Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Eger gec dollenme degilse senin bugun golge gibi cikabilir ama gec olduysa daha sonra da gorulebilir insan duramiyor test yapmadan

kuşum bende 4 gün kala öğrendim maşallah çizgi belli hayırlı olsun şekerim ne kadar sevindim anlatamam.. yarın sabah dahada netleşir.
Buda ozamanlar ki testim kanda 60.73 olan seninkinden silik hemde :)

Eklentiler

• 2014-12-03 18.03.01.webp
    7 KB · Görüntüleme: 85
Canım eşim sabah test aldı.tam nasıl Uygulaması gerekiyor diye okurken adet oldum hiç bi adet belirtim yoktu.dünyam Başıma yıkıldı hiç bu kadar gecikme olmazdı.stresten gecikti sanırım offf
bak bitanem öncelkle kendini üzme.çok şükür sağlığımz yernde regly görmemiz de bunun kanıtı.erken yaşta menopoza girenler var onları düşün.ve bu ay zor olsa da kafandan at çocuk isteğini.kendini başka şeylerle oyala ki kendnle baş başa kaldğnda yeniden isyana düşme.bu ayı cocuk istemeden önce nasıl adetini bekliosan oyle geçir.bu ay adet olmayacağm ümidine kapılmamaya çalış.adetn düzene grsin die soğan kürü uygula kendine.sağlığın herşeyden önemli inan bana ben bu ay bunu yapacağım zor belki ama olsun imkansız değil.çocuk arzusunu attım kafamdan olursa olur olmazsa daha erken her türlü tedavi var artk tıp çaresiz değil bi çok konuda.üzme kendini tamam mı :)

takip ediyordum o zaman seni ben hatta kan testi yaptiramamistiniz uzak diye

evet canım cenazemiz vardı evet :) sabredebilirsen 4 gün sonra kan testi yaptirabilirsin neden 4 gün sonra dersen hcg yükselir yüksek çıkar
ama sen sabah tekrarlaya bilirsin test varsa elinde dahada koyulasir :)

Ben hamile kaldığım ay hiç kafama takmadim ogle ki 2 paket Ped aldım regl olucam diye kafamı bosalttim. stres etkiliyor sakin üzülmeyin birdahaki ay kendinize görev gibi görüp ilişki yasamayin oluruna bırakın biliyorum zor bende yaşadım tam 1 sene hep ağladım zirladim.
en son ay oturdum bak böyle olmaz dedim kendi kendime.
ve hiç takmadim şükürler olsun 4 gün sonra 2.ayima giricem

Canım kendimi bildim bileli adetlerim çok düzenli.ilk kez bu ay böyle oldu umutlanmıştım.soğan kürü düzenli adet olanlarda kist yapabiliyormuş bu yüzden denemeye korkuyorum canım.bide kan şekerini düşürüyormuş benimde kan şekeri düşme sorunum var korkuyorum.sabredip beklicem baska çare yok kafaya takmamaya çalışcam canım inşallah becerebilirim.bi sonraki denemelerden inşallah olumlu sonuç alırız

Kizlar size bir tuyo vericem eger hamileligim onaylanirsa tabi iki tarafta da saglik sorunu yoksa hamile kAlmak icin ovulasyon gunlerinizde iliskiye girin ve kendinizi o an rahat birakin

bu taktik guzelmiss benim bat 31 aralik heycanla bekliyorum regli olursam bunuda deniyecegim buay bitane yumurta gelisti klomen kullandim simdi korka korka gidiyorum tuvalete peceteyle kontrol ediyorum insallah hamisimdir sizde durum nasil bi belirti yok ne hamilelige nede regli olmaya klomenide ilk denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…