- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
ben allahtan çalışıyorum, gün içinde evde olsam kafayı yerdim herhalde, stres olurdum çok, çalışmıyorsan kendini birşeylere vermeye çalış, en sevdiğin kitabı tekrar oku, komşunu arkadaşını davet et eve..... benim yaşım 35 üstü ve ilk cocuğumu bekliyorum, doktorlar sağlıklısın diyorlar ne ilaç ne de çatlatma iğnesi öneriyorlar ama bu 3. ay bakalım nolcak :) sırf kafama takmayayım diye şöyle bir istanbulu gezdim, işim de vardı gerçi, hallettim geldim :) senin ilk bebiş mi olacak?evet çok haklisin bu çocuk olsyi beni gerdi biraz stres yaptim erkenden gelmesi etkilendigimden olabilir
hamile olabilirsin, battan bir hafta önce beta düşük çıkabiliyormuş... folik asitten ziyade etkileyebilecek diğer şeyleri bir düşün derim. doktorlar zaten kan testine göre sana teşhis koyarlar merak etme...Folik asitin geciktirme durumunu bende merak ettim bat gunun bugun fakat gelen giden yok daha acilde idrar testi negatif cikti bir hafta oncede acilde beta <2den cikti dr ye gittim bunun ustune bi sorunmu var diye hafta ici hic bi sorun olmadigini soyledi kantestini yenileyelim dedi. Ben kan vermeye gidemedim ama idrarda negatifi gorunce uzuldum
İnsallah bebisin yerindedir annesi :)bu taktik guzelmiss benim bat 31 aralik heycanla bekliyorum regli olursam bunuda deniyecegim buay bitane yumurta gelisti klomen kullandim simdi korka korka gidiyorum tuvalete peceteyle kontrol ediyorum insallah hamisimdir sizde durum nasil bi belirti yok ne hamilelige nede regli olmaya klomenide ilk denemem
daha 11 gün var, belirtiler için erken buradaki yorumlara göre, ama iyi düşün iyi olsun:)7 o
7 ocak bat canım
Preductor harici bir test oneririm cunku gecen ay beni husrana ugratti o teste guvenme arastir testi internetten normal testler bence daha iyihakikaten yerinde duramıyormuş kih kih, evde predctor marka erken gebelik testi vardı, onu yaptım ama silik çizgi yokkk, yarını bekleyeceğim tekrar test için mecbur
tamamdır, şimdi sipariş versem üç güne gelecek, en iyisi kan testi yaptırayım bata 5 gün var çünkü, bu ay hamile değilsem hemen şipariş ederim, çok sağol canımPreductor harici bir test oneririm cunku gecen ay beni husrana ugratti o teste guvenme arastir testi internetten normal testler bence daha iyi
insallahh canim yaaİnsallah bebisin yerindedir annesi :)
insallahh canim yaaİnsallah bebisin yerindedir annesi :)
canım benim yadim 36 iki kizim var büyüğü15 küçüğü10 yadini doldurdu altiaydir ucuncuye karar vedik olmadi buay klomene basladim sag taraf calismiyor solda umudumuz ilk bebek gibi heyecanim var kizlar kardes diye bizi yedi insallah ucuncuyu olursa istiyoruz canim rabbim tex zamanda bebisini gobusune ve kucagina almayi nasip etsinnben allahtan çalışıyorum, gün içinde evde olsam kafayı yerdim herhalde, stres olurdum çok, çalışmıyorsan kendini birşeylere vermeye çalış, en sevdiğin kitabı tekrar oku, komşunu arkadaşını davet et eve..... benim yaşım 35 üstü ve ilk cocuğumu bekliyorum, doktorlar sağlıklısın diyorlar ne ilaç ne de çatlatma iğnesi öneriyorlar ama bu 3. ay bakalım nolcak :) sırf kafama takmayayım diye şöyle bir istanbulu gezdim, işim de vardı gerçi, hallettim geldim :) senin ilk bebiş mi olacak?
