Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Eger gec dollenme degilse senin bugun golge gibi cikabilir ama gec olduysa daha sonra da gorulebilir insan duramiyor test yapmadan
hakikaten yerinde duramıyormuş kih kih, evde predctor marka erken gebelik testi vardı, onu yaptım ama silik çizgi yokkk, yarını bekleyeceğim tekrar test için mecbur

Benim adet gunum 1 ocak olacak ve coktan sancilari gelmeye basladi, buna karşın umutlanmaktan kendimi alamıyorum. Adetlerim oldukca düzenli ve her ay muhakkak önceden ağrısı olur, bu ay tek farklılık bacak ağrısı oldu hiç olmazken önceden. Kasık ağrısı ise hiç geçmiyor :-(

benim de 1 ocak, inşallah hamişsindir..

Bende pek heveslenmek istemiyorum .ama vucudum durup durup sinyal veriyor bana :) yumurtlama donemimden beri ara ara kasik arim ve batmam var tabi halsizlikthalsizlik cabası gogus arilari kesildi ama bugunde karin icim gidiklanir gibi tarifi zor bi his yasiyorum .insallah hepimiz hayirli haberlerimizi aliriz:)

benim de 1 ocak, inşallah hamişsindir..
iyi akşamlar benim de 31 aralik insallah hepimizde hamisizdir ben belime yastik koydum yarim saat de yattim tutmazsa bidakine aysklarimi duvara dikip bekliycem birde klomen kullaniyorim buay sadece bir yumurta gelisti eyer olmadiysa yeni ayda insallah birden fazla olur sansim artar

iyi akşamlar canım inşallah hamissindir ve hamisizdir vakit de gecmiyor benim bat 31 aralik

inşallah canım yeni yıla güzel haberlerle gireriz. olmazsa da ümit kesilmez, denemeye devam ederiz.

ne zaman bat

Keşke böyle öğrenmenin daha kolay bir yolu olsaydı, beklemek çok zor, inşallah umudumuz gerçek olur

bende dort aydir kullaniyorum birkac gun once regli oluyorum ondan olabilirmi ama sokulmem normal gunumde geliyor
bilemiyorum, herkesin bünyesi farklı, ama benim adet zamanımı hiç değiştirmedi, aynı periyotta geldi ve söküldü adetim, önceden gelme gibi birşey de olmadı. ama dediğim gibi kişiden kişiye değişebiliyor canım. yediklerimiz stres de etkileyebiliyor adet düzenini

evet çok haklisin bu çocuk olsyi beni gerdi biraz stres yaptim erkenden gelmesi etkilendigimden olabilir

evet evet tabii ben simdiden ocak ayinda neler yaparim onu dusunuyorum insallah gerek kalmazda sende belirti varmi hamis olabilirmisin
evet var, yaklaşık 4 gnden beri ilk sağ kasıkta başlayıp sonra dolgunluk hissine dönüşen, ara ara kasıkta batma yapan bir kasık ağrım, bel ağrım, gazım, hafif bulantım ve göğüslerde dolgunluk var. ovulasyon testi kullandım, çift çizgiyi gördükten 12 saat sonra tek ilişki oldu. belki de hamile değilimdir, iki ay önce de benzer hissetmiştim, yumurtalık kisti çıktı :)

Folik asitin geciktirme durumunu bende merak ettim bat gunun bugun fakat gelen giden yok daha acilde idrar testi negatif cikti bir hafta oncede acilde beta <2den cikti dr ye gittim bunun ustune bi sorunmu var diye hafta ici hic bi sorun olmadigini soyledi kantestini yenileyelim dedi. Ben kan vermeye gidemedim ama idrarda negatifi gorunce uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…