptigim test bes gun kala
Eki Görüntüle 1352721 bu da az once yaptigim dort gunum var sizce benim durumum ne
Canım eşim sabah test aldı.tam nasıl Uygulaması gerekiyor diye okurken adet oldumBi test alsan kafan rahatlar hayatm
Bes dakikada cikti ama yine de adetim gecene kadar inanmayacagim kimyasal olabilir cunkueğer bu sonuçlar 10 dk da çıkıosa umut var
Eger gec dollenme degilse senin bugun golge gibi cikabilir ama gec olduysa daha sonra da gorulebilir insan duramiyor test yapmadanben de senin testlerde ikinci çizgiyi gorunce heyecanlandimalacagim ama bugun zor...
Eki Görüntüle 1352720 Kizlar bu dun yaptigim test bes gun kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?