amin inşallah, maşallah, allah bağışlasın, en kısa zamanda üçüncüyü de sağlıkla sıhhatle hayırlıysa kucağına alırsın, kızların dırdırından da kurtulursunuz. çalışmaktan çocuk yapmadık biz de:) şimdi olsun diye uğraşıyoruz bakalım :)insallahh canim yaa
canım benim yadim 36 iki kizim var büyüğü15 küçüğü10 yadini doldurdu altiaydir ucuncuye karar vedik olmadi buay klomene basladim sag taraf calismiyor solda umudumuz ilk bebek gibi heyecanim var kizlar kardes diye bizi yedi insallah ucuncuyu olursa istiyoruz canim rabbim tex zamanda bebisini gobusune ve kucagina almayi nasip etsinn
canim nekadarlik evlisin benim 16 yil doluyor bende çalışıyorum esimle beraber sen ucaydirmi istiyorsunamin inşallah, maşallah, allah bağışlasın, en kısa zamanda üçüncüyü de sağlıkla sıhhatle hayırlıysa kucağına alırsın, kızların dırdırından da kurtulursunuz. çalışmaktan çocuk yapmadık biz de:) şimdi olsun diye uğraşıyoruz bakalım :)
canim acilde yaparlarmi kan testi arkadaslar sağlık ocaginda yaptiriyorlar ozelde sordum 40 lira uc saat sonra vikiyormushamile olabilirsin, battan bir hafta önce beta düşük çıkabiliyormuş... folik asitten ziyade etkileyebilecek diğer şeyleri bir düşün derim. doktorlar zaten kan testine göre sana teşhis koyarlar merak etme...
iyi akşamlar canım benimde bat 31 aralik inşallah hamissindir insallah hamisizdir rabbimiz tum isteyenlere nadip etsineşimin spermiyogram testi bugün iyi gelmiş, Allah'ım lütfen nasip et hayırlısıyla isteyenlere hayırlı evlat. bende adetimin 4-5'i klomene başlayacağım. bat yılbaşı.... rahat relax herşey şimdilik hiç bi belirti yok
İnşallah canım ya annemdeyiz bu hafta gizli saklı gittim aldım testi ama 2. Çizginin gölgesi bile cikmadi. Gerçi ilk kez test yaptım yanlış mi yaptım acaba dicem çok saçma olacak yazani yaptım çünkü. Adet agrim da bitti mide bulantımda gecti. Bi tek belim ağrıyo hic döngüm 30. Günü bulamamıştı. Bide goguslerim çok şiştiY
Bildigim kadarıyla gecikmeye neden olmuyor .belki gec dollenme olduysa degerlerin az oluncada hemen teste belli oluyor. Umarim bekledigin guzel haberi alirsin cnm...
Amin inşallah canim. Rabbim herkesin gönlündekini hayirli eyler insallah. acilde gebelik testi yapiyolarmiki yarin bi gitsem?Y
Bildigim kadarıyla gecikmeye neden olmuyor .belki gec dollenme olduysa degerlerin az oluncada hemen teste belli oluyor. Umarim bekledigin guzel haberi alirsin cnm...
canim bide pazartesi günüyap ozamana kadar regli olmazsan cunku normal tesler bir haftada cikiyor dogrusu guzel haberlerini aliriz inşallahİnşallah canım ya annemdeyiz bu hafta gizli saklı gittim aldım testi ama 2. Çizginin gölgesi bile cikmadi. Gerçi ilk kez test yaptım yanlış mi yaptım acaba dicem çok saçma olacak yazani yaptım çünkü. Adet agrim da bitti mide bulantımda gecti. Bi tek belim ağrıyo hic döngüm 30. Günü bulamamıştı. Bide goguslerim çok şişti
insallah normal bir gebelik cikar bol bol dua et bizde dua ederiz rabbim kucagina almayi nasip etsinkızlar mart ayında ılk bebegımı dusuk yaptm kan pıhtılasmadnn sonra.
dort ay korundum sımdıe bes ay snra hamıle kaldım bugun ogrendım daha
ama sevınemedım cunku doktor uc tane kese gordu uzum gebelıgıde olabılır normal gebelıkte olabılır dedı
bunu ıkı hafta sonra anlıycaz dedı
eger uzum gebelıgıysem kurtajla alıcak yoksa kanser yapıomsss(((((8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?